Це добре.Я регулярно плачу, так що в мене безлім на вхідніMorino, ну не підфортило вам. Лайф нічого не втратить за твої 10 грн в рік
Це добре.Я регулярно плачу, так що в мене безлім на вхідніMorino, ну не підфортило вам. Лайф нічого не втратить за твої 10 грн в рік
а в чому там маячня?сьогодні побачив таку маячню що це має?
Сам факт таких обмежень - це вже поганий знак. Це виглядає як початок чогось дуже поганого.Openpharmacist, і що це міняє для тих хто поповнює номер і використовує лайф як основний?
Таке, м'яко кажучи дивне нововведення від Лайфа, показує нікчемне відношення до абонентів та настроєність на пошук обмежень в наданні послуг зв'язку. В представленому тексті змін, навіть не визначено термін дії й порядок нарахування "500 хвилин для отримання вхідних дзвінків", що закладає можливості по "різних варіантах розрахунків", залежно від фантазії маркетологів. Тому, навряд чи вийде обійтись без врегулювання таких дій оператора по законодавству, поки "зростаючий апетит" не буде обмежено.абоненту автоматично нараховується 500 хвилин для отримання вхідних дзвінків від абонентів усіх операторів електронних комунікацій, незалежно від їх мережевої належності, після закінчення яких будуть застосовані умови стандартної тарифікації.
Так в європейських операторів є деактивація номеру при відсутності використання платних послуг або поповнення рахунку, що так само використовували й наші оператори. А ось обмежень отримання вхідних дзвінків ще ніде не зустрічалось (без послуг роумінгу), можете навести такий приклад?Це цілком нормальна практика в європейських операторів, як і деактивація номеру при відсутності використання платних послуг певний період- норма. Тож, на мою думку, як ми вже євроінтегруємось в частині телекому, то і такі аспекти стануть буденними.
Я в Чехії зустрічав, у місцевого водафон, немає активованого пакету інтернету або хвилин вхідні заблоковані.А ось обмежень отримання вхідних дзвінків
Тому що ми увійшли в зону роумінгу ЄС, і, відповідно, маємо підпорядковуватись певним правилам. А наші оператори 100% візьмуть все, що їм ок)Зачем смотреть на Европу?
я про это и написал. Типа, сначала закон позволил, но никому это не надо было. А сейчас понадобилось - и воспользовались. И RLAH это, увы, не противоречит.Крім того, в нашому ж законі норм про безкоштовні вхідні більше не існує, наскільки я зрозумів, тому і маємо зміни.
То нехай додадуть послугу "Відключити роумінг" для тих кому він не потрібен. І для цих абонентів відключать ці нововведенняА може це бути повязано з роумінгом? І вони технічно не можуть розділити вхідні в Україні і в ЄС. І зробили це щоб люди не користувались не поповнюючи номер отримуючи по 5000 хв в міс. вхідних.
Якщо споживач не сплатив, для нього вже є обмеження, він не може здійснити вихідні дзвінки. А з вхідними це вже перебор.Всіх обурює факт, що для споживача, який не сплатив за послуги, оператор ввів обмеження? Наче ж при сплаті все як і раніше безлімітно!?! Та і без сплати 500 хвилин ... цілком ок.
Якщо споживач не сплатив, йому любʼязно надали 500 хвилин. Якщо споживач не сплатив, він не і не споживач зовсім, чи не так?!А з вхідними це вже перебор.
В мене у рідних основний кс, додатковий лс. В мене оплачений лс, і я мав можливість дзвонити для них безлімітно. Тепер, коли по кожній карті встановлено ліміт на вхідні, постає питання, для чого мені оплачувати і користуватися лс??Якщо споживач не сплатив, йому любʼязно надали 500 хвилин. Якщо споживач не сплатив, він не і не споживач зовсім, чи не так?!А з вхідними це вже перебор.
Котики сказали, що на єдиному вхідні коштують 2 грн/хв одразу. Перевірити можливості не було. Хто має можливість перевірити напишіть будь ласка, чи є можливість прийняти дзвінок на тарифному плані "єдиний", якщо на рахунку немає коштів
Є тема Тариф "Єдиний". Якщо вже перевіряти ліміт вхідних 500 хвилин, то, напевно, краще там. Так швидше знайти повнішу інформацію про тариф можна буде.Котики сказали, що на єдиному вхідні коштують 2 грн/хв одразу. Перевірити можливості не було. Хто має можливість перевірити напишіть будь ласка, чи є можливість прийняти дзвінок на тарифному плані "єдиний", якщо на рахунку немає коштів
Маячня.Котики сказали, що на єдиному вхідні коштують 2 грн/хв одразу
Спробував. 2 грн не зняло.2 грн/хв одразу