Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    567
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Поки що маємо тільки Голден Телеком, якого не стало. Код повернутий державі, номери втрачено. Не думаю що хтось буде паритись за тіх кілька тисяч абонентів Тримоба, Піплнета чи ІТ.
сподіваюсь, у новому законі щось вигадали більш оптимістичне, тоді ж не було mnp.
Памʼятаю, які ті суки білайнівські забрали в нас голдени (UNI) і видавали 068... Одні з перших номерів... ех!
Шкода, я вже навіть не памʼятаю, який в мене був номер голден, і чи був 044... Ще не так давно в мене валявся той манюній зіменс, вигнутий, з антенкою.
 
Реєстрація
26.08.20
Місто
Полтава
Space Cat, Повністю погоджуюсь і про центр, і про підвальні приміщення, але все відносно. Конкретно у моїй квартирі найгірше працює КС, ВФ посередньо, а ЛС на відмінно. Тільки я не лайфселівець бо 90% оточення на ВФ.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Знову за рибу гроші.
ЛС частіше за інших (за ВФ взагалі такого не помічаю) втрачає зв'язок всередині приміщень. Але неприємніше у цьому те, що відновлення зв'язку займає ±20 хвилин. А у цей час або ®, або зовсім без зв'язку...
Звісно, ви скажете, то у мене так, а у вас ЛС - єдиний, хто добре ловить.
Але часто доводиться бувати у забитій глушині - центрі Полтави і тут так(((
Про глушину - сарказм, мені дуже подобається Полтава і її центр. Уточнення для тих, хто не вміє у сарказм.
регіональність все ж в Україні сильно присутня. Не дарма оператори вводили регіональні тарифи, там де їхня мережа була слабенька чи було обмаль абонентів.
Десь років 5 тому були в Миргороді в санаторії. Обʼїхали тоді багато цікавих місць вашої обл: Полтаву, Диканьку, Опішню, Лубни і Сорочинці. І усюди було фул-покриття Київстару з височенними вишками. Краще ніж у Києві. Але ж дійсно не всюди в Україні так...
 
Зверху