Gonet.tv (ЄС)

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Чеський провайдер онлайн телебачення Gonet.tv відкрив безкоштовний доступ до пакету українських телеканалів. Про це повідомила пресслужба компанії. Для отримання сигналу Gonet.tv потрібний тільки доступ до інтернету.

Директор Gonet.tv Павел Горецькі розповідає, чому компанія ухвалила рішення про безкоштовні послуги для українців у Європі: “Через війну з Росією багато українців зараз відірвані від своїх рідних та домівок. Від батьківщини, її традицій і культури. Ми розуміємо, що вони втратили своє звичне життя, і хочемо допомогти. Тож пропонуємо тут і зараз знову відчути Україну в її телевізійній версії. Відтепер українські глядачі безкоштовно можуть дивитися улюблені розважальні шоу, новини, фільми, серіали, документальні програми рідною мовою. Бачити та чути улюблених ведучих, акторів, співаків, спортсменів...”

Gonet.tv – єдиний провайдер, що транслює найбільшу кількість українських телеканалів в Європі. Наразі доступні 32 канали, і компанія планує поступово збільшувати їхню кількість. В пакеті є: 1+1 International, ICTV, Новий канал, Квартал ТВ, СТБ, Інтер+, UA:Перший, 5 канал, Прямий та інші. Для прихильників спорту пропонуються програми та трансляції змагань на Xsport+, а для меломанів — музика на М1 та М2.

Павел Горецькі додає: “При створенні українського пакету особливу увагу ми приділили дитячим програмам, адже у Європі зараз багато жінок, які змушені рятувати життя своїх дітей. Зараз ми пропонуємо мультфільми українською мовою на Niki Junior та Niki Kids. А також плануємо підключити ще кілька дитячих каналів.”

Чеський сервіс ретранслює 32 українські канали по всій території Євросоюзу. Разом з українськими каналами також є можливість дивитись і місцеві. Це може допомогти з адаптацією у новій країні, дозволить швидше опанувати нову мову, вивчити місцеві традиції та дізнатись, чим живуть люди навколо, - зазначають у компанії.

Також Gonet.tv пропонує понад 200 фільмів українською мовою.

Ще одна перевага - це сучасні та зручні технології для комфортного перегляду у зручний час. Адже відео можна зупиняти, записувати та відтворювати з тридцятиденного архіву.

Безкоштовний період для перегляду українського телебачення триватиме, як мінімум до кінця цього року.

Раніше "Детектор медіа" повідомляв, що чеський сервіс інтернет-телебачення «Gonet.TV» виходить на український ринок і запускає пакет з українськими телеканалами у країнах Європейського Союзу. Ця пропозиція розрахована на тих, хто залишив Україну через війну.
 
Реєстрація
02.04.20
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Що той xsport+ - фігня.
От, хто як в єс футбол дивиться. Чи от, навіть формулу1? Бо я знаю, що це лише за гроші. Чи ні?
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Чеський провайдер телебачення через інтернет Gonet.TV розширив пакет українських телеканалів, які можна дивитись у ЄС. Про це в коментарі «Детектору медіа» розказав генеральний директор Gonet.TV Павло Горецький.
До пропозиції Gonet.TV. доєднався канал Української прем’єр-ліги «УПЛ ТБ».
«Ми вже знайшли можливість транслювати матчі чемпіонату України з футболу. Адже запит саме на поєдинки УПЛ в українських глядачів тут був великий», — сказав Павло. Нагадаємо, канал зареєструвався в Національній раді з питань телебачення та радіомовлення 18 січня 2024 року. УПЛ домовилася про дистрибуцію з «1+1 медіа».
За словами Павла Горецького, зараз сервіс веде перемовини з музичними та іншими спеціалізованими каналами.
Також сервіс додав регіональні українські телеканали. Серед них ITV з Рівного та кримськотатарський канал ATR.
 
Зверху