Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Ebay 150 лотов бесплатно и 2 цента в месяц после 150ти.
Ну тут як подивитися. На ібеї 10% від продажу забирає система. Тож вони не від щедрості дають безкоштовно розміщатися. Моніторинг особистих повідомлень на виявлення договорняків і бан аккаунтів за це, мінімальні підозри їхньою антифрод системою і бан з вимогою документів.
Олх вирішив піти іншим шляхом - оплатою за розміщення оголошень. А як ти продаєш (наложкою, по передоплаті або олх-доставкою) їх поки що не дуже хвилює. І здається в наших реаліях їхній вибір якраз оптимальний (щоб площадка могла заробляти).

Місто
Одесса
чому при такому широкому виборі, Ви майже 100% відсотків своїх дописів на форумі посвятили тому як в ОЛХ все погано, і ні одного в темах цих аналогів - про те як там все добре...
бо я з юнатства, коли вішав люстру у Жванецького вдома, полюбляю сатиру.
Доречі, Скайлотс я тут хвалив неодноразово.
Хоча що там хвалити, там все зроблено розумно с початку. Наприклад, е кошик (щоб купити декілька різних) та кількість товару (щоб купити наприклад 6 тарілок, та щоб залишок тарілок показувався). А ще там неможливо взяти гроши з мильона покупців за ОДИН ШТУКА товара. Й так далі, якщо б ви тут були тими роками, то бачили б мої розповіді як ще з прошлого віку зроблено правільно у всіх.
У всіх, окрім.

Set

Місто
Хмельницкий
Доречі, Скайлотс я тут хвалив неодноразово.
Хоча що там хвалити, там все зроблено розумно с початку. Наприклад, е кошик (щоб купити декілька різних) та кількість товару (щоб купити наприклад 6 тарілок, та щоб залишок тарілок показувався). А ще там неможливо взяти гроши з мильона покупців за ОДИН ШТУКА товара. Й так далі, якщо б ви тут були тими роками, то бачили б мої розповіді як ще з прошлого віку зроблено правільно у всіх.
У всіх, окрім.

что ж он с такими преимуществами еле дышит?

ЗЫ если что устриц ел

Місто
Одесса
Не тіште себе - сатира та гівнометання це різні речи.
щоб це розрізняти треба мати вишуканий смак та великий досвід. Як у вас, мабуть.

Доречи, вся ця роздута тема - гівнометання на A) дурощі та Б) жадібність ОЛХ. Яких нема на інших майданчиках! Ні про що писати, все зроблено мудро, десятиріччями відточено.
Ось свіженький приклад: зробив таки ОЛХ (про що я роками писав) 14 днів на повернення (бо це закон, та це повага к лохам-покупцям). Я вже раз повернув гроші (6тис) покупцю, бо не підійшло, буває. А от як мені OLX поверне комісію? Вони ж пишуть: тільки з успішних угод! Да й покупцю теж обіцяли повернення коштів, а не якогось відсотка з них.

что ж он с такими преимуществами еле дышит?
аукционы очень даже живые, десятки людей бьются за лоты (+чтобы перепродать на том же olx). С фиксированной ценой похуже - публика прохаваная, и когда рядом аукционы, надо ставить конкурентные цены. А зачем? Ведь на olx можно косить бабло двойной-тройной ценой от алиэкспресса, народ темный.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Ebay 150 лотов бесплатно и 2 цента в месяц после 150ти.
Ну тут як подивитися. На ібеї 10% від продажу забирає система. Тож вони не від щедрості дають безкоштовно розміщатися. Моніторинг особистих повідомлень на виявлення договорняків і бан аккаунтів за це, мінімальні підозри їхньою антифрод системою і бан з вимогою документів.
Олх вирішив піти іншим шляхом - оплатою за розміщення оголошень. А як ти продаєш (наложкою, по передоплаті або олх-доставкою) їх поки що не дуже хвилює. І здається в наших реаліях їхній вибір якраз оптимальний (щоб площадка могла заробляти).
Так, але на ebay оплата тільки по факту продажу, якщо нічого не продав то нічого і не платиш, а в олх платиш за 1 місяць розміщення і не факт що за цей час твій лот продастся і не треба буде платити за наступний місяць. Для мене, як для продавця ця система краща ніж на олх (продаю на ebay вже 10 років якщо що).

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Для мене, як для продавця ця система краща ніж на олх
Здається мені відсоток профіту з продажу на ібей в тебе вищий за ОЛХ. Від цього і симпатія.
Чи якби ібей брав умовний доллар за розміщення і нічого за продаж, особисто тобі стало би гірше?

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Для мене, як для продавця ця система краща ніж на олх
Здається мені відсоток профіту з продажу на ібей в тебе вищий за ОЛХ. Від цього і симпатія.
Чи якби ібей брав умовний доллар за розміщення і нічого за продаж, особисто тобі стало би гірше?
Так, гірше, є деякі лоти які висять вже 2 роки без руху, і вгадати що буде продаватися а що ні практично не можливо. Зараз висить більше 150 лотів. Переважно все колекційні речі.

Місто
Одесса
ниякої нема справедливості в тому, що за 100 однакових речей ти платиш 45грн, а за 100 різних - 4500грн, якщо продається з них 10 та дохід/прибуток однаковий. ОЛХ з ''дошки приватних оголошень" хоче стати фірмовим майданчиком типу Прома, маркетплейсом японамати. Но як це можливо, якщо на промі 19 відправок на 20 оплачених замовлень (та 1 раз просять почекати), а на ОЛХ - 3 з 10 ? Я пішов на Пром з ОЛХ по багатьом покупкам - доставка безкоштовна (при тому новой поштой), ціни нижче, та й головне - з Прома відправляють. З ОЛХ відправка - це чудовий випадок.
На всій планеті рейтинг продавця - після натискання кнопки КУпити чи після оплати лота. І тільки у цих космонавтів - то по приємному спілкуванню зроблять рейтинг, то по швидкості відповіді, то як зараз - після успішної угоди. При чому сами ж пишуть: "оплатив но не отримав" це шахрайство.

Місто
Киев
на промі 19 відправок на 20 оплачених замовлень (та 1 раз просять почекати), а на ОЛХ - 3 з 10 ?
Что конкретно Вы имеете в виду? На OLX лишь 3 из 10 покупателей забирают посылку? Или речь о продавцах?

Місто
Одесса
на OLX из 10 моих покупок (с оплатой) отправляют трое. Мне тут объясняли эту уникальную особенность ОЛХ типа так: "ну шо ж ты хочешь с дебилов".
Ну, то есть, как впендюрить кнопку "купить" и брать деньги вперед - мы взрослый ответственный сайт, мы как все солидные сайты. А вот отправлять оплаченный товар - ну так у нас продавцы - дебилы, мы не виноваты.
И даже здесь в этой теме находились такие, гордо заявляя: мне посрать что ты заплатил, товар мой - хочу отправляю хочу нет.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
ниякої нема справедливості в тому, що за 100 однакових речей ти платиш 45грн, а за 100 різних - 4500грн, якщо продається з них 10 та дохід/прибуток однаковий. ОЛХ з ''дошки приватних оголошень" хоче стати фірмовим майданчиком типу Прома, маркетплейсом японамати. Но як це можливо, якщо на промі 19 відправок на 20 оплачених замовлень (та 1 раз просять почекати), а на ОЛХ - 3 з 10 ? Я пішов на Пром з ОЛХ по багатьом покупкам - доставка безкоштовна (при тому новой поштой), ціни нижче, та й головне - з Прома відправляють. З ОЛХ відправка - це чудовий випадок.
На всій планеті рейтинг продавця - після натискання кнопки КУпити чи після оплати лота. І тільки у цих космонавтів - то по приємному спілкуванню зроблять рейтинг, то по швидкості відповіді, то як зараз - після успішної угоди. При чому сами ж пишуть: "оплатив но не отримав" це шахрайство.
так і на OLX дуже часто доставка безкоштовна вже рік безкоштовна доставка з укрпоштою, були також безкоштовні доставки новою поштою та мист. Якщо слідкувати за правилами то на OLX вигідніше купувати ніж на розетці, і не має умов типу продавець відправляє лише при покупці від 500 грн.
Post automatically merged:

на OLX из 10 моих покупок (с оплатой) отправляют трое. Мне тут объясняли эту уникальную особенность ОЛХ типа так: "ну шо ж ты хочешь с дебилов".
Ну, то есть, как впендюрить кнопку "купить" и брать деньги вперед - мы взрослый ответственный сайт, мы как все солидные сайты. А вот отправлять оплаченный товар - ну так у нас продавцы - дебилы, мы не виноваты.
И даже здесь в этой теме находились такие, гордо заявляя: мне посрать что ты заплатил, товар мой - хочу отправляю хочу нет.
мабуть вам дуже не щастить) В мене немає таких складнощів з покупками в мене з проаналізованих 50 угод відхилені продавцем або скасовані за терміном лише 7

Останнє редагування:
Зверху