Відпочинок в Україні

Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ще 5 об’єктів культурної спадщини України внесено до Міжнародного списку культурних цінностей, які перебувають під посиленим захистом


– Дерев’яні церкви Карпатського регіону. Церква Архангела Михаїла, Ужок, Закарпатська обл.;

– Дерев’яні церкви Карпатського регіону. Дерев’яна церква Св. Юра, Дрогобич, Львівська обл.;

– Будівля Одеського національного академічного театру опери та балету;

– Будівля Одеської обласної філармонії імені Давида Ойстраха;

– Спасо-Преображенський собор міста Чернігів.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сколівські Бескіди.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
На вул. Баб’яка на околиці Ужгорода висадили алею пальм. За інформацією міської ради, пальми висадив забудовник, що будує на цій вулиці житловий комплекс. Днями місцеві мешканці Ужгорода почали публікувати в соцмережах фото екзотичних для України дерев – пальм. Зазначається, що рослини висадили на вул. Баб’яка, 1, поруч із Боздоським парком, між молодими сакурами, які висадили там раніше.
За інформацією заступника міського голови Ужгорода Євгена Плавайка, висадку та закупівлю шести тропічних пальм профінансував один із місцевих забудовників. «Зі слів представників підрядної організації, ці красуні з південних країв витримують морози до -20, і мають комфортно почуватись в нашому кліматичному поясі», – повідомив Євген Плавайко.
Висаджені в Ужгороді пальми – це Трахікарпус Форчуна (Trachycarpus fortunei) або китайська віялова пальма. Ці рослини досягають висоти у 12 метрів, а дорослі рослини витримують морози до -20°C. Як видно на фото, в Ужгороді висадили пальми, що мають понад три метри у висоту.
 
Зверху