Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Система оновилася до Windows 11 25H2 приблизно три тижні тому.
Користуюся версіями Home та Pro. Ключі купував кілька років тому на ОЛХ. Дешево. На Алі тоді продавалися ще дешевше. Вони не злетіли. Є для кожної системи свій обліковий запис Microsoft. Ключі прив'язалися до облікових записів. Якщо перевстановлюю Windows, то ключі підтягуються. Вводити не треба.
Windows 11 для встановлення беру на сайті Microsoft. Ключі є. Все гаразд.
433332643.jpg

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Можно не покупать ключи и сделать Windows и MS Office активированным довольно просто.
https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
текст на английском и скрипт все спрашивает по английски, но разобраться можно.
Проверял и на винде и на разных видах офисов
Post automatically merged:

Ключі прив'язалися до облікових записів. Якщо перевстановлюю Windows, то ключі підтягуються
На сколько знаю, ключи ни к каким учетным записям не привязваются. На серверах MS сохраняется "слепок" вашего железа и его ID и к нему привязывается лицензия.
После переустановки Windows лицензия по тому слепку и подтягивается с серверов MS

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
На сколько знаю, ключи ни к каким учетным записям не привязваются. На серверах MS сохраняется "слепок" вашего железа и его ID и к нему привязывается лицензия.
После переустановки Windows лицензия по тому слепку и подтягивается с серверов MS
Нехай буде так. Мене це влаштовує цілком.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
На сколько знаю, ключи ни к каким учетным записям не привязваются
привязываются, если их привязать (касается только "коробочных" версий, OEM не перенести). Я недавно со старого ноута жены на новый ноут "лицензию" перенес через аккаунт Microsoft.
Причем ключ - это общедоступный ключ на Pro версию, который "привязался" к железу, когда пиратскую Windows 7 апгрейдил до Windows 10.

Місто
Київ
Телефон
iPhone12 pro max
Залишилися 2 питання
1. Чи потрібно включати Secure Boot у БІОС?
2. Активувати через скрипт на GitHub чи через KMSAuto Lite ?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Залишилися 2 питання
1. Чи потрібно включати Secure Boot у БІОС?
2. Активувати через скрипт на GitHub чи через KMSAuto Lite ?
1. Або вимкніть в образі інсталлятора вимогу до нього, або увімкніть в bios. Якщо будете оновлювати на "гарячу", без iso-образа системи, можна не вмикати.
2. Через скрипт.

Зверху