Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Забыл: если в приложении для кредитки указано, например,
"Наступний платіж 01.06. " , то погасить надо до 17:00
01.06. или сегодня, 30.05. ?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
fnm, платіж потрібно погасити до дати платежу включно, але не пізніше 17:00 години. Тобто якщо 1.06 дата, то до 17:00 першого числа потрібно погасити його

*Андрій

• Like
Реакції: fnm
Місто
Чернигов
Таке питання.Сьогодні доставили замовлення на точку видачі Епіцентра. Хочу розрахуватися картою Вигода, по якій РД-2 число. Є бажання оформити розтрочку на 6 міс. (продавець Епіцентр). Коли краще забрати замовлення, щоб не отримати мінус на РД?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Таке питання.Сьогодні доставили замовлення на точку видачі Епіцентра. Хочу розрахуватися картою Вигода, по якій РД-2 число. Є бажання оформити розтрочку на 6 міс. (продавець Епіцентр). Коли краще забрати замовлення, щоб не отримати мінус на РД?
Оскільки до РД вже не так багато часу лишилось, то при подачі заявки на оформлення розстрочки цілком може виникнути ситуація, що ця покупка буде врахована в суму для пільгового періоду як звичайна заборгованість по картці, але і сама розстрочка також буде оформлена після розрахункової дати (не встигне пройти по рахунку до РД), тому аби уникнути такої ситуації — я б радив провести операцію вже після 2-го числа 👌🏻
Детальніше про таку ситуацію за посиланням https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/4407786959890

З повагою, Володимир 💎

Місто
Киев
Про Хамелиону 50к - максимальний ліміт чи можна збільшити?

Судячи з документів,
то ніяк

Зверху