VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Dnipro
Я так понимаю, что до конца года можно не ждать расширения списка поддерживаемых вендоров телефонов или есть другие слухи?
На підставі якої інформації було зроблено такий висновок?
На підставі ранішніх постів активації послуги на телефонах вендорів які відсутні в офіційному переліку.
І там написано, що більше додавання нових моделей не планується?
Якщо уважно прочитати то я питав, а не констатував факт. Не потрібно прискіпуватися до написаного.
Запитувати і казати "я так розумію" - це трохи інші речі. Якщо "я так роузмію", то чому? Але щоб поставити крапку у цьому, то я гадаю, що такі речі на 100% точно ніхто не може стверджувати. Я впевний, що робота по додаванню ще більше моделей до списку вестися буде в поточному році і більше всього додавання моделей буде, але гарантувати навряд чи хтось зможе на цьому форумі.
1. "Я так розумію" - висновок з того що багато фінансів компанії та сил спеціалістів спрямована на відновлення пошкоджених компонентів мережі та інших першочергових завдань.
2. В кінці речення я не поставив а ні "!", а ні ".", а вказав "?". Це форум для спілкування та запитань.

• Like
Реакції: Yura

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
BaRRmaley
“Того мені бажається, чого вдома не мається.”

Місто
Одеса
Там iphone 13 super pro max turbo с киевстаром. И он никак не показывает, подключено ли волте. Но во время голосового звонка сваливается в 3г, передача данных прекращается.

Місто
Київ
Там iphone 13 super pro max turbo с киевстаром. И он никак не показывает, подключено ли волте. Но во время голосового звонка сваливается в 3г, передача данных прекращается.
в 3ж передача даних і голосовий дзвінок одночасно нормально працюють.

LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
в 3ж передача даних і голосовий дзвінок одночасно нормально працюють.
Ніт.
Переглянути вкладення 48413
iPhone 12 Pro, під час дзвінка в 3G, передача даних працює також.
В мене дуже часто під час дзвінка в 3ж інтернет нічого не хоче відкривати. Хоча так, світиться, що інтернет працює.

Місто
Одеса
iPhone 12 Pro, під час дзвінка в 3G, передача даних працює також.
Я во всё это верю, но конкретно у моего подопытного передачи данных нет. Либо она недостаточно качественная. Айфон там раздаёт интернет для ноута, и во время разговора по этому айфону передачи данных на ноуте нет. Технических подробностей не знаю, просто не работает, а у пользователя работа связана с продолжительными разговорами по телефону + интернет при этом.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
У мене навіть при 2G розмові іноді випадає в Edge (E+) передача даних. Смартфон Poco X3 Pro. Оператор lifecell.

Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
Спра
На иос 16 бета звонки не проходят в обе стороны с включенным volte
А кто заставлял обновляться?
Справа не в беті
А в чем?

бета2 так же не проходят звонки

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
работающий волте в "неподдерживаемом" официально устройстве возможен, как показывает практика. Однако, долгий путь, особенно для некоторых производителей

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Skuadro, На 4pda для багатьох моделей є інструкція. Але там ще правильний профіль підібрати треба. Нагадує танці з бубном по підбору Руімок Інтера.

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Skuadro, сяомі цепояє всього лиш кодом активації тумблера. Поставив в мі9т свою сімку з активним імс, ввів код і паше. Але в ньому профілів во-лте точно немає😏

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
в сяоми все сделано по-другому, там проще
я уже проверял RedmiNote5 - тоже работает лишь от кода
На очереди еще проверить вообще динозавра - mi4c. То чуть позже.
а вот другие вендоры, к сожалению не все так просто. Иногда невозможно.

Зверху