"life:) Легкие деньги" временно закрыт

LIFEBONUS

Заблокирован
Місто
КИЕВ
Уважаемые коллеги!

Миграция на тарифный план "life:) Легкие деньги" временно приостановлена.

Абоненты смогут изменить тариф на "life:) Легкие деньги" , начиная с 15.02.09.

Последнее обновление ( 30.01.2009 )

Михей

Диагност
Місто
Одесса
Re: "life:) Легкие деньги" временно ЗАКРИТ

Интересно.Проблемы с начислением бонусов?

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Re: "life:) Легкие деньги" временно ЗАКРИТ

Видимо проблемы с их обналичкой :)

Місто
Киев
Телефон
Sony Ericsson G700
Аха, ударим по кризису лайфовским рублём :)
Хорошая мысль! Рекомендую Олесику внести предложение руководству Астелита выдавать сотрудникам компании зарплату лайфорублями :D

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Точно ! В смутные времена и пенсию вёдрами выдавали :D

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
а може бути таке, що це в звязку з тим, що в звязку з акцією по переказу дуже буде багато бонусів, які треба перевести в бали. всюди ліміт - 80, крім легкі гроші. так щоб заробітчани не переводили пакети, їм припинили. тепер вони куплять пакет, тим самим збільшивши базу ?

Місто
Киев
Телефон
Sony Ericsson G700
а може бути таке, що це в звязку з тим, що в звязку з акцією по переказу дуже буде багато бонусів, які треба перевести в бали. всюди ліміт - 80, крім легкі гроші. так щоб заробітчани не переводили пакети, їм припинили. тепер вони куплять пакет, тим самим збільшивши базу ?

Дивись відповідь у першоджерелах: Life - можливо все:)

Free-Angel

Заблокирован
Місто
Мариуполь
Телефон
Nokia 6120 Classic
Пакета ЛД в природе не существует, у Лайфа все пакеты с ТП Свободный, но переход в Простой и ЛД бесплатный в течении 30 дней с момента активации.

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
Ось і нові обмеження в ЛД:
Shanovnyi abonent! Z 10.02.2009 maksymalna kil'kist bonusiv,scho mozhe buty perenesena na life:) bonus kartku - 300 bonusiv na misiatc'. Detali: www.life.com.ua
О це й кидок накрутчиків.. бонуси нарахують так числа 11-15. а у них до 300 і не гроші..
Напевно вже лайф не потребує вхідного трафіка.

100% - Life - можливо все.

Останнє редагування:

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Термін дії бонусів 15 днів, якщо начислять 15-го то в нас є 15 днів 15+15=30 днів, а через 30 днів вже буде 2 березня, таким чином можемо зберегти 600 січневих бонусів.

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
Термін дії бонусів 15 днів, якщо начислять 15-го то в нас є 15 днів 15+15=30 днів, а через 30 днів вже буде 2 березня, таким чином можемо зберегти 600 січневих бонусів.

Ага, памятаю було 3 число якогось там місяця. Грошей вже нема, за вхідні лайф нараховував завжди в 10-13 числах. Я розрахував отримати бонуси по лінії 500, а там до числа 12 я іх потрачу прийдуть і за вхідні. Яке було моє здивування коли мені зразу прийшли бонуси по лінії 500 і за вхідні.
Тому, я чогось думаю, що лайф нарахує бонуси до 13 числа.

Зверху