cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Не зважаючи що до цього казали потрібна реєстрація саме через відділення і паспорт книжечкою або id,сьогодні самі в додатку запропонували кредит ліміт.Відкривав через дію. І погодили. До цього активно користувався як дебетна. Покупки в Україні і на закордонних сайтах. І не зважаючи на інші картки де є ліміти все одно надали бо вище писали що відмовили якщо в інших банках більше трьох. ( Це перший зарубіжний банк в Україні після продажу ідеї що погодив кредит) І навіть регіон прописки їх не засмутив.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
У мене з отп була дивна історія. Колись у 2017-19 роках, до ковіду точно у мене були дві картки їх, одна дебетка а друга кредитка, яку вони мені відкрили ну бо я хароший хлопчик :) Насправді ні, у мене там 10 років ФОП рахунок і мої обороти вони бачать. Відкрили, ліміт не пригадую який, але пластик ще і якийсь типу голд, годився для лаунжів. В один день я вирішив що дебетка мені не треба та і термін підходив, пішов у відділення щоб закрили. Блонда взяла заяву, перерізала пластик, після чого через пару хвилин кредитка вийшла із чату. Вернувся до блонди - що за фігня. Підійшла старша, дивиться, а блонда взяла і закрила замість дебетки кредитку, просто не туда натиснула. І всьо кажуть відмінить не можем. Хочте нову - пишіть заяву несіть довідку із податкової, оберти по картках. ЩАЗ, кажу, я на вашу кредитку погодився бо автоматично, нікуди я не піду, закривайте всі картки до бісової матері.
І оце тільки у 2025 вони знову змогли в онлайні запропонувати кредлім. Взяв 20к на погратися :)

• Wow
Реакції: cat

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
самі в додатку запропонували кредит ліміт
теж було таке

Єдине трохи не звично що комуналка через додаток ... не входить в пільговий період
Комуналка через додаток має входити у пільговий період.
В межах індивідуальної пропозиції за неї ще і кешбек пропонували

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Никуда. Этот КБ нигде не отображается. Это акционное спецпредложение, просто в последний рабочий день месяца утром сумма капнет тебе на карту.
Для довідки - кешбек капнув 31 липня у четвер о 2 ночі.

Зверху