Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Sense Bank, як бути з нав'язливою рекламою "супервигідних" кредитів готівкою чи оформлення "розстрочок", нових кредитних карт, збільшення кредитних лімітів?
Дружина ходила в банк, щоб їй відключили ті смс, так тепер спамлять в додаток. При кожному вході в додаток вилазить на весь екран спам про кредити.
2. Маю картку від довіреної особи, картка підтягнулась в мій додаток "Сенс". Останній місяць не можу її поповнити переказом з власних карток, вилазить вікно вводу коду з смс, але номер в тому вікні вказано мій, а смс приходять на номер особи, яка мені довірила картку! Аналогічно щоб дізнатись CVV тої картки, треба отримати смс на номер особи, яка довірила картку. А у вікні для вводу смс світиться мій номер.
Тиждень тому писав в підтримку, сказали, що за пару днів все вирішиться. Вирішилось так, що тепер в вікні вволу пароля пише, що код має бути на мій номер Вайбер, а приходить все одно на номер телефону власника картки.
Минув ще один тиждень. Сенс банк ігнорить звернення, сьогодні прийшла в додаток геніальна порада перевстановити додаток.
Геніальна підтримка Sense вирішила проблему по своєму: мовчки підключили платне смс-інформування. Тепер повідомлення приходять на ВАЙБЕР на мій номер, але я оплачувати маю послугу СМС. Ідіоти?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
tw-r, Моя колега Валерія вже займається цим питанням👌Завтра вона буде на зміні та відпишеться вам у особисті

*Андрій

• Dislike
Реакції: tw-r
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Геніальна підтримка Sense вирішила проблему по своєму: мовчки підключили платне смс-інформування. Тепер повідомлення приходять на ВАЙБЕР на мій номер, але я оплачувати маю послугу СМС. Ідіоти?
А хіба його не можна вимкнути? Я у себе в Sense Super App все повимикав та залишив лише push-сповіщення.
А канал зв'язку виставив Viber. І за SMS ніхто з мене гроші не бере.

• Dislike
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Щойно колега мала вам відписатись у особисті 👌

*Андрій
Колега взагалі не розуміє, що говорить.
З її слів, по сімейній карті ОТР паролі мають приходити власнику картки. Це, з її точки зору, правильно. Але коли оператор втіхаря підключає платне смс-інформування, то система починає працювати "неправильно", але надсилає ОТР мені, так, як і працювало до цього весь час ! І майже 3 тижні "лікують баг, розбираються". Якщо все працювало "неправильно", але нормально, а тепер треба за це гроші платити - так скажіть це голосом і не викручуйтесь. Або поверніть безкоштовнмй варіант, який і працював нормально до ваших "розбирань". Сімейну карту ні поповнити не можна без ОТР, ні розплатитись нею. В чому сенс тоді такої картки, клоуни?

Останнє редагування:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Щойно колега мала вам відписатись у особисті 👌

*Андрій
Колега взагалі не розуміє, що говорить.
З її слів, по сімейній карті ОТР паролі мають приходити власнику картки. Це, з її точки зору, правильно. Але коли оператор втіхаря підключає платне смс-інформування, то система починає працювати "неправильно", але надсилає ОТР мені, так, як і працювало до цього весь час ! І майже 3 тижні "лікують баг, розбираються". Якщо все працювало "неправильно", але нормально, а тепер треба за це гроші платити - так скажіть це голосом і не викручуйтесь. Або поверніть безкоштовнмй варіант, який і працював нормально до ваших "розбирань". Сімейну карту ні поповнити не можна без ОТР, ні розплатитись нею. В чому сенс тоді такої картки, клоуни?
Вітаю!

Так, дійсно, перепрошую, неправильно пояснила вам логіку відправки :(
Сповіщення для проведення операцій по сімейній додатковій картці мають надходити безпосередньо вам, власнику додаткової карти. Те що вони надходили власнику основного рахунку - баг, про який ми наразі вже знаємо, та займаємося вирішенням.
На жаль, не все можливо виправити за декілька днів, як хотілося б, але потребуємо більше часу

Стосовно інформування - коди для підтвердження операцій надходять в СМС/Вайбер, та не прив'язані до "платного" інформування, плата списується тільки якщо у вас сповіщення про транзакції надходять в СМС/Вайбері.
Тобто, у мене стоїть пуш, сповіщення про всі транзакції по картці будуть надходити пушами, але коди перевірки все одно будуть у Вайбері/СМС, залежно від обраного каналу інформування.
Ми не беремо плату за ці коди, плата за інформування списується лише у випадку, якщо у вас по картці підключено інформування про транзакції в СМС/Вайбері, а не обрані пуші.

Поки що, з ваших слів, сильно заплуталась, що саме у вас сталося з інформуванням, та як саме ви зрозуміли, що вам підключили платне інформування - повернуся до особистих

Валерія 🫧

Останнє редагування:
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U

Стосовно інформування - коди для підтвердження операцій надходять в СМС/Вайбер, та не прив'язані до "платного" інформування, плата списується тільки якщо у вас сповіщення про транзакції надходять в СМС/Вайбері.
Тобто, у мене стоїть пуш, сповіщення про всі транзакції по картці будуть надходити пушами, але коди перевірки все одно будуть у Вайбері/СМС, залежно від обраного каналу інформування.
Валерія 🫧
Ще раз вашими словами. Якщо стоїть перемикач: канал інформування - СМС, то приходять ОТР коди ВИКЛЮЧНО в Вайбер на мій номер. Але це ПЛАТНО!
Якщо вимкнено інформування або ввімкнено як пуш - приходять СМС на номер людини, яка довірила картку.
В чому ви розбираєтеся третій тиждень, якщо ви проблему не розумієте??

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Валерія 🫧
Ще раз вашими словами. Якщо стоїть перемикач: канал інформування - СМС, то приходять ОТР коди ВИКЛЮЧНО в Вайбер на мій номер. Але це ПЛАТНО!
Якщо вимкнено інформування або ввімкнено як пуш - приходять СМС на номер людини, яка довірила картку.
В чому ви розбираєтеся третій тиждень, якщо ви проблему не розумієте??
Перепрошую, якщо виникло непорозуміння - наразі я аналізую інформацію суто з ваших слів та пояснень, та пояснюю вам загальну логіку, і додатково перевіряла все на собі, щоб відтворити проблему.

Я вже написала до вас в особисті повідомлення, буду дуже вдячна, якщо ви зможете переглянути та відписати мені 🫶
Дійсно хочу вам допомогти та вирішити проблему!

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Sense Bank, Есть ли месячный лимит операций прямого обмена евро/доллар (или обратно) в приложении?
Это же другая ситуация, а не онлайновая покупка ин.валюты за гривни до50000 грн/мес. по лимиту НБУ?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Есть ли месячный лимит операций прямого обмена евро/доллар (или обратно) в приложении?
По суті ліміт - це ваш залишок валюти, так як обмін доступний в межах цього залишку Переглянути вкладення 68417

*Андрій
значит, в вашем SSApp таким способом можно одной операцией поменять , например, $5000 на € ?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
значит, в вашем SSApp таким способом можно одной операцией поменять , например, $5000 на € ?
Так, можна. Ліміт НБУ у 50 000 грн діє лише на купівлю валюти за гривню. Обмін долар/євро (та навпаки) можливий в рамках залишку по рахунку.

*Андрій

• Love
Реакції: fnm
Місто
Рівне-Черкаси
Телефон
Nokia 3.1 plus (Lyca)
При перенесені номеру з Лайка мобайл на Лайф , Сенс банк продовжує поповнювати баланс Лайка мобайл. Чомусь Приват банк правильно відправляє кошти , а Сенс -ні. Бажання користуватися послугами банку - зникло

Місто
Київ
При перенесені номеру з Лайка мобайл на Лайф , Сенс банк продовжує поповнювати баланс Лайка мобайл. Чомусь Приват банк правильно відправляє кошти , а Сенс -ні. Бажання користуватися послугами банку - зникло
Это просто лютейшая жесть!! Обычно после перехода на Лайфселл оформляют тариф Макси и подписку на год, т.е пополняют на 1938 грн. И это все идет на счет Лайки?? Там последнее время вообще исходящие недоступны.

• Haha
Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Есть ли возможность закрыть карту(-ы) удалённо (срок действия карт уже прошёл) , не посещая отделения и как это сделать?
Карты White и Cameleon.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Есть ли возможность закрыть карту(-ы) удалённо (срок действия карт уже прошёл) , не посещая отделения и как это сделать?
Карты White и Cameleon.
Можна через підтримку у застосунку(чат/відеочат) або самостійно, ось інструкція 👉 https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/6255860579090

*Андрій

Місто
RO
Карты White и Cameleon.
Можна через підтримку у застосунку(чат/відеочат) або самостійно, ось інструкція 👉 https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/6255860579090

*Андрій
Коли ФОП можна буде віддалено закрити?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Коли ФОП можна буде віддалено закрити?
Закрити рахунок ФОП можна віддалено, за умови якщо немає додаткових угод в банку (наприклад, торговий еквайринг, корп.картка, кредитні договори тощо). Ось за посиланням інструкція як це зробити https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/16872589070610
*Андрій

Зверху