У Skype з'явився конкурент

Реєстрація
26.10.08
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S10
У Skype з'явився конкурент

О2 випустила додаток, що дозволяє користувачам робити і приймати телефонні дзвінки, а також відправляти повідомлення з планшета, комп'ютера або смартфона, повідомляє BBC News.
Додаток Tu Go доступно для пристроїв на iOS, Android і персональних комп'ютерах на Windows 7.
Tu Go бере плату, відраховуючи хвилини чинного дзвінка, на відміну від Skype і інших аналогічних програм для спілкування, що працюють по передплатній системі розрахунку.
Telefonica, власник О2, раніше експериментувала з технологіями VoIP / передачею голосу по інтернет-протоколу /, створивши додаток Tu Me, який вийшов в 2012 році. Але тоді програма вимагала, щоб обидві сторони, що беруть участь у розмові, мали однакове програмне забезпечення, в той час як для Tu Go необхідно тільки, щоб абонент запустив додаток.
Tu Go було доступно в App Store ще з жовтня минулого року, однак лише в тестовому режимі.
Додаток працює через Wi-Fi або 3G/4G. Вартість дзвінка через додаток дорівнює вартості дзвінка згідно діючого тарифу О2.
Мета нової програми полягає в тому, щоб звільнити людей від прив'язки до одного мобільного телефону, сказав менеджер по продукту Керолайн Дундас.
Користувачі можуть зареєструвати на сервісі до 5 пристроїв одночасно, тобто всі підключені до сервісу гаджети будуть сповіщати абонента, якщо йому дзвонять.

http://svit24.net/technology/67-technology/58944-u-skype-zjavyvsja-konkurent
 

AndyRadist

Заблокирован
Реєстрація
29.06.09
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863
Ещё один оператор придумал инновацонную услугу Мультифон. Осталось только запатентовать...

Кроме того:
Tu Go is available for Android, Apple's iOS devices and Windows 7 PCs but limited to "pay monthly" subscribers - so excludes corporate accounts.
То есть фича эта работает только для контрактников.

Собственно, основное назначение, которое тем не менее сами организаторы скрывают, это дать контрактным абонентам o2 звонить из роуминга по домашним тарифам
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
AndyRadist, O2 как-то ср...ть хотел на уркаинское КГБ :D
 
Реєстрація
29.09.13
Місто
Москва
да если разобраться то скайп тоже не пушистик, ведь тоже историю не удаляют (((
 
Зверху