Meest

• Автор теми al-m
  • Дата створення

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
так, Алі.
При замовленні там же якась адреса вводилась...
Звісно, що зазначена адреса.
Попередня перевірка в додатку писала, що доставка кур'єром. Але зараз вже відсутній цей напис.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Звісно, що зазначена адреса.
Попередня перевірка в додатку писала, що доставка кур'єром. Але зараз вже відсутній цей напис.
По логіці повинна бути доставка кур'єром. Але краще у їхньому чат-боті уточнити (завтра з 9 год.), куди та як буде їхати...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Але краще у їхньому чат-боті уточнити (завтра з 9 год.), куди та як буде їхати...
Вирішив дочекатися розмитнення. Й надалі нічого з посилкою неможливо зробити. Звернувся щойно в хєр-бот.
Yr No 38099XXXXXXX, перепрошуємо, що не встигли надати відповідь сьогодні. Просимо звернутись з 9:00 до 20:00 з понеділка по п'ятницю чи в суботу з 09:00 до 18:00 і ми обов'язково допоможемо у вирішенні Вашого питання.
Який в них сьогодні день??? :mad:

UPD. Після повторного запитання бот прокинувся.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Киев
До 30 травня олх-доставка Meest с оплатой в отделении теперь бесплатна от 100 грн (до 5 кг).
Выходит на 10 грн дороже укрпошты.
По моему опыту, у них была удобная выдача только (и то, пока у меня под домом не закрыли точку выдачи в магазе СвійМаркет),
а вот с отправкой нужно было немного напрячься - ходить не в партнёрское отделение, а их оригинальное.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Карманник, я отправлял из партнерского пару раз, проблем не было. Но редко ими пользуюсь вообще.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
До 30 травня олх-доставка Meest с оплатой в отделении теперь бесплатна от 100 грн (до 5 кг).
Выходит на 10 грн дороже укрпошты.
По моему опыту, у них была удобная выдача только (и то, пока у меня под домом не закрыли точку выдачи в магазе СвійМаркет),
а вот с отправкой нужно было немного напрячься - ходить не в партнёрское отделение, а их оригинальное.
А в чому напряг? В мене поряд немає стаціонарних відділень тому відправляв з партнерского кілька разів і не було складнощів, приніс віддав, сказав номер накладної і на цьому все.

Місто
Ніжин
Maximum Observer, напряг в тому, що на цих недоточках видачі можуть працювати, м'яко кажучи, не дуже розумні люди. А також їм той міст не дуже і цікавий.
Я живу буквально в будинку, де Сільпо. А в Сільпо точка видачі міст. І все одно мені простіше і по часу, і по нервам витратити бензин та поїхати у відділення розетки та нормально відправити посилку.

Я неодноразово відправляв з сільпо посилки, неодноразово забирав. Але врешті плюнув. Касирши просто безнадійні. По-перше, треба чекати в черзі поки вона роздуплиться як ту посилку видати комусь іншому. По-друге, видавати вони якщо хоч якось і вміють, то приймати - це непідйомна задача. Коли чують, що треба відправити, то починається крик на весь зал, по типу "Гааааляя, а ти вмієш відправляти? Нєєєє. Свєєєтаааа, як міст відправитиииии? Йдуууу". Приходить та Свєта, і починається картина "смотрю в книгу вижу фигу". Просто брав їх телефон, з якого вони працюють з містом, і сам все робив. Там абсолютно інтуітивно зрозумілий інтерфейс. Ну просто до крику очевидно, як прийняти ту посилку. Вони неодноразово дивились як я це роблю, сміялись, дякували. І через тиждень починалась та сама картина з тими ж людьми. А коли я пів години втратив на тій недокасі, бо вони не могли мені видати повернення олх доставки, то це була остання крапка. Вона вже почала дзвонити в підтримку, все сільпо зійшлося видавати ту посилку. І тоді я вже сам взяв того телефона, та побачив, що для там просто інший розділ для видачі повернень, і пів години в мене просто вкрали. Хоча я казав кілька разів, що це повернення, а не звичайне отримання. Хоча це молоді дівчата а не баби. Я не знаю, як можна бути такими цифровими-безграмотними.

Ну і ще є кілька прикладів. Моєму товаришу відмовили в якійсь наливайці приймати посилку, бо їм ніколи розбиратись як воно працює. В них алкаші прийшли по 100 грамів. Він подзвонив в підтримку і наступного дня точки видачі там вже не було. Ще на такій же точці видачі у вейп шопі якесь чудовисько з кольоровими патлами поплутало мою посилку з посилкою іншої людини, інакше кажучи, пересорт. І прийшлось витрачати тижні 2-3 часу на спілкування з підтримкою, щоб отримате врешті своє.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Хоча це молоді дівчата а не баби. Я не знаю, як можна бути такими цифровими-безграмотними.
Ну не напрацьовані у них потрібні нейронні зв'язки, не вимагай від них нереального.
Мама в таких випадках каже "не всі ж такі розумні як ти" )))

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Maximum Observer, напряг в тому, що на цих недоточках видачі можуть працювати, м'яко кажучи, не дуже розумні люди. А також їм той міст не дуже і цікавий.
Я живу буквально в будинку, де Сільпо. А в Сільпо точка видачі міст. І все одно мені простіше і по часу, і по нервам витратити бензин та поїхати у відділення розетки та нормально відправити посилку.

Я неодноразово відправляв з сільпо посилки, неодноразово забирав. Але врешті плюнув. Касирши просто безнадійні. По-перше, треба чекати в черзі поки вона роздуплиться як ту посилку видати комусь іншому. По-друге, видавати вони якщо хоч якось і вміють, то приймати - це непідйомна задача. Коли чують, що треба відправити, то починається крик на весь зал, по типу "Гааааляя, а ти вмієш відправляти? Нєєєє. Свєєєтаааа, як міст відправитиииии? Йдуууу". Приходить та Свєта, і починається картина "смотрю в книгу вижу фигу". Просто брав їх телефон, з якого вони працюють з містом, і сам все робив. Там абсолютно інтуітивно зрозумілий інтерфейс. Ну просто до крику очевидно, як прийняти ту посилку. Вони неодноразово дивились як я це роблю, сміялись, дякували. І через тиждень починалась та сама картина з тими ж людьми. А коли я пів години втратив на тій недокасі, бо вони не могли мені видати повернення олх доставки, то це була остання крапка. Вона вже почала дзвонити в підтримку, все сільпо зійшлося видавати ту посилку. І тоді я вже сам взяв того телефона, та побачив, що для там просто інший розділ для видачі повернень, і пів години в мене просто вкрали. Хоча я казав кілька разів, що це повернення, а не звичайне отримання. Хоча це молоді дівчата а не баби. Я не знаю, як можна бути такими цифровими-безграмотними.

Ну і ще є кілька прикладів. Моєму товаришу відмовили в якійсь наливайці приймати посилку, бо їм ніколи розбиратись як воно працює. В них алкаші прийшли по 100 грамів. Він подзвонив в підтримку і наступного дня точки видачі там вже не було. Ще на такій же точці видачі у вейп шопі якесь чудовисько з кольоровими патлами поплутало мою посилку з посилкою іншої людини, інакше кажучи, пересорт. І прийшлось витрачати тижні 2-3 часу на спілкування з підтримкою, щоб отримате врешті своє.
Дякую. Тепер зрозумів)) Ситуацію в Сільпо круто описав, я це прям побачив і почав ржати "йдуууу".
Просто в мене реально тут на всьому районі один міст і я навіть уяви не маю де в них є відділення

Місто
Ніжин
Maximum Observer, вони якусь оптимізацію провели з початку війни. Самих відділень міст як такових тепер майже нема. По карті їх десь по одному-два на область. У мене в місті раніше одне було, і закрили в 22 році.
Але от їх точки видачі на розетці та в епіцентрі - це по суті ті ж самі адекватні повноцінні відділення, з вагою до 30кг. Там оператори підковані, розбираються. Все роблять швидко.
А точки у всіляких лайфах, сільпо, забігайлівках, магазинчиках - це зручність для отримувача(хоча в тому ж лайфі кілька разів забирав, то теж продавчиня все повільно робила), а для відправки - це суцільний головняк.

PJR

Місто
Запорожье
Ще на такій же точці видачі у вейп шопі якесь чудовисько з кольоровими патлами поплутало мою посилку з посилкою іншої людини, інакше кажучи, пересорт. І прийшлось витрачати тижні 2-3 часу на спілкування з підтримкою, щоб отримате врешті своє.
У мене теж на розетці пару років тому мої посилки переплутали, посилки підписані, повний номер, прізвище , місто, одну приніс у п'ятницю ввечері, іншу у суботу вдень. Ніби легенда, що номери на стікерах були однакові, той хто клеїв етикетки на них далі не звернув увагу що посилки підписані. розрулював з покупцями сам, бо друга посилка затрималась на тиждень і я тільки тоді зрозумів, що провина не моя, а переплутані посилки. Все отримував з китаю через міст на розетці, а потім міст почав перенаправлювати мої посилки на інші відділення через перевантаження, я забив болт - отримую в сільпо - але підтверджую - все так як ви пишете)))))

Зверху