VAS

Місто
Херсон
А через какое время подключится тв от Visa? Что будет написано В тарифе?

VAS

Місто
Херсон
А какой уровень карточки АТБ? А то сам банк не в курсе

VAS

Місто
Херсон
Если сам банк не знает. Говорит - звичайна кредитна картка. То что это значит? Який рівень?

VAS

Місто
Херсон

VAS

Місто
Херсон
Піпец - при українсьій розкладці т2 зминив АтБ на ВТБ.
Post automatically merged:

Що писати? Classic?

Уточнила інформацію і маю вам повідомити, що на даний момент ми не обслуговуємо карти вашого рівня банку А-Банк. Раджу звернутися до банку для уточнення контактів вашого консьєрж-сервісу. У випадку, якщо ви бажаєте отримати інформацію щодо продуктів, акцій та спеціальних пропозицій Visa, зверніться, будь ласка, в меню “Підтримка 360” даного чат-боту і спеціалісти вас проконсультують щодо привілеїв Visa.
Гарного дня!

Пріват їм не побается - пенсійна. А банк не обслуговують. А чому в правилах - будь яка картка VISA?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Пріват їм не побается - пенсійна. А банк не обслуговують. А чому в правилах - будь яка картка VISA?
я так розумію. що ти в чаті писав в гілку де консєрж-сервіс. Тому і відповіли, що вони не обслуговують даний тип карт, так як консєрж сервіс це послуга для преміальних карток, тому і відправили писати в меню “Підтримка 360”

VAS

Місто
Херсон
Не писал. Вывалилось, что вроде я подписался. Но там есть 7 или 14 дней без платно. Может потом появится? Консьерж мне написал намного позже сам . Хотел ФИО и т.п. Сказал идти с вопросами на 360. Там обрадовали, что я зареген не по номеру в телеграмм и который указывал, а по симке, что в смартфоне (как такое может быть?). Но если номер регистрации и номер привязанный к карте разный, то все равно будет работать (правда?). Но в свит по обоим номерам пока ничего нет (это пройдет? Или что там должно быть написано?).

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Канал History в записі - то тільки у мене постійно битий запис передач попадається? По кілька секунд показує з різних передач.

Місто
Київ
а безкоштовне Світ - це яким чином?
останнi кiлька сторiнок в помiч
якщо коротко, то:

VAS

Місто
Херсон
Зверху