Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
та что угодно может быть.
начиная от того, что "где-то" не хватает капасити
заканчивая глюками с теми максимальными 10 минутами после последней регистрации через мобильную сеть.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Місто
Луцьк
начиная от того, что "где-то" не хватает капасити
От щодо капасіті - очевидно, що мова йде НЕ про ємність мобільної мережі у конкретній локації. Тоді ємність чого може впливати на VoWiFi? І чи може це мати регіональний аспект - типу десь достатньо ємності чогось (серверів якихось для IMS чи шо), а десь у якомусь місті/районі/селі такої капасіті бракує?
Цікавить, бо думаю, що скажімо в моїй області і місті Київстар не лідер ринку і не особо активні, то може по цій причині вони і не хочуть витрачатися на якусь додаткову ємність. Звідси і обрив сесій VoWiFi. А в інших регіонах люди пишуть, що на точно такій моделі смартфона все працює чудово.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SmartS, я думаю ще залежить від того хто як і скільки телефонує. Якщо в моєму варіанті 15 бойових медиків в мене в кураторстві, плюс купа різних інших дзвінків, то мені ці провтики більш помітні. А якщо в когось 1-2 дзвінка за день, то може й гладко в них все.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Якщо SIM з корпоративним тарифом Київстар переставили в сертифікований VoLTE смартфон Samsung, то в такому випадку теж через деякий час автоматично отримають VoLTE на корпоративний номер? Чи на корпоративні номера автоматично не відбувається отримання VoLTE?

Чи планує Київстар зробити повзунок "ввімкнути VoLTE" у Мій Київстар?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Якщо SIM з корпоративним тарифом Київстар переставили в сертифікований VoLTE смартфон Samsung, то в такому випадку теж через деякий час автоматично отримають VoLTE на корпоративний номер? Чи на корпоративні номера автоматично не відбувається отримання VoLTE?

Чи планує Київстар зробити повзунок "ввімкнути VoLTE" у Мій Київстар?
Вставте в підтримучий телефон, далі якщо за номером підключена послуга самостійне управління послугами, то оператор без проблем volte включить, уже провірено на власному досвіді.

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Після оновлення до iOS26 перестав відвалюватися VoWiFi на айфоні. По крайній мірі від вчорашнього вечора до тепер все ок.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Вже декілька тижнів не може нормально вмикатись VoWiFi на Самсунг. Тільки перезавантаження повертає, або вимкнення і включення сімкартки в меню. З Лайфселл жодних проблем не має, миттєво вмикається.

Місто
Луцьк
Телефон
Galaxy S23
Вже декілька тижнів не може нормально вмикатись VoWiFi на Самсунг. Тільки перезавантаження повертає, або вимкнення і включення сімкартки в меню. З Лайфселл жодних проблем не має, миттєво вмикається.
теж були проблеми з увімкненням vowifi на s23, замінив сімку і проблема зникла. за недозвони нічого не буду казати, не перевіряв

Місто
Луцьк
теж були проблеми з увімкненням vowifi на s23, замінив сімку і проблема зникла. за недозвони нічого не буду казати, не перевіряв
SIM міняли самостійно чи в магазині Київстар?

Зверху