UARNet

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
От хочу підключитися до цього оператора по радіоканалу (512кбіт/с). Для фізичних осіб-99грн 512кбіт/с+приблизно 90 за оренду радіоканалу. Дорого, розумію, але мені підходить через відсутність нормальної альтернативи.. )
Може є люди, які вже юзають цього провайдера (радіоканал)?
Було б цікаво почути відгуки :apl:

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Я думал только в донецке инет дорогой. Утел как альтернатива не подходит?

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
Рыгать от уара хочетсо!!! на старой роботе больше года назад платили им 900грн за синхронный канал с гарантированой скоростью в 2 мегабита и статичной айпи, так этой синхронности ни стабильности скорости канала ни..на на было и плющило их чють ли не каждую неделю, то веторм их БСку погнет, то гопнеги оптику к БСке срежут, то у них нейм сервер упал, короче кака, но при отсутствии локалок и ого их радиоканал лутшее, не покупать же инет втридорога у альтернета

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Утел как альтернатива не подходит
не підійде, бо дорого.. і качати хочеться))

Добавлено через 1 минуту
їхня бска стоїть на відстані 500м від мене )

Добавлено через 25 минут
кумедна ситуація ))) я минулого тижня замовив тест рівня сигналу Альтернету вдома на 27 липня - понеділок. потім виявилося, що недалеко від мене поставили БС Уарнету )) на вихідних не дзвонив щоб відмовитись від тесту, думав зранку сьогодні (в понеділок) подзвоню-десь о 12 годині.. моєму здивуванню не було меж, коли близько 10 години приїхало 2 тестера О_о
приїхали співробітники Альтернету, я чемно вибачився і вони поїхали...
А на рахунок
, то зараз там цікава пропозиція-6тисяч гривень за "Монтажно інсталяційні роботи" і безліміт на 1 мегабіт з абонплатою в 1 грн/місяць )) а 2 мегабіти-на 4 тисячі дорожче ) (ТП "Антикризовий")
якби умови на міняли як мінімум 10 років-я б тоді ні грама не вагався ))

ПС: від словами "Монтажно інсталяційні роботи" вони мають на увазі ще й обладнання? ))) чи обладнання йде бонусом (платиш лише за установку)? думаю, правильний перший варіант )

Останнє редагування:

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
Voffka, ти живеш в часному секторі? далеко до висоток з локалками? може всетаки краще буде знайт друзів в найближчих висотках з нормальним інтернетом і зробити радіолінк до себе додому?

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
UARNet ещё по оптике подключает в крыпных городах Украины. Даже в Донецке его юзают, но дорого

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
alexeydon, та дорого... але відколи він є в Донецьку??:confused:

Добавлено через 3 минуты
Київ
Львів
Рівне
Тернопіль
Луцьк
Івано-Франківськ
Дрогобич
Острог​
--- ось список міст, де є представництва..

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
але відколи він є в Донецьку??
как долго не знаю, несколько лет точно... В институте, где я ещё учусь инет именно от УАРНЕТ

На даний час ДУІ і ШІ має виділений синхронний канал 12 Мбіт/с та підключений до оптоволоконної мережі, що є сегментом загальноукраїнської мережі з’єднань УАРНЕТ.
http://suiai.donetsk.ua/app/handler.sub/action.index/id.35/lang.ua

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
є сегментом загальноукраїнської мережі з’єднань УАРНЕТ
наскільки я розумію з написаного тут,
Уарнет надає послуги передачі даних та IP-Transit. Ємність зовнішніх каналів становить більше 15Гб/с з розширенням до 40 Гб/c без додаткових затрат. Уарнет має канали на Level3 (3 канали), Комстар, Ретн та до європейського обмінну трафіком(De-Cix). Також побудовані прямі пірінги із Словаччиною, Польшею та RETN (Росія).
провайдери користуються послугами мега-провайдера (якщо Уарнет так можна назвати).
Бо, вважаю, якщо у місті є інтернет, то предствництво провайдера-обов"язкове.. )

Останнє редагування:

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Уарнет ще нормальний провайдер, поміряв швидкість у знайомих, що живуть у Львівській області (підключено витою парою 100 мбіт, виділено півмегабіта)

.

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
У 75% випадків-швидкість близька до ідельної. при чому аплоад також дуже високий )

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
это ж безпроводной нет, покрита почти вся область

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
EvgenyTar, згоден, але села-це, на мою думку, основна їхня цільова аудиторія. там ще немає цифрової станції для "ого" і вже нема можливості прокласти новий кабель (тепер не часи союзу, зараз агломерації рулять..). так що Уарнет, все-таки, рулить )))

Зверху