Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Саня-068, як швидко прийшло після замовлення?
Замовив 1 червня в неділю, передзвонили щоб підтвердити замовлення, 2 червня в понеділок відправили 18:20, 3 червня о 14:00 приставка вже прибула на моє відділення Нової Пошти. Послуги доставки 115грн, сплачує отримувач.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Цікаво, чи то я погано шукав, чи то там матолки якісь? Не знайшов на https://sweet.tv повної деталізації тарифних умов в pdf файлах.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, приставка твоя але буде працювати тільки з оплаченим тарифом. Так сказав оператор. Ось таким чином вони гарантують собі гроші

Місто
Львів
приставка твоя але буде працювати тільки з оплаченим тарифом
А де тут гарантія, якщо немає проблем перешити приставку, отримавши, тим самим, повнофункціональний ATV бокс за 264 грн?
Як на мене, гарантія повинна бути чітко прописана в умовах договору, до прикладу, абонент зобов'язується оплачувати 149 грн протягом мінімум року.
Наскільки я зрозумів, такої умови немає, отже, якщо, окрім першопочатковіх 264 грн, не платиш більше нічого і жодних претензій тобі пред'являти не повині, правильно?

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
magodzec, приставка твоя але буде працювати тільки з оплаченим тарифом. Так сказав оператор. Ось таким чином вони гарантують собі гроші
4-3 роки назад, перед війною, я вже замовляв ці приставки за 200грн вони їх пропонували теж з тарифом М. Якщо не оплатити тариф в головному меню вискакував банер що заплатіть підписку і приставка блокувалася, без інтернету нічого не вискакувало і приставка функціонувала. На 4PDA я прочитав що якщо на wi-fi роутері заблокувати сайти серверів sweet tv, то приставка буде працювати ідеально з інтернетом, просто приставці потрібно було заблокувати доступ до серверів sweet tv, і вона функціонує ідеально з інтернетом. Побачу як цього разу буде все.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А де тут гарантія
Може вони не нові, бо гарантія 14 днів зі слів того ж оператора? Я замовив бо замахався з кабельним місцевим
Post automatically merged:

Сказали тариф який хочу, тільки плати

Місто
Львів
На 4PDA я прочитав що якщо на wi-fi роутері заблокувати сайти серверів sweet tv
А посилання скинути можете?
Теж роздумую чи не замовити, єдине що 1 ГБ RAM стримує.

Також незрозуміло, якого лисого доставка НП винесла 115 грн? Адже в них тариф до 2 кг - 80 грн.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, скоріш за все воно потягне тільки старі тв в sd якості, ну мені ото і треба

Місто
Слов'янськ
Телефон
Infinix Note 10 Pro
Добрый вечер друзья.
Имею такую приставку ещё с первой волны так называемой халявы.
Тема на 4пда арилагается.
Итак, за такие деньги грех жаловаться,
Вертится на ней все более менее терпимо,и перешивалось большинство ревизий без проблем, однако имело 2 существенные проблемы ( на мой взгляд)
1.
Насколько помню, приставка не умела в сон, тоесть каждый раз нужно было ожидать включения / выключения
2.
При внезапных отключениях света, которые мы с вами прошли не так давно, очень часто отваливалась прошивка ,и приходилось через сд карту прошивать заново

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, я своє, мутити не збираюся. Практично тіж гроші віддаю за кабель, але вони вже зовсім не хочуть робити. А мені треба щоб саме старенькій тв бурмотів

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
dcst, Гарантийный талон был? Меня может не быть, а Пенсы перепрошивать ничего не будут точно

Місто
Слов'янськ
Телефон
Infinix Note 10 Pro
я бы не сказал так,за последнее время довольно часто приходилось ее прошивать изза этого.
Кстати интересный момент (какое то время назад ради интереса шерстил олх на их предмет,и куча кирпичей висящих на заставке продавалось по 100-200 грн, конечно прошить особого труда не составляет, однако говорит о массовости этой проблемы)
Post automatically merged:

Гарантийный талон был?
небыло конечно, затерялся давным давно, да и толку, с бОльшей долей вероятности скажут отправлять через НП за свой счет,вот и вся выгода... :confused:

Зверху