Тарифи «Київстар Онлайн G 2018» для спецпропозиції (закриті)

Статус
Закрита.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Тарифні плани закриті з 04.2024.

Тариф«Киевстар Онлайн 2018»«Киевстар 4G Онлайн 2018»
Абонплата, грн/28 дней75125
Интернет, МБ600010000
Звонки в сетибезлимит-//-
Звонки на другие мобильные сети100 мин-//-
Звонки на другие мобильные сети после минут3,00 грн/пакет (3 мин.), после 3 пакетов 1,50 грн/мин-//-
Звонки на городские номера и CDMA3,00 грн/пакет (3 мин.), после 3 пакетов 1,50 грн/мин-//-
SMS3,00 грн/пакет (10 шт.)-//-
MMS (только в сети Киевстар )3,00 грн/пакет (10 шт.)-//-
Абонентская плата снимается раз в 28 дней.
Если с 00:00 до 03:00 на счету недостаточно средств, плата снимается за дневной пакет услуг – 10 грн.

Тарификация звонков поминутная.
Тарификация передачи данных по 200 КБ.
Условия до 4.02.2020.

Причина: обновление
Останнє редагування модератором:
Місто
UA
А как вообще узнать на какой тариф переведут? Была смс, но вроде не писалось на какой переведут, а только с 10.12.20.
Целый не могу связаться с оператором. Только тупой бот-зоряна, аж бесит :dash1:

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
А как вообще узнать на какой тариф переведут? Была смс, но вроде не писалось на какой переведут, а только с 10.12.20.
Целый не могу связаться с оператором. Только тупой бот-зоряна, аж бесит :dash1:
https://kyivstar.ua/ru/mm/tariffs/arhive/online3g
Уважаемый абонент, с 10 по 15 декабря 2020 года этот тариф закроется. Выберите новый самостоятельно или дождитесь обновления на тариф, который мы для вас подобрали. Дополнительная информация и условия нового тарифа в SMS или по номеру 477*9

Місто
UA
Получилось связаться в чате на сайте, Анастасия скала "Будет перевод на тариф "Без границ lite"

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Будет перевод на тариф "Без границ lite"
Из какого тарифа из этой темы ?
Наверно оператор киевстар, не хочет чтобы ему платили по 60-125 грн, лучше пусть абоненты по 50 грн платят :)

Місто
UA

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Київстар 4G Онлайн 2018, , с 10 по 14 декабря 2020 года этот тариф закроется. Выберите новый тариф самостоятельно или дождитесь обновления на тарифный план LOVE. Дополнительная информация в SMS или по номеру 477*9

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Шановні!
На номер з тарифом "Київстар Онлайн 3G 2018" прийшло попередження про примусове оновлення/переведення з 15.12.2020 на тариф "Київстар Онлайн 2018" (6000 МБ, 100 хв. на інші мобільні, 75 грн./4 тижні).
Не можу знайти умови цього тарифу ні на офісайті ні тут на форумі. Якщо хтось знає - дайте посилання, будь ласка!

Місто
Бровари
Samsung, його ще нема, це будуть обидва (три в одному) оновлені тарифи Київстар онлайн та Київстар онлайн плюс. З оновленим пакетом послуг.
А могли б і почитати цю чи інші гілки, рясніє від повідомлень на цю тему.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: lite

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Samsung...А могли б і почитати цю чи інші гілки, рясніє від повідомлень на цю тему.
Ви здивуєтесь, але я уважно, як мені здається, слідкую за багатьма темами "Київстару". Саме такої інтерпретації, як вказали Ви, я ще не бачив тут.
А за інформацію дякую!

Місто
Бровары
Шановні!
На номер з тарифом "Київстар Онлайн 3G 2018" прийшло попередження про примусове оновлення/переведення з 15.12.2020 на тариф "Київстар Онлайн 2018" (6000 МБ, 100 хв. на інші мобільні, 75 грн./4 тижні).
Не можу знайти умови цього тарифу ні на офісайті ні тут на форумі. Якщо хтось знає - дайте посилання, будь ласка!
Не стал дожидаться, все равно "тариф молчун":) и перевел в "Звонки без границ", так хоть 1-2 месяца платил абонку, сейчас 30грн. будет, кто из нас выиграл от этих "покращень".

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
На какой тариф можно перейти с этого , чтоб остались деньги на счету ? ;)

gen

Місто
Київ
всі онлайни 2018 ,2019 перевів на без меж лайт.
Если бы они ещё предлагали перевод в Лайт, а так только за 100 гривен предлагают тариф, хоть и с бесплатным первым периодом.
Місяці два теж пропонували "Онлайн без меж" з першим оплаченим пакетом послуг. Сьогодні змінилась ця пропозиція на "Без меж лайт"

• Sad
Реакції: idea

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
всі онлайни 2018 ,2019 перевів на без меж лайт.
Если бы они ещё предлагали перевод в Лайт, а так только за 100 гривен предлагают тариф, хоть и с бесплатным первым периодом.
Місяці два теж пропонували "Онлайн без меж" з першим оплаченим пакетом послуг. Сьогодні змінилась ця пропозиція на "Без меж лайт"
Номер активно пополняемый или полочный?

Місто
Бровари
У мене є 2 номери у цьому тарифі, нема до них доступу, бо в глибокому роумінгу.
Я так розумію, що переведуть їх на різні тарифи, зважаючи на профіль використання? Давно не поповнювались і не використовувались. На обох спец пропозиція на 50 грн. А от пропозиції на перехід різні:
На одному - без меж лайт, на іншому - онлайн без меж.

Місто
Бровари
gen, тут якась помилка у назві, бо нема такого тарифу.
Те, що я описав, це спеціальні пропозиції, а не тарифи, на які оператор переведе у середині грудня.

gen

Місто
Київ
нема такого тарифу
буде з 15.12
Те, що я описав, це спеціальні пропозиції, а не тарифи, на які оператор переведе у середині грудня
Про спецпропозиції зрозуміло. SMS з тарифом, на який переводять в грудні, не приходило?

Статус
Закрита.
Зверху