Де читаємо новини?

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Реєстрація
31.10.17
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
яскравий показник. є сайти з достовірною інформацією, перевіряють джерела, мають репутацію. є інші сайти які женуться за сенсаціями для збільшення монетизації.
Радіо Свобода - нормальні новини.
Всі лажають. Он вони переплутали Мелітополь з Маріуполем (див URL та коментарі).
це інше Радіо Свобода, це російський офіс, який я не читаю і не дивлюсь. що там на московії відбувається й гадки не маю.
моє повідомлення було про наше Радіо Свобода українське, про наше Суспільне українське.
PS помилки трапляються у всіх, важлива реакція на ці помилки.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев

За результатами двоетапного глибинного моніторингу онлайн-медіа, який ІМІ проводить раз на пів року, цього разу до списку увійшли: Суспільне, «Радіо Свобода», «Українська правда», «Бабель», Громадське, «Тексти», ZN.ua, «Еспресо», «Слово і діло», «Український тиждень», «Громадське радіо». За результатами аналізу, рівень дотримання професійних стандартів на цих ресурсах в середньому становить близько 96%. У центральній стрічці новин на цих сайтах не виявлено замовних матеріалів (хоча траплялися матеріали з неналежним маркуванням), мови ворожнечі, сексизму та фейків. Таким чином, у першому півріччі 2024 року до «Білого списку» доєдналися п’ять нових медіа: «Радіо Свобода», «Тексти», «Громадське радіо», «Український тиждень» та «Слово і діло». Водночас з нього вибули «Укрінформ», NV та Ліга.net. Експерти ІМІ рекомендують «Укрінформ» звернути більше уваги на дотримання стандарту балансу і переглянути кількість «паркетних» новин у стрічці. Що стосується NV та Ліга.net, то ці видання, звертають увагу в Інституті масової інформації, заробили довіру аудиторії завдяки об'єктивності та надійності своїх новин, але почали рекламувати гемблінг, що, на думку експертів ІМІ, може підірвати довіру читачів.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
В Ліги бомбануло через виключення з білого списку за рекламу казино:
Укрінформ обіцяє виправитись:
 
Зверху