Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
Stargazer, якщо підписка активна- докатуєте до кінця місяця підписки (не обов'язково календарного). Якщо не активна- ТГ-бот, введення нової Візи :rolleyes:
Підписка активна. Я так розумію, що потрібно виконати умови на наступний місяц (5к), а потім можна звертатися в тг-бот візи і там змінити на нову, вірно?

Місто
Львів
Я так розумію, що потрібно виконати умови на наступний місяц (5к), а потім можна звертатися в тг-бот візи і там змінити на нову, вірно?
Так.
KolSer , не завжди, краще своє повідомлення приховайте під спойлер для зареєстрованих користувачів ;)

Місто
Луцьк
Промокод (разова активація) пакету L (максимальний) на SWEET.TV за 1 грн:

на 1 міс. FLTNXT497, EJLLTH749
на 3 міс. EVXFJY379,

Активувати промокод можна до 30.06.2025
Сьогодні активував 3 місяці. Потрібна карта і 1грн на балансі. Дякую.

Місто
Хмельницький
А мені не допомогло активувати навіть з прив'язуванням картки з гривнею. Як я гадаю, діючий ваучер "Кіно" не дає активовувати такі промокоди.

• Like
Реакції: P22
Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Фільм "Зодіак" на сервісі - ніби як на якомусь рандомному сайті в мережі дивишся. Озвучка українською то є, то немає. А цей фільм - ще й платний.

Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Якість звуку це одне, але коли дорожка з дубляжем просто відсутня відрізками разів 20 за фільм (ще й на платному фільмі), то це не норм...

Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
uaserials і можна не купувати платні фільми

...а також mp3 слухати безкоштовно та не платити за YT Music/Spotify, кататись в трамваї зайцем та не платити за проїзд, бігаючи від контролерів тощо.
Або як нещодавно побачив у одного і з сусідів по багатоповерхівці платіжку що стирчала із поштової скриньки так, що було видно суму боргу - там щось близько 7 тис грн за вивіз сміття, але ж сміття він справно викидає.
То чому із кіно має бути інакше?
(Інша справа коли сервіс сам дає промокоди на безкоштовний перегляд - це інструмент який надав сам сервіс для перегляду законного контенту)

Але ж мова в темі взагалі не про це.

Місто
Київ
uaserials і можна не купувати платні фільми

...а також mp3 слухати безкоштовно та не платити за YT Music/Spotify, кататись в трамваї зайцем та не платити за проїзд, бігаючи від контролерів тощо.
Або як нещодавно побачив у одного і з сусідів по багатоповерхівці платіжку що стирчала із поштової скриньки так, що було видно суму боргу - там щось близько 7 тис грн за вивіз сміття, але ж сміття він справно викидає.
То чому із кіно має бути інакше?
(Інша справа коли сервіс сам дає промокоди на безкоштовний перегляд - це інструмент який надав сам сервіс для перегляду законного контенту)

Але ж мова в темі взагалі не про це.
ага і ще не користуватися ппомокодами а купувати підписку))

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Зверху