VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, на лайфі вже як рік так) Спочатку думав, що мені маячать, а виявилося коли номер з‘являється в мережі, йде з нього мікровиклик

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
...налаштуйте переадресацію на другу сім
Принципово не буду займатися таким онанізмом. Вже подав заявку на відключення VoLTE. Самостійно відключити неможливо. До речі як і підключити.
Вот этот тумблер выкл и volte на телефоне отключается

Вкладення

• Screenshot_2023-02-05-09-06-28-748_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2023-02-05-09-06-28-748_com.android.phone.jpg
    104.6 КБ · Перегляди: 104

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
👉 Деякі питання в цій форумній темі обговорювалися не один раз. Прохання подивися шапку теми.
Дякую за розуміння.

Місто
Київ
Заявка на підключення volte з листопада. Час від часу приходить смс що термін розгляду подовжено. Строків оператори назвати не можуть.
Контракт, esim, iPhone 13 pro max. Є сім для планшета.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Заявка на підключення volte з листопада. Час від часу приходить смс що термін розгляду подовжено. Строків оператори назвати не можуть.
Контракт, esim, iPhone 13 pro max. Є сім для планшета.
В мене вже 8 поданих заявок на підключення ВОЛТЕ через кол-центр. Всі виконувалися в той самий день. Дехто намагався говорити, що ще таке не працює, дехто взагалі не чув і не знає що це таке... але мені вдавалося переконати і оформити заявку. На всіх номерах, що подавав заявки працює ВОЛТЕ. Корпоративні. Офіційно ще не запущено і недоступно.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Ще не сумісна послуга з VoLTE. Це антивизначник. При викликах у режимі VoLTE при увімкненому скриттю номеру, то номер все рівно визначаєтся

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Угу. А щоб приховати номер то треба перемкнутись в 3G/2G. Чи вимкнути виклики в 4G.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Для Google Pixel 6, 7 на процесорах Tensor з'явився спосіб вмикати VoLTE та VoWIfi через встановлення стороннього додатку (без root). Пишуть, що вимикає всі перевірки з боку телефону та потрібна лише активація послуги за номером.

В кого відповідний пристрій та підключена послуга за номером, то можете спробувати. На 4pda багато кому допоміг цей варіант. Цікаво чи з нашими операторами спрацює.

Інструкція https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md
Сам додаток https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/releases
Пост на 4pda з перекладом інструкції

Місто
киев
Для Google Pixel 6, 7 на процесорах Tensor з'явився спосіб вмикати VoLTE та VoWIfi через встановлення стороннього додатку (без root). Пишуть, що вимикає всі перевірки з боку телефону та потрібна лише активація послуги за номером.

В кого відповідний пристрій та підключена послуга за номером, то можете спробувати. На 4pda багато кому допоміг цей варіант. Цікаво чи з нашими операторами спрацює.

Інструкція https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md
Сам додаток https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/releases
Пост на 4pda з перекладом інструкції
В мене pixel 6, зробив по інструкції, повзунок з'явився, але VoLTE та VoWIfi не працює, хоча оператор каже що в мене послуга VoLTE активована. Може хто підкаже що ще можна спробувати зробити?

Місто
киев
Може хто підкаже що ще можна спробувати зробити?
А в додатку "Мій Київстар" послуга VoLTE присутня на номері? Оператор може помилятися іноді або не так зрозуміти
в додатку не знайшов взагалі ніякої інформації про послугу VoLTE

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Значить у Вас не підключена послуга на боці оператора. Має бути як на цьому скріншоті
Можете спробувати випросити в оператора або чекати поки будуть вмикати всім. Сам по тій же причині не можу протестувати, так як відмовляються вмикати.

Місто
киев
Значить у Вас не підключена послуга на боці оператора. Має бути як на цьому скріншоті
Можете спробувати випросити в оператора або чекати поки будуть вмикати всім. Сам по тій же причині не можу протестувати, так як відмовляються вмикати.
Спробував, відповідь оператора:)
"Добре, подаю заявку, але зважайте на те, якщо на момент розгляду заявки, сім карта буде встановлена в пристрої який не сертифікований на території України, послуга не буде підключена"

Pixel не сертифікований, послуга не надається кажуть

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Попросіть сімку у когось з знайомих у кого контракт і айфон, там скоріш за все буде волте (можете перевірити дзвінком на їх номер, чи випадає тел в 3г при дзвінку, якщо ні то тестуйте в пікселі).

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
якщо на момент розгляду заявки, сім карта буде встановлена в пристрої який не сертифікований на території України, послуга не буде підключена
Я майже тиждень тримав сімку у смарті дружини щоб отримати LTE по заявці) Потім спробував налаштувати свій OP6T по мануалах з відомого сайту, але один пункт не виконався, задав питання з цього приводу, відповіді не отримав і на цьому все заглохло.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Попросіть сімку у когось з знайомих у кого контракт і айфон
Як ви себе це уявляєте? Хіба що у близьких родичів просити. Якщо просити просто у знайомих то пошлють - їм нема чого робити як позичати свою SIM разом із Айфоном. Їм треба на зв'язку бути а ви тут до них з експериментами...
Post automatically merged:

але зважайте на те, якщо на момент розгляду заявки, сім карта буде встановлена в пристрої який не сертифікований на території України, послуга не буде підключена"
Правильно роблять бо навіть на сертифікованих VoLTE робить так собі, що вже казати про інші. Отримаєте глибоке розчарування і розуміння, що воно було того не варте. Користь VoLTE надто переоцінена, натомість (в Київстар випадку) можуть припинити працювати базові послуги. Я вже це раніше писав.
Краще б Київстар зробив можливість самостійно ввімкнути/вимкнути VoLTE щоб ентузіасти могли погратися, в Мій Київстар чи коди USSD. Але вони до цього не додумалися.

Останнє редагування:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Як ви себе це уявляєте? Хіба що у близьких родичів просити. Якщо просити просто у знайомих то пошлють
Зустрілись випити пивка, або десь поїсти і спитали, і при них же і перевірили, чи зареєструється IMS. Не бачу проблеми

Місто
Ковель
Телефон
Motorola g54
Samsung m31s передоплата. Появився в баті значок, при дзвінку не випадає в інший стандарт. Смс поки не було. Ніяких рухів не робилося

Зверху