VoLTE від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: kyivstar.ua (архівна копія), 15 грудня 2020 р.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: примітка
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
У нього самсунг, цей код у рідному додатку не працює, я вже скинув як зайти у меню черз netmonitor
Так, Samsung. Для теста включив LTE only через Netmonitor. Ну ніби йдуть дзвінки через VoLTE. Але помітив, що USSD запити не працюють.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
У мене в налаштуваннях мереж у телефоні нема такої опції (LTE only). Ви через якусь програмку так підключаєтесь?
Також можна програму Force LTE only (4G/5G) якщо важко знайти спеціальне меню.

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Так, Samsung. Для теста включив LTE only через Netmonitor. Ну ніби йдуть дзвінки через VoLTE. Але помітив, що USSD запити не працюють.
USSD запити працюють у LTE only, але їх треба увімкнути в інженерному меню. На МТК - це просто зробити, а на снепі не знаю як.

• Like
Реакції: Akim
Місто
Луцьк
Написав оператору через чат, щоб підключити на номер VoLTE , оператор запитав з якою ціллю мені потрібна ця послуга)
Як я писав десь вище, мені в чаті задавали точно те саме питання o_O

Місто
Луцьк
Як я писав десь вище, мені в чаті задавали точно те саме питання o_O
Вони уточнюють «Друже ,ну на…й воно тобі треба »😂
Ага, типу того :) Ну, підключили - та й нехай буде. Треба ж іти в ногу з часом :cool: Може, якщо запустять VoWiFi, буде добре в тандемі з вольтою працювати у приміщенні.

• Like
Реакції: Akim
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
От Водафон з 18.11 увімне всім. А Київстар продовжує "Нескінчену історію" з "тестом".
Post automatically merged:

VoLTE в Днепре, заработали USSD запросы после их активации в меню IMS в инженерной менюшке MTK
А як це можна зробити на Snapdragon 480?

Останнє редагування:

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Почитав форум і вирішив сьогодні написати у живий чат через МКС. Спочатку сказали щось загальне, на кшталт що зараз тестують для бізнес-клієнтів і абонентів передплати, і що після успішного тестування всім включать. Але запитали, для чого мені ця послуга потрібна. Відповів, що вже давно маю проблеми з вхідними дзвінками за конкретною адресою (що, до речі, правда), і хочу спробувати, чи ці складнощі не виправляться завдяки VoLTE. У результаті створили заявку, і через годину прийшла така СМС-відповідь:

Шановний абоненте! Для вирішення Вашого питання потрібен додатковий час, за фактом рішення проінформуємо Вас додатково.

Ось і думаю, чи це відписка і доведеться чекати н-ну кількість місяців, коли всім увімкнуть. Чи дійсно розглядають і можуть включити. У всякому разі, якщо ближчим часом щось отримаю від них, то напишу апдейт тут.
Обіцяв відписати щодо апдейта. Щойно помітив, що VoLTE таки активували за номером. Трохи більш ніж через добу після заявки. Відображається в застосунку "Мій Київстар" серед підключених послуг, і дійсно вмикається. Щоправда у приміщенні сигнал 4G у кращому випадку -105 dBm (а часто гірше), то дзвінок спочатку йде через вольту, але через пару секунд викидає в Edge.
Там є 3 види операторів:
1. Підключають моментально за 1 хвилину вже працює.
2. Я передам в техвідділ за день працюватиме і дійсно за добу вмикають.
3. Нічого не знаю, не підключу, ти абонент олень.

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Якщо вірити інформації з MZU, там декілька міст з підтримкою вольти (маю на увазі вф), може ще до 18 числа ще розширять підтримку і активація буде як у лайфа, телефон підтримує, то буде вольта і VoWiFi

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
VoLTE в Днепре, заработали USSD запросы после их активации в меню IMS в инженерной менюшке MTK
А як це можна зробити на Snapdragon 480?
В посте писалось по Медиатек, у дракона нет подобного меню, поэтому не подскажу

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
До чого тут Водафон, флудери?

Краще скажіть, чи поборов Київстар несумісність Сім для другого смартфону і VoLTE?

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Хтось активував volte на гугло пикселях? в сумісних на сайті київстару ії немає..
Якщо зможеш активувати для свого номера (це найскладніше), то все працює відмінно (після включення через Pixel IMS).

Місто
Кропивницький
Хтось активував volte на гугло пикселях? в сумісних на сайті київстару ії немає..
Якщо зможеш активувати для свого номера (це найскладніше),
саме це і цікавіть :) Комусь вже вдавалося вмовити підтримку? з якими аргументами?

Зверху