VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv
Antares, ну если не понимаете может нужно изучить вопрос? Сначала нужно узнать как происходит звонок в 2ж,3ж. После изучить волте и найти разницу. И все станет понятно без лишних вопросов.
Post automatically merged:

elektrik, получается все врут? Или страдают шизофренией и вользуються несуществующим волте?
Поверніть D-amps та DCC

Місто
Київ

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Diver, перш ніж дізлайкати, розібрався б😡Не тикається - послуги нема. У мене на esim LC все чудово працює і тикається, вольта працює. Це тільки у КС анус.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я вже писав, що те саме й з суперслабістю 5Гб.
І що, VoLTE дійсно відключилось при підключенні цієї суперслабості?
Це було після збою. До збою VoLTE працювало. Коли підключав Суперслабість, в МійКС попередили, що вона несумісна з послугою VoLTE. Тож VoLTE досі не працює.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Он на вф ніхто то волте не відчув, на кс скоро все буде.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Мені ніби підключили, але воно то працює, то ні…Часто імс не зареестровано. І це айфон. Режим в літаку повертає на деякий час його до тями, але після випаду в 3ж знову зникає

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Я відключив VoLTE в телефоні. Бо часто не можуть до мене додзвонитись, а саму послугу не повернули, хоча в мій КС вона є.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Я відключив VoLTE в телефоні. Бо часто не можуть до мене додзвонитись, а саму послугу не повернули, хоча в мій КС вона є.
Аналогічно. У малого працює, але буває недозвон. А у мене с самого початку працювало через дупу - вихідні все ок, а вхідні йде зрів дзвінка при подйомі мною труби.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Кому-то включали последнее время, или волна затихла? У меня ни на одном номере в Киеве не включили, припейды, контракты, все разом.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Кому-то включали последнее время, или волна затихла? У меня ни на одном номере в Киеве не включили, припейды, контракты, все разом.
Воно і так нормально ще не працює, смисл що підключуть.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Morino, имелось ввиду активация volte после падения сети, у тех у кого уже было активировано.

Зверху