Корупція в Україні

doc

Заблокирован
Реєстрація
20.01.08
Місто
Київ
Це ж той хлопчина з ПР
З огляду на ваш вік, ви також співали гімн СРСР і давали клятви Леніну і ЛКСМУ?
Розумна людина може змінювати свої погляди і визнавати помилки. Тарас Чорновіл, наприклад.
А щодо генпрокурора, Гончаренко пише, що у 2023 році генеральний прокурор Андрій Костін перебував у закордонних відрядженнях 103 дні.

Попередньо відомо, що половину відряджень Костін перебував у США, де живе його дружина.
 
Реєстрація
12.11.22
Місто
Одеса
doc, мені років 70? 😂😂😂
Було посилання на альошку. Альошка так перевзувся в повітрі, як ніхто інший не вміє. Ось я і зробив допис стосовного конкретно нього. Може це трохи і офтоп був.
Те що він був в ПР і руськом мірі, авжеж ніяк не повʼязано з тим що костіна майже третину року не було в Україні
Це просто характеризує джерело інформаціі
А щодо зміни поглядів? Так що, маньяка серійного вбивцю-ґвалтівника теж вибачити, він же ж погляди вже змінив 🤪
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Так що, маньяка серійного вбивцю-ґвалтівника теж вибачити, він же ж погляди вже змінив 🤪
Ну а як же. "Проститутки - самі вірні і найкращі дружини)"
Або найбільш ревнивими служителями церкви стають колишні розпусники.
 

cds

Реєстрація
16.04.16
Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
На Дніпропетровщині мера Новомосковська з поплічником затримали на хабарі в 30 тисяч доларів
На Дніпропетровщині працівники ДБР затримали міського голову та секретаря міськради, які вимагали 30 тисяч доларів хабара у підприємця, який хотів побудувати гуртожиток для переселенців.
Джерело: Державне бюро розслідувань, Офіс генпрокурора, співрозмовник УП в правоохоронних органах
Деталі: За даними джерела "Української правди", йдеться про міського голову Новомосковська Дніпропетровської області Сергія Рєзніка та секретаря міськради Володимира Арутюнова.
 
Реєстрація
12.11.22
Місто
Одеса
Як то кажуть, корупцію давно подолано
Ексголові аграрного комітету Верховної Ради — чинному міністру аграрної політики Миколі Сольському оголосили підозру в заволодінні державною землею на 291 млн грн та спробі заволодіння землею ще на 190 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ і САП.
 

RifleR

👻👻👻
Реєстрація
14.03.09
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Як то кажуть, корупцію давно подолано
не те, щоб я сперечався з тим, що корупція існує і зараз, але наведений приклад зовсім цього не ілюструє. Підозра оголошена за епізоди 2017-2021 років, це стане ясно, якщо прочитати текст новини.
 
Реєстрація
12.11.22
Місто
Одеса
RifleR, як не дивно текст я читав 😂
Але бос опг - діючий міністр.
тож таки да, корупцію вже подолано давно
Якщо діючий міністр є главою опг по розкраданню земель.
все ок в державі
Post automatically merged:

не те, щоб я сперечався з тим, що корупція існує і зараз
Цікава вступна частина
Думаю дійсно сперечатися з тим, що корупція існує будуть лише представники правоохороних-антикорупційних органів і влада. Бо тільки вони кажуть що корупції вже нема
 
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv

Заступник генпрокурора Вербицький мешкає у будинку за пів мільйона доларів, купленому вшестеро дешевше, - ЗМІ. ФОТО​

Заступник генерального прокурора України Дмитро Вербицький живе в будинку в елітному котеджному містечку "Коник" в Києві, який його племінник придбав за довіреністю від одеського бізнесмена за понад 2 мільйони гривень – що відповідно до ринкових цін є заниженою у 6 разів вартістю.
Про це ідеться в розслідуванні журналістів "Схем", повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Радіо Свобода.
Двоповерховий таунхаус площею 155 квадратних метрів розташований в елітному котеджному містечку "Коник" в Києві.
Заступник генпрокурора Вербицький розслідування Схем
Як з'ясували "Схеми", Вербицький живе в будинку, який його племінник придбав за довіреністю від одеського бізнесмена за понад 2 мільйони гривень – що відповідно до ринкових цін є заниженою у 6 разів вартістю. В оголошеннях ціна подібного будинку – близько 470 тисяч доларів (понад 18,5 мільйонів гривень).
Заступник генпрокурора Вербицький розслідування Схем
Власник таунхаусу – бізнесмен Віктор Павільч з Одещини, де раніше Вербицький працював заступником прокурора області. Як встановили журналісти, 26 жовтня 2023 року Павільч видав племіннику Вербицького Євгенію довіреність на представництво інтересів, а вже наступного дня, 27 жовтня, Євгеній Вербицький оформив право власності на таунхаус разом із землею на ім’я Павільча.
На підписанні угоди був присутній і сам Дмитро Вербицький, про що свідчать записи з камер спостереження котеджного містечка за той день, отримані від джерел "Схем" з доступом до цих відео.
Заступник генпрокурора Вербицький розслідування Схем
Читайте на "Цензор.НЕТ": Прокурор Київської облпрокуратури Гуцуляк оселився в котеджному містечку, де будинки коштують від 18 млн грн, - ЗМІ. ФОТО
Сам Вербицький на запитання про занижену ціну на таунхаус заявив, що йому відома "лише вартість, яка була зазначена у договорі". На уточнення, чи не вважає він можливим ухиленням від сплати податків купівлю його племінником по довіреності нерухомості, вшестеро дешевше ринкової вартості, відповів: "Зазначений будинок має ряд недоліків і потребує додаткових фінансових вкладень". Згодом, за словами заступника генпрокурора, він вирішив там оселитися, оскільки це "недалеко від роботи" і це "огороджена безпечна територія".
Власник таунхаусу у "Конику" Віктор Павільч у коментарі журналістам щодо заниженої вартості будинку сказав, що купив за тією ціною, яку запропонували, і вважає її "цілком нормальною".
Водночас він додав, що питаннями купівлі нерухомості опікувався його син Максим Павільч. Багаторічним бізнес-партнером Максима Павільча є одеський бізнесмен Дмитро Дімарський. Він був підозрюваним у так званій "справі Галантерника" щодо незаконного заволодіння земельними ділянками в Одесі в 2016-2019 роках.
Цікаво, що раніше ДБР відкрило кримінальне провадження щодо компанії-забудовника котеджного містечка "Коник", в якому процесуальне керівництво здійснює Офіс генерального прокурора, де заступником голови є Вербицький. Але нині активних дій по цьому провадженню немає, арешти на майно забудовника зняті, з'ясували "Схеми". Щодо кримінальної справи заступник генпрокурора зазначив, що нагляд за розслідуваннями ДБР "не входить до його повноважень". Джерело: https://censor.net/ua/n3488254
 

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Залучення інвестицій зовні не відбудеться без створення стабільного передбачуваного юридичного середовища, заявив держсекретар США

 
Реєстрація
12.11.22
Місто
Одеса

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Це нормально.
Нічого ж не вкрав?
 
Зверху