Історія мобільного зв'язку України

Qwertивый

Заблокирован
Реєстрація
04.10.08
Місто
Київ
Телефон
SL45i :)
1 июля 1993 года — UMC запускает первую в Украине сеть сотовой связи аналогового стандарта NMT. Первый звонок делает первый Президент Украины Леонид Кравчук — звонит Послу Украины в Германии Ивану Пискову.
22 апреля 1996 года — первый публичный звонок в сети компании DCC стандарта DAMPS (TDMA).
Декабрь 1996 года — "Голден Телеком GSM" запустил первую в Украине сеть цифровой мобильной связи стандарта GSM. Компания стала первым оператором в Восточной Европе, предложившим услуги мобильной связи стандарта GSM1800.
Сентябрь 1997 года — UMC запускает сеть стандарта GSM900 в Киеве. В декабре новая сеть стартует в Одессе.
9 декабря 1997 года — первый звонок в сети ТМ Bridge (Киевстар).
1 октября 1998 года — ЗАО УРС запустила в эксплуатацию сеть сотовой связи стандарта GSM900 "WellCOM"
16 марта 2001 года — начало коммерческой эксплуатации сети ООО "Интертелеком" стандарта CDMA, подключение первого абонента.
20 апреля 2001 года — ITC запускает сеть цифровой сотовой связи стандарта CDMA в Киеве под торговой маркой CDMA Ukraine.
24 января 2005 года — оператор мобильной сотовой связи "Астелит" (Киев) начал предоставлять услуги мобильной связи стандарта GSM1800 для абонентов предоплаченного сервиса под маркой life:).
11 апреля 2006 года — "ВымпелКом" запускает марку "Beeline UA" в Украине.
1 ноября 2007 года — ТМ "Utel" запустила в коммерческую эксплуатацию первую в Украине сеть стандарта UMTS.

Презентация "История мобильной связи Украины" 1992—2020 гг. Ссылка для копирования — https://1drv.ms/p/s!AoX5bM9hd6ACh9sO6-0OlOqrX2rwpw?e=RMK1IT
 
Останнє редагування модератором:

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Реєстрація
01.01.24
Місто
Kyiv
Ну я теж не збрехав.
astelitgroup.jpg
Post automatically merged:
astelitgroup1.jpg
ЄДРПОУ:40247886
Назва:ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АСТЕЛІТ ГРУП"
(ТОВ "АСТЕЛІТ ГРУП")
Організаційна форма:Товариство з обмеженою відповідальністю
Адреса:04071, місто КИЇВ, вулиця ВЕРХНІЙ ВАЛ, будинок 62-В
Запис в ЄДР:
04071, м. Київ, вул. Верхній Вал, буд. 62, Літ. В
Всього 2 суб'єкти за цією адресою
Стан:Зареєстровано
Дата реєстрації: 02.02.2016 ( 8 років )
Номер запису: 10711020000035225

astelitgroup2.jpg
Життевий досвід підказує що це якісь впровадженці 1С переродилися, коли почали санкції вводити. Десь там поряд на Подолі, до речі, я купляв якщо не 30, то не набагато менше, років тому свою першу "Бухгалтерію" і звалася фірма щось на кшталт Аббуу-Юкрейн. Якщо ви знайдете назви інших, попередніх юрморд цієї "груп", то я "проб'ю" їх по реєстру, але самому мені це шукати відверто не цікаво.
 
Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Життевий досвід підказує що це якісь впровадженці 1С переродилися, коли почали санкції вводити.
Мабуть, щось таке. А 30 років – то якийсь свій досвід у попередніх компаніях згадали. Просто цифра 30 у вічі кинулася, така сама, як в повідомленні вище.

Більше російський цікавить, то теж породження пана Делікатного, чи то справжні італійці, а назва – збіг?
Astelit NPO Astra and Italy's Nuova Telespazio are working together in the Astelit joint venture , founded in February 1992 , and providing Russia with reliable links into the international telephone network using a Raduga satellite
Astelit ( cui le due società italiane partecipano con una quota paritetica del 25 % ) . Astelit for- nirà servizi di telecomunicazione sia nell'ambito della telefonia di base via satellite , sia in quello del valore ag- giunto
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
подключайся и получи городской номер бесплатно
дякую, що нагадали... Я вже й забув, що в мене є прямий номер, в лайфі...:))) Треба перевірити чи працює. Колись це задоволення коштувало 50 грн, а пара 063-044 100 грн. При тому що лайф контракт коштував спершу 30, потім 50 (здається тоді були однакові тарифи з різними авансами). Це був аванс, а не ап. Гроші залишались на рахунку, якщо їх не витрачати. Якщо не помиляюсь, хвилина, мб та смс коштували 25 коп. Вхідний на прямий номер теж 25 коп. Ідеальний тариф. На той час у них ще, правда, був паскудний голос.
І коли я придбав цю пару номерів, старий деактивували, тепер я не можу згадати відколи почалась моя історія з лайф, бо контракт потрібно було переоформити.
Подзвонив операторші, закрив номер. Аж раптом приходить мені на лайф (контактний номер) дзвінок щастя (робот), що я їм винен 70 гривень (така абонка була на місяць). Але ж SIM-карта відключена була в той же день, коли я дзвонив!

Приходили і бумажні листи, що я боржник, я не реагував, хоча лякали відсотками - сума "боргу" збільшувалась. У 2012 році мій "борг" продали колекторам "Купер прайс". Вони мені навіть акцію пропонували - заплатити 200 з чімось гривень, а інші ~200 вони мені пробачать. Так, на той час такі відсотки були, це я точно пам'ятаю.

Але ж ось халепа, я загубив контактний номер у 2013 році і забув про цього оператора)
Привіт колезі!
Там були такі умови контракту, що відключають вони вас наприкінець наступного місяця. Тому наступну ап нарахували.
У мене була схожа, але інакша картина. Вони з мене списали за якийсь рингтон, який я не хотів замовляти, воно саме клацнулось. Тож я розірвав договір і сплатив за всі послуги за вирахуванням ціни того рингтону. То вони зі мною теж ще довго переписку вели, потім продалися укртелефону і мені від імені їхнього директора ще листи надходили... А сума ж була чи то 8, чи 15 грн щось таке...
 
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Dawn
Зверху