Youtube хвилює тільки аби прив'язана картка для оплати відповідала країні підписки.якщо член родини YouTube Premium виїхав за кордон і там продовжить користуватися сервісом, це буде легально?
Гугл моніторить усе. Але що його хвилює, я вже написав вище.картка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?
Маю аналогічний приклад, все працює. Але на додачу власник інколи переходить на українську IP адресу з української сімки в роумінгу, не знаю, чи впливає цекартка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?
Я вже рік не в Україні. Друг на моєму сімейному аккаунті 2 роки не в Україні. Усе що надсилав гугл - прив'язати назад українську банківську картку.Макс-Мен, десь через рік гугл надішле повідомлення, що буде міняти країну акаунта. В сім'ї, здається, всі акаунти мають мати однакову країну. Але можна після зміни апелювати і вибрати чи написати причину, по якій вам потрібно повернути країну Україна.
Буде анульована. І є ще обмеження по сім'ям.якщо хтось приймає моє запрошення вступити до сім'ї, його персональна підписка автоматично анулюється чи ні?
Зміну сім'ї в YouTube Premium можна здійснити не частіше ніж раз на 12 місяців. Це обмеження діє для сімейних планів YouTube Premium та Google One. Якщо ви вирішите вийти з однієї сімейної групи та приєднатися до іншої, вам доведеться чекати рік, перш ніж ви зможете знову змінити групу.
Тільки якщо з моменту входу в першу ще не пройшов рік. А так можна одразуТобто після виходу з однієї сім"ї треба чекати рік перед тим, як подати заявку на вхід у іншу сім"ю?
Так. В Spotify такі самі обмеження по сім'ї.Тобто після виходу з однієї сім"ї треба чекати рік перед тим, як подати заявку на вхід у іншу сім"ю?
Тоді норм.Тільки якщо з моменту входу в першу ще не пройшов рік. А так можна одразуТобто після виходу з однієї сім"ї треба чекати рік перед тим, як подати заявку на вхід у іншу сім"ю?