Свинорильство

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
удивительно что финмониторинг банка спящий
якого банку? Є ліміт НБУ, тобто НБУ в курсі, що таке явище можливе і тому обмежив можливу суму. Але є проблема - ліміт працює по одному банку. Тобто можна завести рахунки в 20 банках і за місяць прокрутити 100 000 х 20 (на одну особу). Як боротися з таким - не ясно. Має бути якась синхронізація між банками, чи що...
Вот не надо тут про синхронизацию
View hidden content is available for registered users!

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
А на самом деле ведь никто не знает какой курс будет в ближайшем будущем, по логике должно быть выше 30, но ведь может и ниже 28 вернуться или стоять несколько лет на 30)

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Діло давно минувших днів. Можливо я щось і наплутав і це не Приват, а ОТР.
Колега тоді так катався, заробив тисяч 10 за місяць.
В мене тоді не було достатньо коштів на поїздки.
А потім банк відсудив тисяч 20 і роками із зарплати знімав.
Нажаль, зараз контактів з ним не маю, всіх деталей уточнити не можу .

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Немного ретро:
Жа́нна Луї́за Кальма́н (фр. Jeanne Louise Calment [ʒan lwiz kalmɑ̃]; 21 лютого 1875 року, Арль, Буш-дю-Рон, Франція — 4 серпня 1997 року, Арль, Буш-дю-Рон, Франція) — французька супердовгожителька з найдовшою документально підтвердженою тривалістю життя в історії людства
У 1965 році, коли Кальман було 90 років, не маючи спадкоємців, жінка підписала угоду на продаж своєї квартири адвокату Андре-Франсуа Рафре. Правник, якому тоді було 47 років, погодився сплачувати щомісячну платню в розмірі 2500 французьких франків аж до смерті Кальман. Таку угоду у Франції часто називають «зворотнім закладом». На момент укладення угоди вартість квартири становила 10 років виплат. Проте Кальман прожила ще 32 роки і в результаті квартира дісталася сім'ї Рафре більш, ніж втричі дорожче. Сам адвокат так і не дожив до цього: він помер у грудні 1995 року у віці 77 років, у той час як Кальман було 120 років. Останні 2 роки гроші виплачувала його вдова. «В житті іноді бувають погані угоди», — прокоментувала це Кальман. Після того, як вона померла, вдова Рафре сказала в інтерв'ю: «Вона (Кальман) була особистістю. У мого чоловіка були дуже хороші стосунки з мадам Кальман».

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Nickolay, А це хіба не від магазина залежить? В деяких бачив не списання суми одразу, а блокування.
ни разу не видел, чтобы обычная физическая торговая точка блокировала сумму покупки вместо списания. С онлайн - да - частенько (всякие букинги и т.д.)

• Like
Реакції: drmz

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
V2.ua, є гіпотеза, що можливість в деяких тарифах Київстару отримати денний пакет за 1 копійку.

Зверху