VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Насколько я понял, VoLTE полноценно работает если у обоих звонящих активирована на телефонах данная функция, но могу ошибаться (в ролике на ютубе так утверждалось). Кто знает - просьба опровергнуть/подтвердить.
Опровергаю, волте работает на постоянной основе, и не зависит если у человека к примеру вызов идёт через 2/3G
Даже при условии волте-3G звонка, голос так же хороший, как и при волте-волте
А вот как по битрейту, не скажу.

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Я ещё больше убеждаюсь в безперспективности VoLTE для потенциального потребителя. Да, это классная технология. Но! Они её уже год настраивают. И за это время не смогли добавить мой Redmi Note 9S, а сделали это только для модели предыдущего поколения Redmi Note. И это при том, что телефоном пользуюсь уже полтора года. Такими темпами я быстрее закончу срок эксплуатации телефона чем они его добавят. А если я, допустим, захочу использовать какую-то редкую модель смартфона. Я уже не говорю про предоплату / контракт.

Лучше бы сделали приложение для звонков по типу BiP, только более качественное. Это было бы в 100 полезнее для конечного потребителя, чнм этот VoLTE.

Причина: Дополнено
Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
elies а кто тебе что-то должен? Как я понял: тут даже дело не в Киевстаре, а в бюрократическом моменте между теми, кто настраивает этот самый VoLTE для КС и терминалами пользователей, то есть, сертификация устройств внутри самой компании и компанией представителем. И тут мне кажется, что это вовсе не вина КС, а как раз нормативы от государства и бюрократию обойти невозможно в данном вопросе.

P.S. Ради VoLTE я не готов идти и покупать новый смартфон.

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Нащо ви шукаєте логіку в їхніх діях? Тут уже неодноразово говорилося, що VoLTE- це технологія, котру оператор втілить тільки тоді, коли йому стане це вигідно. Прийде час- сотні моделей зможуть пускати голос по 4G, а не так як зараз. Поки band 1 не став донором частот для LTE ніякого серйозного застосування VoLTE не чекайте. Для голосу є UMTS (3G) та GSM, а все інше операторів цілком влаштовує. Тільки ви чомусь біжите попереду паровозу і переконуєте один одного в корисності VoLTE, коли керівництво моб. операторів впершу чергу рахують гроші.

LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
Понакупали себе китайского г-на и там не работает, тут не работает. У того китайская версия, у того шит-перепрошит, там руты всякие, загрузчики…
Если китайцы делают по 2 телефона в день, то как оператор будет успевать добавлять поддержку VoLTE. Почему-то от айфоноводов я не слышал столько жалоб.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
LArmstrong, самс щось не дуже запустили, а один айфон не панацея) Тому не треба виправдовувати криворуких працівників КС чи то представників, які запускають кору імсі. Просто знову крива побочка від рубильника і пресух, щоб типу першими запустили.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
LArmstrong, Самсунг А51 один з самих проданих телефонів 2020 р. і цього разу не додали. Мені так і не включили VoLTE.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
У меня на Ксиоми уже давно исчез ползунок ВоЛти. Уже и не надеюсь на нормальный голос!

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Київстар продовжує грати в ігри, що нібито він піонер в освоєнні даної технології. Складається враження, що впровадження даної технології під конкретну модель телефону- це титанічний труд. Хоча насправді КС не перший і навіть не двадцять перший оператор, що експлуатує VoLTE. Нехай заплатять гроші профільному підряднику і їм все налаштують, замість того, щоб з такими потугами писати ПО на колінах.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Почему-то от айфоноводов я не слышал столько жалоб
По-перше, їх значно менше продається ніж Андроїд-пристроїв.
По-друге, в моїх знайомих на всіх айфонах ВОЛТЕ не працює і вони навіть не знають, що це таке взагалі.
І це лише те, що лежить на поверхні.

Останнє редагування:
Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
>для частини абонентів передоплати і контрактної форми обслуговування

хм, а когда припейд завезли?

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Требование к наличию контракта так и осталось, или и на припейде теперь может работать?
На сьогоднішній день сервіс VoLTE буде доступний для частини абонентів контрактної форми обслуговування.
Про пріпейд не сказано. На пресконференції Комаров сказав, що заплановано на 2022 рік запустити.
Post automatically merged:

Шановні, у вас проблема не з вольтом, а з оператором, якщо без вольту він не надає нормальний голосовий зв'язок.
В мене все ок з голосовим зв'язком, але ВОЛТЕ чекаю, бо люблю всякі нові технологічні штуки.

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Уважаемый абонент! Для корректной работы услуги VoLTE необходимо проверить поддержку Вашего устройства. Для пользователей смартфонов Huawei и Samsung технология станет активна автоматически и нет необходимости проводить дополнительные настройки. С уважением, Киевстар.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Для пользователей смартфонов Huawei и Samsung технология станет активна автоматически и нет необходимости проводить дополнительные настройки.
У мене VoLTE не запрацював, видно автомат їхній збій дав.
Пишу у підтримку і постійно повідомляє, що оператори зайняті.

• Haha
Реакції: idea
Зверху