Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Буча
Сьогодні отримав повідомлення, що для мого номеру доступна послуга VoLTE. У підключених послугах світиться, після включення тумблера в налаштуваннях телефону заявився відповідний значок.

ps До оператора не звертався на підключення послуги. Передплата, м. Краматорськ Донецька область.
А яка модель телефону?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
nepper, POCO F5.
Наявність тумблера "Увімкнути VoLTE" в мене з'явився в якомусь оновленні, але я його не включав, бо за номером послуга була неактивна + у мене були несумісні послуги.
Сьогодні отримав повідомлення і потім уключив тумблер — одразу все запрацювало.

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
VoLTE в Днепре, заработали USSD запросы после их активации в меню IMS в инженерной менюшке MTK
Підтверджую, причому дуже швидко відображає інфу. Через 2G - секунд 5, через 3G секунд 2, а через 4G -миттєво.

Місто
Київ
Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Корпоративщики все ще в прольоті? Бо у мене глухо..
Я корпоративщик і в мене працює VoLTE, а VoWIFI немає ні в кого.
Цікаво. У моїй корпі волтє і не пахне. Знову якась вибірковість
Якщо координатор в темі - все є і працює.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
rastych, змінюйте координатора. Самому не вийде активувати сервіс.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
rastych, цікаво чому така позиція у координатора. Сервіс не вимагає додаткової плати в тарифі. Ну вимкнуть 3G та голос піде в 2g... можливо є сенс донести інфу щоб потім не було нарікань на поганий звук при розмові.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
цікаво чому така позиція у координатора
Йому насрати.
В 2007-му році мав номер у доволі потужній корпі, в якої був не один координатор, а багато локальних. І тоді GPRS можна було на корпі підключити лиш після заявки координатора.
І ось телефоную я локальному координатору (він набагато старший за мене за займаною посадою, однак особисто я його знав), прошу оформити заявку на GPRS по моєму номеру. Сенс його відповіді був таким: "Нашто тобі GPRS, ти підор штолє? Нічого я тобі не підключатиму." Хоча столичні координатори своїм абонентам без проблем вмикали GPRS...

Morino

Користувач
Місто
Львів
цікаво чому така позиція у координатора
Йому насрати.
В 2007-му році мав номер у доволі потужній корпі, в якої був не один координатор, а багато локальних. І тоді GPRS можна було на корпі підключити лиш після заявки координатора.
І ось телефоную я локальному координатору (він набагато старший за мене за займаною посадою, однак особисто я його знав), прошу оформити заявку на GPRS по моєму номеру. Сенс його відповіді був таким: "Нашто тобі GPRS, ти підор штолє? Нічого я тобі не підключатиму." Хоча столичні координатори своїм абонентам без проблем вмикали GPRS...
Десь з 2014року я з корпи кс пішов до лс, де власник загубив документи, і можливості тариф змінити не можна, тоді мав хто пам'ятає тп бізнес 10, і так за 10років тариф уже за 575грн/міс, бо сусід на тій корпі ще сидить і не хоче номер міняти.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Кочевник, ну в один момент йому прилетить що тормозив розвиток телекомунікацій. Був свідком коли координатор не бажав змінювати картки для підтримки 4G, визвали до директора та ще й оштрафували.

Зверху