Lawyer
Харьков, Украина
Sweet, так понимаю, и украинские адаптации каналов Виасат запустил...
Те нещастные 4 фильмовыйх канала с именем "Kino..." уже неделю вещают.Sweet, так понимаю, и украинские адаптации каналов Виасат запустил...
Контент познавательных увы никто не переводил на украинскийТе нещастные 4 фильмовыйх канала с именем "Kino..." уже неделю вещают.Sweet, так понимаю, и украинские адаптации каналов Виасат запустил...
А познавательных нет.
В мене чомусь навіть ціну не показав, одразу промокод просив ввести.AVATAR 2 - завезли.
Welcome с промокодами))
А вони точно віасатівські, бо поки не зрозуміло. Чи поки не дадуть ліцензії вони працюють "приховано".Sweet, так понимаю, и украинские адаптации каналов Виасат запустил..
Ось тобі гарної якостіAVATAR 2 - завезли.
крайній коментОсь тобі гарної якості
Nazaretta
Заслуженный зритель
Вчера в 15:23:00
Что-то качество картинки для 1080 HD, не очень. Какая-то зернистость и мутность.
Ну, я дивився на 32 дюймах в 1080, норм. А взагалі, вважаю, що такі фільми тільки для кінотеатрів!крайній коментОсь тобі гарної якості
Nazaretta
Заслуженный зритель
Вчера в 15:23:00
Что-то качество картинки для 1080 HD, не очень. Какая-то зернистость и мутность.
гадаю, що і дома на 65" 4К зі звуком 5,1/7.1 можно подивитисяА взагалі, вважаю, що такі фільми тільки для кінотеатрів!
3 години часуНу, я дивився на 32 дюймах в 1080, норм
А що, ЛостФільм вже й українську аудіо-доріжку мають?
Вже його тут багато разів публікували.
це новий? він тут з 2022 року єНовий промокод
Главное, что он действующий. Вчера юзал.це новий? він тут з 2022 року єНовий промокод
нова акція з фороюце новий? він тут з 2022 року єНовий промокод
Зручно в додатку, без реклами, та й на телевізорі краще дивитись.Inn@, який сенс в промо на премьэри на інших сайтах їх не можна переглянути?