YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
якщо член родини YouTube Premium виїхав за кордон і там продовжить користуватися сервісом, це буде легально?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
якщо член родини YouTube Premium виїхав за кордон і там продовжить користуватися сервісом, це буде легально?
Youtube хвилює тільки аби прив'язана картка для оплати відповідала країні підписки.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
картка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Місто
Украина
картка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?
Маю аналогічний приклад, все працює. Але на додачу власник інколи переходить на українську IP адресу з української сімки в роумінгу, не знаю, чи впливає це

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Макс-Мен, десь через рік гугл надішле повідомлення, що буде міняти країну акаунта. В сім'ї, здається, всі акаунти мають мати однакову країну. Але можна після зміни апелювати і вибрати чи написати причину, по якій вам потрібно повернути країну Україна.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Макс-Мен, десь через рік гугл надішле повідомлення, що буде міняти країну акаунта. В сім'ї, здається, всі акаунти мають мати однакову країну. Але можна після зміни апелювати і вибрати чи написати причину, по якій вам потрібно повернути країну Україна.
Я вже рік не в Україні. Друг на моєму сімейному аккаунті 2 роки не в Україні. Усе що надсилав гугл - прив'язати назад українську банківську картку.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Підверджую. Я в ЮК, ще двоє з сімейного акк в іншій країні від початку їх додавання, інші члени сім'ї в Україні. Картка моя українська. Політ норм.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
на думку Гугла, це ж не легально, правильно? просто хочу уникнути можливих ризиків.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
якщо хтось приймає моє запрошення вступити до сім'ї, його персональна підписка автоматично анулюється чи ні?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
якщо хтось приймає моє запрошення вступити до сім'ї, його персональна підписка автоматично анулюється чи ні?
Буде анульована. І є ще обмеження по сім'ям.

Зміну сім'ї в YouTube Premium можна здійснити не частіше ніж раз на 12 місяців. Це обмеження діє для сімейних планів YouTube Premium та Google One. Якщо ви вирішите вийти з однієї сімейної групи та приєднатися до іншої, вам доведеться чекати рік, перш ніж ви зможете знову змінити групу.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Тобто після виходу з однієї сім"ї треба чекати рік перед тим, як подати заявку на вхід у іншу сім"ю?

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Тобто після виходу з однієї сім"ї треба чекати рік перед тим, як подати заявку на вхід у іншу сім"ю?
Тільки якщо з моменту входу в першу ще не пройшов рік. А так можна одразу

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Тільки якщо з моменту входу в першу ще не пройшов рік. А так можна одразу
Тоді норм.
Понад 1 рік користуєшся у одній сім'ї, а потім за потреби можна швидко перейти в іншу сім'ю

Зверху