Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
magodzec, Не знаю, де на вашому пристрої. На моєму Samsung це Налаштування > Загальне керування > Скидання > Скидання мобільної мережі (видно на скріншоті).

Мої складнощі з відвалюванням сесій VoWiFi це не вирішує, але в мене принаймні є активний тумблер і чудово вмикається. У вашому випадку, можливо, допоможе перемикачу VoWiFi стати активним. Це лише припущення, звісно.

Вкладення

• Screenshot_20251201_231202_Settings.jpg
    Screenshot_20251201_231202_Settings.jpg
    157.8 КБ · Перегляди: 19
Місто
Львів
SmartS, знайшов у себе таке:
Screenshot_20251201_232245.jpg
Але там пише що скинуться також налаштування WiFi та BT. На це я не готовий, це що, потім всі прив'язані пристрої переприв'язувати?

Місто
Луцьк
це що, потім всі прив'язані пристрої переприв'язувати?
Напевно, так. Та і це може нічого не дати. Особисто я вже задовбався шукати причину тих періодичних голосових повідомлень "Щоб здійснити дзвінок, зареєструйтеся в мережі мобільного оператора" в режимі VoWiFi. Всі можливі варіанти скидання перепробував, і без толку. Тому, може, не ризикуйте, раз нема окремо скидання моб. мережі. Наступне оновлення ПЗ, може, пофіксить.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
як роутер може бути несумісним, якщо через нього у мене чудово працює на тому ж смарті VoWiFi з другої сімки lifecell?
По кожному оператору свої параметри зазначені у профілі модему. Що саме не подобається, сказати важко. Знову ж таки, тут були скарги, що через деякі роутери VoWiFi не заводився.

...перемикач VoWiFi не активний
Це питання вже до виробника телефону, хоч профіль оператора в модемі телефона є (працює VoLTE), але в параметрах іншого застосунку ця технологія не активна. Чекай оновлення програмного забезпечення.
Наприклад, у телефонах Xiaomi кодами можна вимкнути перевірку сумісності цих технологій (для кожної технології свій код).

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Наприклад, у телефонах Xiaomi кодами можна вимкнути перевірку сумісності цих технологій (для кожної технології свій код).
На Xiaomi 11T Pro офіційно підтримується VoLTE від Київстару. А VoWiFi від Київстар – ні. Додав кодом повзунок VoWiFi, його можна увімкнути та вимкнути, але навіть при включеному VoWiFi технологія не працює на моєму смартфоні. На жаль. Android 14.
(У той же час на цьому телефоні чудово працює VoLTE та VoWiFi від Лайфселл. VoLTE та VoWiFi від Водафон офіційно не підтримується на цій моделі, але після додавання повзунків кодами це все чудово працює. Проблема є лише з VoWiFi від Київстар. На жаль.)

Зверху