Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
S24, спочатку після підключення до wifi все працює. Через деякий час не працюють ні вхідні ні вихідні. Просто тиша. Покористувався, вимкнув.
щойно перевірив, дійсно, дзвонив собі з ВФ на КС з активним vowifi - нетипово довга тиша, але дзвінок пройшов
Я так само з водафона телефонував на кс гудки йшли і був дозвон

Останнє редагування:
Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
S24, спочатку після підключення до wifi все працює. Через деякий час не працюють ні вхідні ні вихідні. Просто тиша. Покористувався, вимкнув.
Я вчора о 21.00 орієнтовно робив тест во-вайфай дзвінків з власником Samsung Galaxy S24 Ultra. Перед початком тесту я запитав, як його досвід користування протягом всього дня. І він сказав, що мав сьогодні дуже багато дзвінків і все працювало через во-вайфай чудово. Потім ми зробили тест з увімкненим авіарежимом і почали розмовляти. Пройшло рівно 10 хвилин і дзвінок обірвався. Після вимкнення авіарежиму все знову запрацювало чудово і жодних нарікань немає.

Місто
Львов
Телефон
Redmi 6Pro + Redmi 4Pro
Redmi note 13pro 5g не працює Volte, з іншими операторами одразу стартує
Сказали несіть телефон в сервіс ))))
Телефон в їх списку є як підтримуваний
Послугу підключили

Останнє редагування:
Місто
Львов
Телефон
Redmi 6Pro + Redmi 4Pro
Само запрацювало Volte після розмови з оператором вранці, Vo-wifi не працює досі

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
щойно перевірив, дійсно, дзвонив собі з ВФ на КС з активним vowifi - нетипово довга тиша, але дзвінок пройшов
Я так само з водафона телефонував на кс гудки йшли і був дозвон
вимкнув це київстарівське лайно, vowifi на s24 one ui 7.0 наразі працює некоректно, при виклику тиша, а потім відбій

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Само запрацювало Volte після розмови з оператором вранці, Vo-wifi не працює досі
Так Київстар підтримує VoWiFi тільки на айфонах.
Не знаю на редми нот 12,13,14 работает VoWiFi
Не знаєш що? Що офіційно не підтримує? Так це є на сайті. Те що працює та це класно. Але ж активації автоматичної на непідтримуємих девайсах не чекайте.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
І вже декілька днів як на Samsung певних моделей з певним оновленням ПЗ.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
І вже декілька днів як на Samsung певних моделей з певним оновленням ПЗ.
Ну на сайті ще нема

Місто
Львов
Телефон
Redmi 6Pro + Redmi 4Pro
Які маніпуляції робили?

Місто
Харків
Які маніпуляції робили?
Обновили до HyperOS 2 и заработало, больше никаких манипуляций.

Зверху