VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Шкода що на передоплаті не проходить, перемикачем, спробував на RN10pro(після того як ЛЦ додав його в список)

Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
Спра
На иос 16 бета звонки не проходят в обе стороны с включенным volte
А кто заставлял обновляться?
Справа не в беті
А в чем?

бета2 так же не проходят звонки
Исправлено в бета 3

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Самсунг S21 ultra, S10e і S22FE - у всіх проблеми по прийому дзвінків при активованому VOLTE. На тому кінці хтось наприклад мене набирає і чує просто тишу протягом приблизно хвилини і дзвінок завершується. Тим часом у мене телефон не реагує взагалі. Скарга оформлена, перевірена і відповіли, що проблема не у Київстар, а у Самсунг, бо вони бачать що дзвінок був, гудки йшли, а я просто не приймав виклик. Якщо VOLTE вимикаємо - все нормально працює. Якось так.

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
проблеми по прийому дзвінків при активованому VOLTE. На тому кінці хтось наприклад мене набирає і чує просто тишу протягом приблизно хвилини і дзвінок завершується
У жены такое часто было при просто включенном 4G (без режима VoLTE). Поставил ей 3G и все звонки стали проходить.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
ITnet, Ага, проблема у Самсунг, у Xiaomi і т.д. Тільки не у них. Я вже писав у цій темі про таку ж фігню. Доречі помітив, що ця проблема виникає коли другою сімкою в телефоні Lifecell i передача данних йде черед нього. Коли телефон без другої сімкарти, або з Lycamobile поки подібних проблем не спостерігається. Може співпадіння банально.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Писали, що VoLTE в Київстар не може працювати якщо активована "SIM для другого телефона". Це тому, що в Київстар не налаштували (тимчасово), чи тому, що за таких умов в принципі не може працювати VoLTE?
Якщо припустимо буде колись працювати VoWi-Fi, чи буде це аналогом Bip месенджера lifecell бо може працювати через Wi-Fi? І чи може VoWi-Fi працювати не через Wi-Fi а через мобільний інтернет іншого оператора?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Чи є щасливі власники во-лте, які переводили смартфон в режим онлі 4ж? Були проблеми з телефонією? Просто хендровер типу 4ж-3ж-2ж-4ж(900) якось не дуже вірно, як на мене, налаштований і во-лте саме собою вирубається при дзвінку...

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Чи є щасливі власники во-лте, які переводили смартфон в режим онлі 4ж? Були проблеми з телефонією? Просто хендровер типу 4ж-3ж-2ж-4ж(900) якось не дуже вірно, як на мене, налаштований і во-лте саме собою вирубається при дзвінку...
В деяких містах на 4ж вхідні не проходять зовсім. Абонент поза зоною обслуговування. В цей же час вихідні ок.
Вмикаєш примусово 3ж и все гаразд.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Робив таке - часто до мене не могли додзвонитися.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Раз таке замітив, але все добре робить, вхідні, вихідні ходять добре.

Kid

🇺🇦
Місто
Днепр
Телефон
iPhone
Пару дней назад пришла смс что VoLTE подключён.
У меня контракт и подключена сим для планшета, VoLTE работает только если в настройках сети выключить автовыбор сети.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Колеги-редовці, всім кому цікаво підключити VoLTE асап, можете прорашить саппорт кса з проханням лишити заявку на підключення відповідної послуги. Перевірено, що оператор: Роман, Владислав та Денис 100% її підключають у лічені хвилини.

Штурмуйте підтримку до тих пір, поки не випаде "щасливий" оператор

Гуд лак ;)
Я трохи іншим чином, фб сила😅

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Наскільки реально випросити VoLTE від Київстар, якщо контракт, але пристрій (Poco X3 Pro) офіційно не підтримується для VoLTE в Київстар?

Місто
None
Телефон
Redmi 5 Redmi 8 mi 9 lite
Денис попался заработал волте на редми 8🐈 предоплата тариф дайте ещё 2018

Вкладення

• Screenshot_2022-08-06-21-17-02-973_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-08-06-21-17-02-973_com.android.settings.jpg
    109 КБ · Перегляди: 133
  • Screenshot_2022-08-06-20-38-20-359_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2022-08-06-20-38-20-359_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    102.5 КБ · Перегляди: 126