Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Sense Bank, як бути з нав'язливою рекламою "супервигідних" кредитів готівкою чи оформлення "розстрочок", нових кредитних карт, збільшення кредитних лімітів?
Дружина ходила в банк, щоб їй відключили ті смс, так тепер спамлять в додаток. При кожному вході в додаток вилазить на весь екран спам про кредити.
2. Маю картку від довіреної особи, картка підтягнулась в мій додаток "Сенс". Останній місяць не можу її поповнити переказом з власних карток, вилазить вікно вводу коду з смс, але номер в тому вікні вказано мій, а смс приходять на номер особи, яка мені довірила картку! Аналогічно щоб дізнатись CVV тої картки, треба отримати смс на номер особи, яка довірила картку. А у вікні для вводу смс світиться мій номер.
Тиждень тому писав в підтримку, сказали, що за пару днів все вирішиться. Вирішилось так, що тепер в вікні вволу пароля пише, що код має бути на мій номер Вайбер, а приходить все одно на номер телефону власника картки.
Минув ще один тиждень. Сенс банк ігнорить звернення, сьогодні прийшла в додаток геніальна порада перевстановити додаток.
Геніальна підтримка Sense вирішила проблему по своєму: мовчки підключили платне смс-інформування. Тепер повідомлення приходять на ВАЙБЕР на мій номер, але я оплачувати маю послугу СМС. Ідіоти?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
tw-r, Моя колега Валерія вже займається цим питанням👌Завтра вона буде на зміні та відпишеться вам у особисті

*Андрій

• Dislike
Реакції: tw-r
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Геніальна підтримка Sense вирішила проблему по своєму: мовчки підключили платне смс-інформування. Тепер повідомлення приходять на ВАЙБЕР на мій номер, але я оплачувати маю послугу СМС. Ідіоти?
А хіба його не можна вимкнути? Я у себе в Sense Super App все повимикав та залишив лише push-сповіщення.
А канал зв'язку виставив Viber. І за SMS ніхто з мене гроші не бере.

• Dislike
Реакції: tw-r
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Щойно колега мала вам відписатись у особисті 👌

*Андрій
Колега взагалі не розуміє, що говорить.
З її слів, по сімейній карті ОТР паролі мають приходити власнику картки. Це, з її точки зору, правильно. Але коли оператор втіхаря підключає платне смс-інформування, то система починає працювати "неправильно", але надсилає ОТР мені, так, як і працювало до цього весь час ! І майже 3 тижні "лікують баг, розбираються". Якщо все працювало "неправильно", але нормально, а тепер треба за це гроші платити - так скажіть це голосом і не викручуйтесь. Або поверніть безкоштовнмй варіант, який і працював нормально до ваших "розбирань". Сімейну карту ні поповнити не можна без ОТР, ні розплатитись нею. В чому сенс тоді такої картки, клоуни?

Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Щойно колега мала вам відписатись у особисті 👌

*Андрій
Колега взагалі не розуміє, що говорить.
З її слів, по сімейній карті ОТР паролі мають приходити власнику картки. Це, з її точки зору, правильно. Але коли оператор втіхаря підключає платне смс-інформування, то система починає працювати "неправильно", але надсилає ОТР мені, так, як і працювало до цього весь час ! І майже 3 тижні "лікують баг, розбираються". Якщо все працювало "неправильно", але нормально, а тепер треба за це гроші платити - так скажіть це голосом і не викручуйтесь. Або поверніть безкоштовнмй варіант, який і працював нормально до ваших "розбирань". Сімейну карту ні поповнити не можна без ОТР, ні розплатитись нею. В чому сенс тоді такої картки, клоуни?
Вітаю!

Так, дійсно, перепрошую, неправильно пояснила вам логіку відправки :(
Сповіщення для проведення операцій по сімейній додатковій картці мають надходити безпосередньо вам, власнику додаткової карти. Те що вони надходили власнику основного рахунку - баг, про який ми наразі вже знаємо, та займаємося вирішенням.
На жаль, не все можливо виправити за декілька днів, як хотілося б, але потребуємо більше часу

Стосовно інформування - коди для підтвердження операцій надходять в СМС/Вайбер, та не прив'язані до "платного" інформування, плата списується тільки якщо у вас сповіщення про транзакції надходять в СМС/Вайбері.
Тобто, у мене стоїть пуш, сповіщення про всі транзакції по картці будуть надходити пушами, але коди перевірки все одно будуть у Вайбері/СМС, залежно від обраного каналу інформування.
Ми не беремо плату за ці коди, плата за інформування списується лише у випадку, якщо у вас по картці підключено інформування про транзакції в СМС/Вайбері, а не обрані пуші.

Поки що, з ваших слів, сильно заплуталась, що саме у вас сталося з інформуванням, та як саме ви зрозуміли, що вам підключили платне інформування - повернуся до особистих

Валерія 🫧

Останнє редагування:
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U

Стосовно інформування - коди для підтвердження операцій надходять в СМС/Вайбер, та не прив'язані до "платного" інформування, плата списується тільки якщо у вас сповіщення про транзакції надходять в СМС/Вайбері.
Тобто, у мене стоїть пуш, сповіщення про всі транзакції по картці будуть надходити пушами, але коди перевірки все одно будуть у Вайбері/СМС, залежно від обраного каналу інформування.
Валерія 🫧
Ще раз вашими словами. Якщо стоїть перемикач: канал інформування - СМС, то приходять ОТР коди ВИКЛЮЧНО в Вайбер на мій номер. Але це ПЛАТНО!
Якщо вимкнено інформування або ввімкнено як пуш - приходять СМС на номер людини, яка довірила картку.
В чому ви розбираєтеся третій тиждень, якщо ви проблему не розумієте??

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Валерія 🫧
Ще раз вашими словами. Якщо стоїть перемикач: канал інформування - СМС, то приходять ОТР коди ВИКЛЮЧНО в Вайбер на мій номер. Але це ПЛАТНО!
Якщо вимкнено інформування або ввімкнено як пуш - приходять СМС на номер людини, яка довірила картку.
В чому ви розбираєтеся третій тиждень, якщо ви проблему не розумієте??
Перепрошую, якщо виникло непорозуміння - наразі я аналізую інформацію суто з ваших слів та пояснень, та пояснюю вам загальну логіку, і додатково перевіряла все на собі, щоб відтворити проблему.

Я вже написала до вас в особисті повідомлення, буду дуже вдячна, якщо ви зможете переглянути та відписати мені 🫶
Дійсно хочу вам допомогти та вирішити проблему!

Зверху