debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected]
для запитів ЗМІ: [email protected]
запити на отримання публічної інформації: [email protected] (формат запиту)
для електронних звернень громадян: [email protected] (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02
 

Вкладення

  • 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Відкрив. І що тут деза? Тільки факти.
Днями в Києві затримали водійку, яка скоїла три ДТП та втікала від патрульних.

Водійка на відео, скоївши одне ДТП, поїхала з місця. Ігноруючи вимоги поліцейських зупинитися, дорогою в’їхала ще у одну автівку, а потім ще у дві.

Далі - затримання та оформлення адмінматеріалів.

За кермом авто перебувала 29-річна жінка, а в салоні (на передньому сидінні 🤯) був її малолітній син, який дивом не травмувався. Це підтвердили медики, яким передали дитину. На місце події викликали батька та працівників ювенальної превенції.


На щастя, ДТП обійшлися без травмованих.


Керманичка ж мала явні ознаки сп’яніння, та пройти огляд категорично відмовилась. Від керування її відсторонили та склали:


*️⃣три протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП),


*️⃣два протоколи за ст. 122–4 (Залишення місця ДТП),


*️⃣протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння),


*️⃣протокол за ч. 1 ст. 122–2 (Невиконання вимоги про зупинку),


*️⃣та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП.


Результат 8 адмінматеріалів та 4 потрощенних авто.
 

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2


Дніпро – кримінальна столиця Східної Європи за даними Numbeo.

Друге місце – Одеса.
П'яте – Харків.
Восьме – Київ.
Тринадцяте – Львів.
 

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Реєстрація
01.01.24
Місто
Kyiv
Дніпро – кримінальна столиця Східної Європи
Прям жах охоплює.
А заглядаєшь трохи глибше ніж просто заголовок, що крім тебе ніхто не робить і ой...

Безпека в Дніпрі, Україна​

Безпечна самотня прогулянка в світлий час доби66,52Високий
Безпечна прогулянка поодинці вночі37.10Низький
Укладачі: 116

Останнє оновлення: січень 2024 р

Ці дані базуються на сприйнятті відвідувачів цього сайту за останні 3 роки.

За 3 роки 116(!) анонімних користувачів порталу оставили відгуки про чудове місто Дніпро. У більшості з них велика проблема - безпечна прогулянка поодинці вночі неможлива. В країні 2 роки коменданська година - яка ж тут прогулянка.
Зате чудовий хайповий заголовок с цифрами "дуже авторитетного" рейтінгу можна розносити російськім смітникам та нашим "корисним бовдурам".
 
Останнє редагування:

ГлавБухарик

Осінт-профанатор
Реєстрація
01.01.24
Місто
Kyiv

Як один швед зробив місто «найнебезпечнішим» у світі, щоб викрити фейкову статистику​

Лі Роден - [електронна пошта захищена]
Опубліковано: 17 січня 2017 р. за центральноєвропейським часом. Оновлено: вівторок, 17 січня 2017 р., 17:00 CET

Швед блискуче викрив небезпеку використання даних в Інтернеті як джерела без попередньої їх перевірки, маніпулюючи базою даних краудсорсингу, щоб назвати сонне університетське місто Лунд найнебезпечнішим у світі.​

Оголошення​

Місто на півдні Швеції, відоме своїм собором, університетом і тихими брукованими вуличками, наразі займає перше місце в рейтингу «Рівень злочинності » веб-сайту Numbeo, випереджаючи такі міста, як Каракас у Венесуелі та Сан-Педро-Сула в Гондурасі.

Скріншот рейтингу Numbeo 17 січня 2017 р. Фото: Numbeo
Це все завдяки Лінусу Трулсону, який отримав натхнення втілити це в життя після того, як побачив, що в Твіттері поширювалися історії про злочинність у Мальме, засновані виключно на цифрах Numbeo.

Оголошення​

«(Журналіст) Колбйорн Гувалліус написав у Twitter про те, як сумнівні сайти використовують його (Numbeo) як надійні дані», — сказав Трулссон The Local.
«Я ґрунтувався на цьому, вибравши Лунд як місто для просування частково через те, що воно мало попередні «огляди» (12 на тому етапі), а частково через вічне суперництво між Мальме та Лундом».
Згідно з останньою розбивкою злочинності за муніципалітетами Шведської національної ради із запобігання злочинності (Brå) , у 2015 році в Лунді було зареєстровано 13 197 злочинів на 100 000 жителів, що нижче середнього національного показника в 15 342.
Рейтинг злочинних міст від Numbeo не базується на підтвердженій статистиці. Натомість він базується на «відгуках», залишених користувачами сайту, що дозволяє легко швидко створити імідж міста, як проілюстрував Трулссон.

Він поставив Лунду найгірший можливий рейтинг у всіх категоріях огляду кілька разів і незабаром досяг бажаного результату.
«Легко сформувати громадську думку щодо конкретної справи, перш за все, якщо за тобою стоять однодумці», — зазначив він, навівши приклад у Twitter , який, використовуючи рейтинг Numbeo, стверджує, що Мальме є другим за кількістю злочинів місто в Європі. Він містить понад 100 ретвітів.

Твіт, в якому стверджується, що Мальме є «другим за кількістю злочинів містом в Європі», використовуючи Numbeo як джерело. Фото: Twitter
«Numbeo навряд чи слід вважати статистикою, це більше схоже на огляди. Будь-хто в будь-якій точці світу може змінювати дані скільки завгодно разів. Повністю анонімно. Менш ніж за день мені вдалося зробити Лунд «найнебезпечнішим містом» у світі», — попередив Трулссон.
Швед обережно підкреслив, що існує різниця між базами даних, якими легко маніпулювати, і надійними джерелами, які, на його думку, існують.
«Зростає велика недовіра, перш за все в Інтернеті, до офіційної влади та ЗМІ – на мій погляд, невиправдано. Потрібно було б багато чого розкрити, щоб моя віра в владу та її статистику впала до рівня, коли я почав їх сумніватися», – підсумував він.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві заступника мера Нікополя
33-річний місцевий мешканець протягом чотирьох місяців готувався до скоєння злочину.


 
Реєстрація
13.05.23
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Кто в курсе процедуры рассмотрения дел связанных с разрушенным жильём в ходе военных действий? На днях вызывал следователь местной полиции для повторной дачи показаний по запросу полиции из моей области, которая временно базируется в Днепре. Хотя кроме местной полиции, я никуда не обращался. Я так понимаю, что открывается дело по месту обращения, дальше в СБУ в Киев, те в свою очередь передают данные работникам полиции из области, откуда я вынужден был уехать. Видимо, просто дублируют. 🤔 Только вопрос: почему так поздно? Я понимаю, что таких как я полстраны и без деоккупации что-то расследовать не имеет смысла, но всё же...
 
Реєстрація
13.05.23
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Кочевник, сам хочу понять как открыли параллельно дело в Днепре, если ни я, ни следователь, который меня вызывал для показаний, не делали обращений в службу полиции моей области. Если заводится дело по разрушенному жилью, то материалы дела должны куда-то централизовано передаваться. Если нет, то откуда официальная статистика именно по таким делам(?) По СБУ я предположил, потому что такие обращения не входят в обычный уголовный кодекс, это военные преступления и насколько я знаю чёткого механизма и законодательной базы для расследования таких дел ещё нет.
 
Реєстрація
16.11.08
Місто
Луганськ
Телефон
Samsung Galaxy A30
обращения не входят в обычный уголовный кодекс, это военные преступления и насколько я знаю чёткого механизма и законодательной базы для расследования таких дел ещё нет
Что за бред? А в какой они УК входят? В волшебный? Вы, я смотрю, спец в юриспруденции: то у вас в мае будет и.о. Президента, то теперь это.
 

doc

Заблокирован
Реєстрація
20.01.08
Місто
Київ
Професійна робота поліції (за оцінкою керівництва) у репортажі з Луцька.
 

cds

Реєстрація
16.04.16
Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Не косоворотка и не вышиванка определяют человека, а его воспитание, хотя, к сожалению, многие этого не понимают
Кількість випадків домашнього насильства зросла на 20%: МВС та Парламент працюють над посиленням відповідальності
У 2023 році Національна поліція України зареєструвала понад 291 тисячу фактів домашнього насильства. Це на 20% більше, ніж у 2022 році -. Кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень збільшилась на 80% (з 1498 до 2701). Окрім того, виявлено на 36% більше адміністративних правопорушень.
Однак, за прогнозами Аналітичного центру МВС на 2024 рік очікується збільшення кількості адміністративних правопорушень до 21%, а кримінальних до 30%.
Упродовж лише двох місяців 2024 року в Україні зареєстровано на 56% більше кримінальних правопорушень пов’язаних з домашнім насильством. Динаміка росту серед адміністративних правопорушень менша, на 21% більше, ніж у 2023 році.
 
Реєстрація
15.10.19
Місто
Жовті Води
❗️У Вінницькій області застрелили поліцейського, ще одного поранено чоловіками в камуфляжі - ЗМІ
У Гайсинському районі близько 2 години ночі наряд поліції зупинив на трасі Suzuki Grand Vitara, під час перевірки документів водій та пасажир відкрили вогонь по поліцейських. Як наслідок, один поліцейський загинув, другий отримав поранення.
Введено план перехоплення.
Загиблий під час нічного нападу поліцейський — 20-річний Максим Зарецький.

🇺🇦Реальна ВійнаIMG_0990.jpeg
 

cds

Реєстрація
16.04.16
Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
чоловіками в камуфляжі
Я удивляюсь как еще не поставили на поток похищение людей лицами в камуфляжной форме, можно еще маски на лица одеть как в Одессе что бы не идентифицировали.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Так підозрювані не служили в 28ОМБр чи вже не служать?
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
чоловіками в камуфляжі
Я удивляюсь как еще не поставили на поток похищение людей лицами в камуфляжной форме, можно еще маски на лица одеть как в Одессе что бы не идентифицировали.
В Івано-Франківській області поліція затримала грабіжників, які під виглядом військових відібрали у чоловіка понад 8 млн грн.

 
  • Like
Реакції: cds

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Реєстрація
31.10.17
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Так підозрювані не служили в 28ОМБр чи вже не служать?
раніше служили в 28 ОМБр, зараз в іншому підрозділі. Одеська та Вінницька області, поруч прозорий кордон, Молдова, придністров'я. не складно зрозуміти в чому суть. що в тих ящиках, за які застрелили поліцейського, знає керівництво і тепер вирішують як пропєтлять.
 
  • Sad
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
що в тих ящиках, за які застрелили поліцейського, знає керівництво і тепер вирішують як пропєтлять.
Так вже ж давно відомо.

Двоє військовослужбовців сухопутних сил (тобто ТЦКіСП) здійснювали заходи з інформування населення. Це були заслужені учасники АТО/операції ООС і війни з Росією, поранені. В багажнику знаходилися ящики з повістками. Двоє поліціянтів-ухилянтів відмовилися від уточнення своїх даних, намагалися знищити бланки повісток, почали ображати поранених військовослужбовців, їх матір. На цьому фоні в одного із військовослужбовців виникло загострення психічного захворювання, отриманого внаслідок контузії, через що він наніс удари одному з поліціянтів. А потім в неконтрольованому стані розрядив пристрій для відстрілювання свинцевих куль в поліціянтів-ухилянтів...
Перебуваючи в неконтрольованому стані, військовослужбовці зникли з місця пригоди...
 
Зверху