Послуга «Закріплений номер»

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Перенесення номера іншого мобільного оператора на активну SIM-карту lifecell зі збереженням поточного номера lifecell, щоб користуватися двома номерами на одній SIM-карті.

Послуга дозволяє мати два номери телефону на одній SIM-карті, використовуючи один тарифний план:
Основний – це ваш номер іншого мобільного оператора, який ви перенесли до lifecell
Закріплений – це номер lifecell, який раніше був на цій SIM-карті, а тепер «закріплюється» до вашого основного номера.
Послуга підключається при здійсненні успішного перенесення номера на поточну SIM-карту lifecell. Детальніше про перенесення.

Щоб телефонувати та відправляти SMS із закріпленого номера, додавайте на початку номера абонента код 878 і ваші співрозмовники бачитимуть ваш закріплений номер, а не основний.
Коли ви бачите код 878 на початку номера вхідного дзвінка, це означає, що вам телефонують на закріплений номер.
878(0хх)ххххххх (оформити це як зразок, додавши окремою строкою та із позначкою трубки телефону)

Вартість послуги: 84 днів з першого дня перенесення номера без додаткової плати при оплаті пакету послуг на 4 тижні за тарифом (за акцією “Суперномер”), далі 25 грн/4 тижні або 1 грн/день, якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати на 4 тижні.

Як відключити послугу?​

Наберіть *727# та виберіть п.2 «Відключити»

Що буде із залишком на поточній SIM-карті lifecell?​

Залишки (кошти, хвилини, гігабайти, SMS) з активної SIM-карти lifecell будуть збережені на перенесеному номері і будуть доступні для використання після закінчення процесу перенесення номера.

Чи потрібно замовляти тарифний план для закріпленого номера?​

Ні, ви користуєтесь одним тарифним планом для ваших двох номерів.

Чи можна відключити закріплений номер на певний час, а потім знов підключити?​

Ні, після відключення закріпленого номера, він буде вже недоступний для користування, як і сама послуга. Для вас буде доступна інша послуга – «Другий номер», але сам номер телефону вибрати ви не зможете.
Деталі
 
Останнє редагування:

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Реєстрація
19.06.20
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
але ж можна і так перенести, і буде два номери і безкоштовно, і без префіксів
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А на активну eSIM підключиться?
 
Реєстрація
18.10.11
Місто
Киев
А просто інший номер lifecell можна буде підключити?
 
Реєстрація
18.10.11
Місто
Киев
А просто інший номер lifecell можна буде підключити?
Перенесення номера іншого мобільного оператора на активну SIM-карту lifecell :unsure:
Ну,якщо технологія дозволяє мати 2 номера одного оператора на 1 фізичній сімці (і на одному тарифі), просто її в даному випадку використовують для популяризації MNP.
 

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Ця послуга лише для передплати, чи можна і на корпоративному чи контрактному номері?
Користувач - індивідуальні абоненти ТОВ «лайфселл», які уклали з ТОВ «лайфселл» усний договір про надання телекомунікаційних (електронних комунікаційних) послуг.
Закріплений номер
 
Реєстрація
10.08.09
Місто
Киев

elies

Заблокирован
Реєстрація
03.06.18
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Смысл услуги вот в чём. У вас есть завалявшаяся сим-карта Лайфселл. Либо Вы можете просто купить на ближайшей раскладке любой старпак Лайфселл. Вы заказываете перенос номера другого оператора в Лайфселл. Чтобы не идти в магазин получать сим-карту, Вам просто переносят номер другого оператора на эту симку (что-то похожее было в Киевстаре с заменой сим-карты, когда достаточно приобрести любой стартовый пакет и перенести туда за 5 грн свой номер КС). При этом Ваша старый номер Лайфселл становится дополнительным номером к перенесённому. И после отключения услуги Вы теряете полностью доступ к старому номеру Лайфселл и у Вас остаётся только перенесённый. Нужно быть очень осторожным, не подключать услугу, если не хотите в перспективе потерять ранее используемый номер Лайфселл. Тарифнвй план со старой карточки не переносится. У Вас будет ТП согласно перенесённого номера. Потому, если у Вас на старой симке был какой-то уже закрытый для подключения выгодный тариф - Вы его потеряете.

Вывод:
Расчёт на то, что люди будут её подключать по невнимательности, а потом вынуждены будут платить чтобы не потерять старый номер. Практическая польза услуги - только не ходить лишний раз в Лайфселл. При этом далеко не все согласятся терять ради этого свой старый номер и тариф. Потому услуга не найдёт особой популярности. и её будет сложно продвигать на рынке. К тому же, звонить с кодами, переписывать телефонную книгу очень даже и неудобно. А вот для мошенников - это просто находка. Увести номер другого оператора теперь им станет намного проще.
 
Реєстрація
24.02.13
Місто
Одесса
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256
Послуга - рідкісна маячня: окрім плати за неї (що є абсурд щоб цим взагалі користуватися), ще й можна випадково втратити важливий, "закріплений" номер:
після відключення закріпленого номера, він буде вже недоступний для користування, як і сама послуга. Для вас буде доступна інша послуга – «Другий номер», але сам номер телефону вибрати ви не зможете
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Цікаво, як закріплений номер буде працювати у реєстрації чи авторизації у банках чи іншому софті з кодами по дзвінку чи SMS?
А є можливість потім відкріпити і повноцінно користуватись номером Лайфа?
Що буде, якщо чи основний, чи закріплений спробувати кудись перенести?
І чи може закріплений теж бути раніше перенесеним?
Ну і що буде, якщо з одного подзвонити на інший?
 
Зверху