Мені незрозуміло чому тебе кинув агент sweet.tv?bossy, де я скиглив?
Я згоден, що мене кинули, так, це мій досвід, але ним обов'язково потрібно поділитись, щоб не кинули інших.
Кинув запит на світтв по тому сайту - все ок, підтвердили, що це їх агенти.Тре в підтримку світтв написати скаргу на твої "послуги"
А де я вказував, що то був агент? Він написав, що працює в світтв (потім вже, спочатку я цього не знав). По-перше, не факт, що це правда. По-друге якщо і так, то це не агент, а співробітник.Мені незрозуміло чому тебе кинув агент sweet.tv?
Де можна отримати цю знижку в 49%?А який сенс економити 20 грн і платити неясно кому, якщо можна брати на 3 місяці зі знижкою 49% ?
Заходите в особистий кабінет, вибираєте тариф і там буде оплатити, при оплаті на 3міс діє знижка 49%Де можна отримати цю знижку в 49%?А який сенс економити 20 грн і платити неясно кому, якщо можна брати на 3 місяці зі знижкою 49% ?
так я є агент світтв, кому потрібно промокоди звертайтесь до мене або на наш сайт (його тут не буду вказувати, може не можна його вказувати в повідомлені, посилання є в моєму профілі кому цікаво)bossy, де я скиглив?
Я згоден, що мене кинули, так, це мій досвід, але ним обов'язково потрібно поділитись, щоб не кинули інших.
Кинув запит на світтв по тому сайту - все ок, підтвердили, що це їх агенти.Тре в підтримку світтв написати скаргу на твої "послуги"
То це Ви дали доступ Роману, а потім кинули його?так я є агент світтв, кому потрібно промокоди звертайтесь до мене або на наш сайт (його тут не буду вказувати, може не можна його вказувати в повідомлені, посилання є в моєму профілі кому цікаво)bossy, де я скиглив?
то не я, я з форуму ще нікому не надавав доступ, але у мене було кілька клієнтів яких викинуло із світтв, я їх знову підключавТо це Ви дали доступ Роману, а потім кинули його?так я є агент світтв, кому потрібно промокоди звертайтесь до мене або на наш сайт (його тут не буду вказувати, може не можна його вказувати в повідомлені, посилання є в моєму профілі кому цікаво)bossy, де я скиглив?
Так віза преміум - це і є тариф L. Тоїсь максімальний.То тариф буде не L а віза преміум. Було б цікаво хто його має, взнати що в нього входить. Кількість каналів хоча б, чи не пише фільм доступний у тифі М чи L.
Створіть новий аккаунт і використайте коди повторно.Ще є в кого промокод на перегляд фільмів? Дякую
Ps верхні в темі, які були використала.
цейЯкий є промокод на перегляд прем'єр Довбуша на світ-тв?
Термін дії промокоду закінчився. Світ тв закрив всі промокоди?цейЯкий є промокод на перегляд прем'єр Довбуша на світ-тв?
Термін дії промокоду закінчився. Світ тв закрив всі промокоди?цейЯкий є промокод на перегляд прем'єр Довбуша на світ-тв?
Термін теж скінчивсяТермін дії промокоду закінчився. Світ тв закрив всі промокоди?цейЯкий є промокод на перегляд прем'єр Довбуша на світ-тв?111333