VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
оновлювати почали в системі(біллінг чи що)
Може, qrwa, корпу пустять нарешті??🤬
А в чем проблема с корпой?
Там все работает, если координатор не полениться поднять свою 5ю точку и выполнить несколько несложных действий. 🤷‍♂️

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
c0rax, значит, координатор - представитель ЛГБТ... 😢

tw-r

Заблокирован
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
оновлювати почали в системі(біллінг чи що)
Може, qrwa, корпу пустять нарешті??🤬
А в чем проблема с корпой?
Там все работает, если координатор не полениться поднять свою 5ю точку и выполнить несколько несложных действий. 🤷‍♂️
Яких саме дій?

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
PFlesh ну так тестують ще послугу. Звісно, що будуть ще налаштовувати для підтримки інших смартів.

Місто
Харків/Львів
Телефон
iPhone 16 Pro
IOS 16 (20A362)

VoLTE просто пропадає і знову за деякий час появляється

Є у когось подібні проблеми?
Так, але вирішується ребутом модема через авіарежим на 5 секунд, але на лайфі все паше без цього

Morino

Користувач
Місто
Львів
Робить норм волте на кс. А для тих хто в лте онлі сидить, то на 0800 набирайте так +380800300466 і дзвонить

• Like
Реакції: Kid
Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
IOS 16 (20A362)

VoLTE просто пропадає і знову за деякий час появляється

Є у когось подібні проблеми?
Так, але вирішується ребутом модема через авіарежим на 5 секунд, але на лайфі все паше без цього
Таке саме і на Android, вирішується через режим польоту на декілька секунд. Зазвичай, це після переходу телефону до 2G

Місто
Львів
Телефон
Дисковий
Сьогодні включили повторно, після заявки пройшло 2-3 тижні. Відключилася VoLTE після активації резервної сімкарти.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Київстар це стара технологія
Це м'яко кажучи. Іноді сумую за lifecell від якого пішов на Київстар. У Київстар і досі малий перелік смартфонів VoLTE ready, а у lifecell - більше. І як раз мій Poco X3 Pro вже з'явився у lifecell як VoLTE ready а у Київстар не з'явився. Гірше за інноваціями тільки Vodafone (взагалі засранці).

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Київстар це стара технологія
Це м'яко кажучи. Іноді сумую за lifecell від якого пішов на Київстар. У Київстар і досі малий перелік смартфонів VoLTE ready, а у lifecell - більше. І як раз мій Poco X3 Pro вже з'явився у lifecell як VoLTE ready а у Київстар не з'явився. Гірше за інноваціями тільки Vodafone (взагалі засранці).
Так можна перейти назад, я сам перейшов з лайфа на кс, але мій телефон не підтримується в обох (Volte) я би першов до будь якого хто зробить нормальну підтримку

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Так можна перейти назад, я сам перейшов з лайфа на кс, але мій телефон не підтримується в обох (Volte
На вибір оператора впливає сукупність факторів, не лише VoLTE. Тому не все так просто. Наприклад, "SIM для другого смартфону" є виключно у Київстар, решта операторів мають лише "SIM для інтернету" (слабаки). Також у Київстар найкраще покриття. А у lifecell мені ще не подобається орієнтація лише на припейд з тарифами на 28 днів (контрактні тарифи на місяць застарілі, не актуальні і не оновлюються). У Київстар в цьому плані все Ок. А в плані VoLTE та VoWiFi молодці lifecell а решта засранці. Так що не все однозначно.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Подивимось що буде з жовтня після міграції білінга кс, чи спростить це їм роботу з імплементацією Volte для більшої кількості девайсів

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У Київстар і досі малий перелік смартфонів
Козли вони - навіть на підтриманих телефонах послугу неможливо активувати, на корпі наприклад, коли кординатор - мудак... (( Хіба так складно в МКС галочку зробити? Всілякі Київстар тб пакети є, а цього немає, невже це таке критичне, що має бути обов'язково підтверджено "зверху"? Просто інший транспорт для голосових дзвінків...:mad:

Місто
Dnipro
У Київстар і досі малий перелік смартфонів
Козли вони - навіть на підтриманих телефонах послугу неможливо активувати, на корпі наприклад, коли кординатор - мудак... (( Хіба так складно в МКС галочку зробити? Всілякі Київстар тб пакети є, а цього немає, невже це таке критичне, що має бути обов'язково підтверджено "зверху"? Просто інший транспорт для голосових дзвінків...:mad:
В этом году походу не будет расширения, они сейчас переделывают систему с Ericsson.

Зверху