Upgrade комп'ютера. Апгрейд комп'ютера, оновлення комплектуючих, обмін застарілих деталей на нові, або більш потужні.

Статус
Закрита.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
До слова, згадав я, що в мене є старенький десктоп на i5-3570k / 16 Gb DDR3. Не знаю чи взагалі його доцільно апдейтити якоюсь RTX 3070, бо 1060 продав свого часу.
Ноут такої ж потужності як десктоп(i7-8550/16 Gb DDR4/ GTXX 1050), але його шкода гріти обчисленнями, які можуть тривати кілька діб.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Каменское
Телефон
Motorola StarTac 130
У меня на купленном в 2019 году ноуте Lenovo отвалился проц (Интел! Я был уверен, что с чем угодно могут быть проблемы, но не с процами Интел и ошибся). В общем, следующий ноут уже был новый Acer Nitro с AMD :)))
А старый жалко вот так выкинуть, поузнавал сколько будет стоить замена проца (3500 грн) и за половину суммы на Алиэкспресс купил на этот ноут материнку с процом и видеочипом. Все работает прекрасно, получился запасной ноут, на котором еще и игры играют :)

В общем, в плане апгрейда - Алиэкспресс рулит - можно вот так заказывать разные запчасти. Лотерея с одной стороны, а с другой - оно не так дорого, можно и попробовать.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Мінус - відвалився блютуз.
Знакомой ещё и модуль с Wi-Fi6 и Bluetooth 5.x поставил (core i7, 16 GB, ssd. проц, память, Wi-Fi - с Ali, SSD она раньше меняла), и получилось вполне живенько. На YouTube видео 4К смотреть можно (видео внешнее, но без поддержки кодеков, так что нагрузка на процессоре).

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Maxxx, замість смайли кидати, кинув би спідтест гігабітної мережі чи завантаження процесора на вкладці ютюба 1080р, якщо воно в вашому селі є. Ракета 4 покоління зараз літає тільки в твоїй уяві, в кожній темі читаємо.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Але якщо "обчислення"
обчислення - це, зокрема , і нейромережі (pytoch, CUDA 11.8) які 1050 донавчає разів в 8-10 швидше, ніж ЦП (години замість днів). Але багато маніпуляції з даними через pandas на ЦП.

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Є тема про вибір ноута, якась буде конкретна тема для обговорення, пропоную робити це там

• Like
Реакції: tw-r
Статус
Закрита.
Зверху