Тариф передплати «Vodafone Light+» (2016) (архівний)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Тариф передплати «Vodafone Light+» (архівний)

Абонентна плата
145 грн
1595 грн
15 грн
поза пакетами​
базові умови​
Пакет послуг
на 4 тижні​
на рік
(365 днів)
послуга «Рік без абонплат»
щоденний
незалежно від користування
у разі користування​
за відсутності першого поповнення​
Дзвінки в мережі Vodafone Україна
Безліміт
--//--​
--//--​
--//--​
0,50 грн/хв​
Мобільний Інтернет
10 ГБ
--//--​
--//--​
15 грн/пакет за кожні 200 МБ до 20 пакетів на добу​
0 грн
безлім, до 150 Кбіт/с
Дзвінки на інші мережі по Україні
100 хв
--//--​
0,60 грн/хв​
--//--​
1,50 грн/хв​
Дзвінки за кордон
20 грн/день за кожні 20 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн
або
25 грн/день за кожні 5 хв в одну з 18 країн
SMS на всі мобільні мережі по Україні
1,50 грн/пакет
50 повідомлень на добу
--//--​
--//--​
0,50 грн/повідомлення​
--//--​

* У разі переходу до тарифної пропозиції (тарифу) «Vodafone Light+» діятимуть базові умови тарифу. Для підключення користування умовами за пакетами послуг необхідно поповнити основний грошовий рахунок (*101#) на суму 145 грн і більше одним платежем, поповнення рахунку за допомогою послуги «Переказ грошей» не рахується.

В якості спеціальної пропозиції при зміні тарифної пропозиції на «Vodafone Light+» можуть бути активовані пакетні умови без необхідності поповнення рахунку (зазвичай при переведенні з тарифу, що закривається).



** ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ НА ЧОТИРИ ТИЖНІ (можливо оплатити з додаткового грошового рахунку *101*10#)
Одразу після першого поповнення рахунку в цьому тарифі для підключення користування умовами за пакетами послуг стягується базова вартість пакета послуг на місяць у розмірі 145 грн.

Подальша вартість послуг на місяць буде автоматично зніматися від цієї дати кожні 4 тижня, тобто через 28 днів (у період з 00:00 до 08:00), за наявності достатньої суми на грошових рахунках абонента. При успішній оплаті й оновленні пакета послуг ви будете проінформовані SMS-повідомленням після 8-ої години ранку. До моменту отримання повідомлення про нарахування пакета послуг, ви платите за послуги зв'язку (дзвінки, SMS, Інтернет) за тарифами понад пакету.


Перевірити наявність пакетів послуг можливо через USSD-запит *101*4# і дату їх оновлення — *101*5#.
По закінченню пакету або необхідності змінити дату наступного зняття вартості й оновлення пакета послуг є можливість підключити його самостійно, оплативши повторно вартість пакету, — *101*444#. При цьому вартість оновлення пакета послуг буде списана виключно с основного грошового рахунку (оплата з додаткового грошового рахунку можлива при підключенні через оператора).

ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ НА ДЕНЬ (можливо оплатити з додаткового грошового рахунку)

За відсутності необхідних коштів на грошових рахунках для оплати пакета послуг на чотири тижні, автоматично здійснюється перехід на денні пакети послуг. Наступна спроба зняття щомісячної плати відбудеться в період з 00:00 до 08:00.

Денний пакет послуг складається окремо зо двох пакетів послуг:

  • безлімітні дзвінки на мобільні номери абонентів мереж «Vodafone Україна» — 15 грн на день щоденно (знімається незалежно від користування);
  • пакет 200 МБ інтернет-трафіку на день — 15 грн/пакет (у разі виходу в Інтернет). Усього доступно 20 пакетів на добу, понад пакету буде наданий безлімітний 2G-інтернет зі швидкістю до 32 Кбіт/с.

ПОСЛУГА «РІК БЕЗ АБОНПЛАТ»
Відчувайте свободу спілкування з послугою «Рік без абонплат» (РБА). Заощаджуйте на вартості пакетів послуг на місяць: сплачуйте авансом за рік та отримуйте свій щомісячний пакет послуг у тарифі без додаткових платежів і систематичних поповнень протягом 12 місяців (365 днів).


Підключення послуги РБА можливе, якщо вже користуєтесь умовами за пакетами послуг.
Розширена інформація про послугу й тонкощі користування нею виділена в окрему форумну тему.


ДОДАТКОВИЙ ГРОШОВИЙ РАХУНОК
Кошти на додатковому грошовому рахунку (*101*10#) витрачаються на:
  • пакети послуг для дзвінків і SMS абонентам у межах України, користування послугами передачі даних — оплата за базовими умовами;
  • періодичні платежі — оплата пакету на день і на місяць;
  • користування послугами міжнародного зв'язку та в роумінґу.
Послуги зв'язку спочатку можна оплачуються за рахунок коштів на додатковому грошовому рахунку, за їх наявності, чи/та на основному.
Строк дії коштів на *101*10# складає 30 календарних днів з моменту останнього находження коштів на цей рахунок, якщо не передбачено іншими умовами нарахованих коштів.

Обговорення використання додаткового грошового рахунку ведеться в окремій форумній темі.

Пакети послуг на чотири тижні:
  • перевірка стану пакету послуг на місяць — *101*4#
  • перевірка послуг, які використані понад пакету, і дати його оновлення — *101*5#
  • ручне підключення — *101*444#
Послуга «Рік без абонплат»(365 днів):
  • перевірка стану і строку дії — *365*1#
  • замовлення — *365#

ЗА ПРОГРАМОЮ ЛОЯЛЬНОСТІ (доступно в базових умовах і при активному пакеті послуг на чотири тижні)
Нижче наведені пакети Інтернету, що доступні для підключення за програмою лояльності «Vodafone Bonus», зі строком 30 днів:
Пакет підключається протягом доби. Можливо замовити лише один пакет протягом 30 днів (замовлення декількох пакетів поспіль не допускається).
Гігабайти, що не були використаними протягом дії пакету анулюються. Доступно для підключення і використання навіть при наданні послуг за базовими умовами (якщо послуги за номером надаються за базовими умовами, обмеження швидкості не розповсюджується на пакетний трафік Інтернету).

ПОСЛУГА «ДОДАТКОВІ ГІГАБАЙТИ» (доступно в базових умовах і при активному пакеті послуг на "місяць")
Підключайте додаткову послугу «Додаткові гігабайти» й користуйтеся ще більшим обсягом швидкісного Інтернету: по 4 ГБ протягом 3 місяців із моменту підключення послуги. Послуга доступна для підключення і використання навіть при наданні послуг за базовими умовами.

Обговорення послуги ведеться в окремій форумній темі.

ПОСЛУГИ-ПІДПИСКИ (доступно при активному пакеті послуг на чотири тижні)
Підключайте одну з послуг «1 ГБ Інтернету» чи «2 ГБ Інтернету» й користуйтесь ще більшим обсягом швидкісного Інтернету на постійній основі.

Підключення однієї з послуг доступне тільки при активному пакеті на чотири тижні й лише один раз протягом місяця з моменту першої активації тарифу. Наступне зняття коштів відбувається автоматично в дату оплати пакета послуг на чотири тижні.
ЗА ПРОГРАМОЮ ЛОЯЛЬНОСТІ
Нижче наведені пакети хвилин, що доступні для підключення за програмою лояльності «Vodafone Bonus», зі строком 30 днів:
Пакет підключається протягом доби. Можливо замовити лише один пакет протягом 30 днів (замовлення декількох пакетів поспіль не допускається).
Хвилини, що не були використаними протягом дії пакету анулюються.
Як краще підключати послугу «Рік без абонплат» після її закінчення?

По закінченні РбА перевірте дату оновлення пакету послуг на місяць, *101*5#. Активувати послугу РбА потрібно за день–два до дати оновлення пакетів після 8-ої ранку, послуга може активуватися на протязі доби.

Були замовлені додаткові пакети послуг, який порядок їх використання?
Додатковий грошовий рахунок
Спочатку кошти витрачаються з додаткового грошового рахунку, а потім із основного. За подробицями звертайтеся до розділу «ДОДАТКОВИЙ ГРОШОВИЙ РАХУНОК», який під спойлером «Розширена інформація».

Щодо інших пакетів

Спочатку витрачаються послуги, які надаються в рамках тарифного плану, а потім уже з додаткових пакетів (виняток є для Інтернету). Наприклад. За програмою лояльності «Vodafone Bonus» підключили пакети SMS, то спочатку витрачаються 50 SMS-повідомлень за 1,50 грн/день і вже після використання них витрачаються замовлені додаткові пакети SMS.
 
Причина: Зміни у вартості з 22.02.2024
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
08.04.10
Місто
Киев
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Кузнец,
ну так и че дергаться... сами переведут, возможно и с месяцем халявы повезет... тем более - инфы о закрытии "просто суперов", еще нет... :D

А смысл оставаться на Суперах с нынешней абонкой и закончившимся, к примеру ГБА? Разве что если номер будет полочным или на входящих тогда да
 
Реєстрація
16.08.16
Місто
Волинь
Re: Тариф "Vodafone Light+"

бо РБА до 13 не вдалось підключити (бо був підключений до 23,10), а відключити РБА сам не зміг, оператори також, а підтримка на скаргу пізно відписала, аможе і відписала бо вже 13 число наступило.
номер основний тому потрібно мати можливість телефонувати, 275/365=0,753, теж саме що в ПСУ, але + інтернет, і ПСУ невідомо скільки ще буде і в який тариф спихнуть.

зі. номерами ПСУ, ПСО в яких підключено РБА спокійно користуюсь.
зіі. в СМС лише пропонували перейти в ВФ, але не змушували, та й оператори зараз відповідають, що ніби до кінця року всі мають бути ВФ, але це не факт.
 

Vigilante

Restless Heart
Реєстрація
29.07.10
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S20 FE Duos
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Перейти із ПСУ на Light+ по *250*20# не вдалося, залишив заявку в оператора, чекаю. Підкажіть, метод підключення РБА зі знижкою описаний в шапці ще дійсний? Тобто після переходу в Light+ поповнюємо рахунок на 280 грн, далі 40 грн знімає автоматом на активацію місячної абонплати (чи потрібно її активувати вручну по коду?), а далі набираємо *365# і готово. Все вірно?
 
Реєстрація
08.04.10
Місто
Киев
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Vigilante, 40 гривень абонплати знімає одразу далі за 280 можете підключити РБА. При цьому 40 гривень залишиться на основному рахунку
 

Vigilante

Restless Heart
Реєстрація
29.07.10
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S20 FE Duos
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Vigilante, 40 гривень абонплати знімає одразу далі за 280 можете підключити РБА. При цьому 40 гривень залишиться на основному рахунку
Ага, тобто поповнити треба на 320 грн, 40 зніме за абонплату, і за 280 можна активувати РБА. Зрозуміло, дякую!
P.S. Чи зразу на 320 не поповняти, а спочатку на 40 для активації, а потім на 280? Як правильно?
 

Капитошка

Бывалый
Реєстрація
30.07.14
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi 4X (Lifecell "LIFEHACK")
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Yarilko, не умеешь объяснять - не берись.

тобто поповнити треба на 320 грн
Зачем на 320???
Зайди на сайт и почитай сам: https://www.vodafone.ua/ru/rates/private/red-light-plus-k-kh-zk-chern-dn-kirov-regions
Инструкция:
пополнить счет на сумму 280 грн и подключить услугу «Год без абонплат».
В случае осуществления рекомендованного пополнения на сумму 280 грн – за 40 грн происходит начисления пакета услуг на месяц, а стоимость подключения услуги «Год без абонплат» – 240 грн.
 

Vigilante

Restless Heart
Реєстрація
29.07.10
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S20 FE Duos
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Дякую, я читав про 40+240, але там напр також написано що:
Якщо Ви придбали стартовий пакет Vodafone Light+, рекомендуємо протягом перших 7 днів (від дати здійснення першого дзвінка) поповнити рахунок на суму 280 грн та підключити послугу «Рік без абонплат».
280 грн від дати першого дзвінка! А як здійснити перший дзвінок, якщо пакет не активовано за 40 грн? Чи дзвінок на 111 теж рахується як перший?
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Только ГбА желательно подключать не сразу, а хотя бы через два-три дня. Также затраты можно ещё снизить, если можно бонусы обменять на деньги или в качестве спецпредложения Вам дают деньги на допсчёт.

На сайте хоть и написали про поколение на 280 грн, если есть деньги на счёте главное, чтобы было поколение на 40 грн и деньги на счету)

Добавлено через 1 минуту
Чи дзвінок на 111 теж рахується як перший?
Считается. Ещё это предложение должно действовать после перехода в этот тариф.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
08.04.10
Місто
Киев
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Капитошка, А объясните мне тогда почему при наличинии на счету 285 гривен(т.е. выполненко условия поплнения на 40) система отказалась включать ГБА после снятого месячного платежа и наличии на счету 250 гривен(ГБА был 275, а платеж 35). Фактически списало 240, а разницу перекинуло на основной счет поэтому я и советовал сразу кинуть на счет 320.
 
Реєстрація
18.10.16
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Yarilko,
такая чепуха, происходила у тех - кто прыгал в лайт+, с еще активным ГБА (сам с таким столкнулся, надо было, просто ГБА отключить через ИП а потом уже переходить в лайт+)... :D
 

СЛон

коментатор
Реєстрація
17.02.12
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Indus, значит ты всё таки дезил и конкретно. :D Чего ж раньше нигде не расписал причину такой арифметики?
 
Реєстрація
18.10.16
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Слон,
так сам детали узнал 30.10 - когда с экстры XS, в лайт+ номер переводил... а перед этим - сам пару раз на эти грабли наступил :D
P.S. да и расписывал http://red-forum.com/showpost.php?p=1322429&postcount=4194 , детали никого не интересовали... :rolleyes:
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Возникла проблемка - отказали в переходе.
Оператор по 111 принял заявку, заявку рассмотрели и сказали звонить на 111. По 111 говорят, что, мол, "спасибо за Ваше предложение, но сейчас ничем помочь не можем" и отказали в переходе.
По упрямились, потом пощипали аж 4грн за 2 дня абонки, а сегодня пришло смс с предложение бесплатно перейти в Light (смс на 6200).
 
  • Like
Реакції: drmz
Реєстрація
30.11.16
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia E72, Xiaomi Mi 9T
Re: Тариф "Vodafone Light+"

По упрямились, потом пощипали аж 4грн за 2 дня абонки, а сегодня пришло смс с предложение бесплатно перейти в Light (смс на 6200).

хм, интересно ... подождем/посмотрим. У самого желания платить им 40грн. нет, да и 35грн. считал слишком. Отдавал скрипя зубами, т.к. номер чисто для болтовни и их 500MB мне там совсем не впали, к тому же интернет так и не смог настроить(ни с автоматическими, ни с ручными настройками), когда тот же Kyivstar подхватывает сразу и без настроек.
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Re: Тариф "Vodafone Light+"

У самого желания платить им 40грн. нет, да и 35грн. считал слишком. Отдавал скрипя зубами, т.к. номер чисто для болтовни
скрипя-не-скрипя, если ты показал свою готовность платить, то поблажек не жди
 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
Re: Тариф "Vodafone Light+"

По упрямились, потом пощипали аж 4грн за 2 дня абонки, а сегодня пришло смс с предложение бесплатно перейти в Light (смс на 6200).
"мы не являемся участником акции"
мы подождем ответа с урядовой.
 
Реєстрація
30.11.16
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia E72, Xiaomi Mi 9T
Re: Тариф "Vodafone Light+"

скрипя-не-скрипя, если ты показал свою готовность платить, то поблажек не жди

Платил т.к. еще более менее был согласен выкладывать такую сумму(35грн.) чисто за разговорный пакет. Но после того, как они в очень короткий период порезали мне минуты на врагов, потом еще подняли стоимость и ввели ежедневную сумму(говорил/не говорил, но отдай) - это уже сверхнаглость. Поэтому если и не поменяют тариф в сторону уменьшения, переживу. Покладу на полку или только для входящих буду использовать. :boss:
 
Реєстрація
18.10.16
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Re: Тариф "Vodafone Light+"

jarod,
а альтернатива..? :D
Как ни крути - а тариф самый дешевый, на данный момент (тем более с ГБА) :rolleyes:
 
Реєстрація
30.11.16
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia E72, Xiaomi Mi 9T
Re: Тариф "Vodafone Light+"

jarod,
а альтернатива..? :D
Как ни крути - а тариф самый дешевый, на данный момент (тем более с ГБА) :rolleyes:

У меня два номера(Kyivstar контракт и VF Light+), на Kyivstar у меня мобильный интернет 4Gb/100 минут на врагов и вся родня на киеве. А второй номер был больше для рабочих звонков, чтобы не светить этот основной(киевстар), номер с которым в случае чего не жалко расстаться выбросив в мусорку. Поэтому ему и нужен был максимально дешевый тариф исключительно для звонков, интернет мне там и на фиг не впал. Но он не настолько для меня критичный, чтобы рвать на себе волосы в отсутствие альтернативы. Не будет - ну и не будет. Наверное мне будет даже дешевле завести для этих целей дополнительный номер от киевстар. Который на сегодня мне бы обошелся в 14 грн. за месяц к основному счету киевстара. МТС/VF был лишь немного удобней, т.к. основная масса номеров на которые приходилось звонить с "рабочего" номера - МТС/VF, изредка другие операторы и это вполне покрывалось теми минутами на врагов, что есть в Light+.
 
Останнє редагування:

osot056

ОптимисТ
Реєстрація
07.09.08
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Re: Тариф "Vodafone Light+"

Просто у оператора нет чисто разговорного тарифа .
 
Зверху