Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Міністерство охорони здоров'я вважає, що ситуація з COVID-19 в областях, які першими увійшли до "червоної" зони, вже почала стабілізуватися.

Про це сказав міністр Віктор Ляшко на селекторній нараді в понеділок, 1 листопада, яка відбулась під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

"Стабілізацію показників відмітили в тих регіонах, які одні з перших зайшли в «червону» зону. Зокрема це Херсонська, Запорізька й Донецька області", - сказав міністр Ляшко, доповідаючи про стан захворюваності в Україні.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я, за минулий тиждень виявлено 152 тисячі нових випадків захворювання на COVID-19, із них 93,5% людей - невакциновані. При цьому стабілізувалася динаміка приросту нових випадків та кількості госпіталізацій. Так, за минулий тиждень до лікарні потрапило 34 тисячі осіб, з яких 93,2% — невакциновані.

Національна поліція у свою чергу повідомила, що за минулий тиждень з метою виявлення підроблення COVID-документів було проведено 20 обшуків. Задокументовано незаконну діяльність трьох лікарів, вилучено 170 міжнародних свідоцтв про вакцинацію й заблоковано два Telegram-канали, де ними торгували.

На окремому брифінгу в понеділок Ляшко сказав, що після тримісячного зростання Україна вийшла на плато госпіталізацій через COVID-19. При цьому він визнав, що захворюваність зафіксувалася на високих цифрах.

"Темпи вакцинації в Україні приносять перші позитивні результати. Шостий день поспіль рівень госпіталізацій в Україні знаходиться на плато після більш ніж тримісячного зростання", - зазначив він.
 

T-Rex

Заблокирован
Реєстрація
18.10.09
Місто
county Surrey
Реєстрація
24.04.09
Місто
Чернигов
Телефон
mi6
Сестра подогнала подобный девайс для тренировки легких.
Очень хороший и быстрый эффект:
Переглянути вкладення 43272
Какой его принцип работы? Для чего нужна тренировка легких?
Мне его подарили для реабилитации после ковида. Вот ссылка на подобный спирометр с описанием:
View hidden content is available for registered users!

За пару недель после кислородной маски рабочий объем лёгких вырос с 2500 до почти 4000 мл.
 
  • Like
Реакції: webb
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
У мене у дитинстві була така жовта гофрована трубка, її треба було зав'язувати вузликом і дути через неї :) тепер схожі у будівельних продають.
 

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Реєстрація
28.10.10
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У понеділок, 1 листопада, в Україні підтвердили 19 455 випадків коронавірусної хвороби COVID-19 і зафіксували 700 пов’язаних із ковідом смертей. Попередній найвищий показник смертності був 25 жовтня. Тоді повідомляли про 734 пов’язані із коронавірусом летальні випадки.

За даними пресслужби Міністерства охорони здоров’я, серед захворілих учора 1 263 дитини і 339 медиків.

1 листопада було госпіталізовано 3 188 осіб, одужало 12 639 людей.
Post automatically merged:

 
Останнє редагування:
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Останнє редагування:
Реєстрація
22.01.16
Місто
Тарасівка, Боярська ОТГ
Post automatically merged:

Вибори провели, тепер можна і в червону зону.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Post automatically merged:

Post automatically merged:

 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

За минулу добу в Україні зафіксовано 23 393 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Захворіли, зокрема, 1406 дітей та 421 медпрацівник.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоов'я.

Госпіталізовано за добу 5 935 осіб. 720 пацієнтів померли. Одужало – 11 937 осіб.

За весь час пандемії в Україні захворіло 2 979 086 осіб, одужало – 2 466 674. Від ускладнень захворювання померли 69447 людей.

Вього було здійснено 14 586 038 ПЛР-тестувань.

93,2 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня - невакциновані та не мали жодної дози антиковідної вакцини.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

За даними дослідження ПРООН та ЮНІСЕФ, за 2020-й рік в українських соцмережах було зафіксовано понад 250 тисяч фейкових повідомлень про коронавірус.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

"У світлі протестів антивакцинаторів хочу сказати наступне: смертність від коронавірусу в Україні вражає негативно статистикою. І вакцинація – це ледь не найдійніший спосіб того, щоб не стати цифрою цієї статистики. Підроблений сертифікат не врятує", - наголосив міністр.

Він продовжив спростовувати фейки про ковід, що поширюються у соцмережах.

"Проблема в тому, що дуже багато українців цим фейкам вірить. Зібрав для вас найпоширеніші тези серед антивакцинаторів. А ви самі роздивитесь та вдумливо подивитесь на них крізь призму критичного мислення. Даю підказку. За даними Оксфордського інституту інтернету за 92% дезінформації про Covid-19 відповідальні Росія та Китай", - зазначив міністр.

Фейк: Людина може заразитися COVID-19 внаслідок вакцинації. Насправді неможливо заразитися ковідом від вакцин з однієї простої причини – жодна з них не містить живого вірусу, здатного викликати хворобу.

Фейк: мРНК-вакцини – генетична зброя, яка змінює наші гени. МРНК-вакцини проти COVID-19 не потрапляють в ДНК, тож ніяк не можуть змінювати гени.

Фейк: авіакомпанії рекомендують вакцинованим людям не подорожувати літаками через підвищений ризик утворення тромбів. Таких рекомендацій авіакомпанії не надавали. Вакциновані люди можуть подорожувати літаками без будь-яких обмежень. Крім того, медичні експерти вважають, що щеплення проти COVID-19 не може вплинути на ризик виникнення тромбозів під час повітряних подорожей.

Фейк: масова вакцинація призведе до мутації коронавірусу. Насправді, на мутацію будь-якого вірусу не впливають ні масова вакцинація, ані думка фейсбучних "експертів". Але… Якщо щепити значну частину населення вірусу не буде де мутувати, тож нові штами з'являтимуться з меншою ймовірністю. Саме тому і ВООЗ, і інші міжнародні організації і уряди всіх країн світу закликають людей вакцинуватися.

Фейк: вакцинація від коронавірусу призвела до зростання захворюваності на COVID-19. Насправді, зростання захворюваності від штаму "Дельта" співпало з початком масової вакцинації. Ніхто не каже, що щеплення завжди допомагає уникнути зараження, втім, воно добре захищає від госпіталізації та смерті.

Фейк: у складі вакцин від COVID-19 є ртуть. Склад кожної вакцини, що використовується в Україні, є і на сайті МОЗ, і на сайті про вакцинацію, і в будь-яких джерелах, яких наразі в інтернеті чимало.

"Чи є ртуть чи настоянка глоду в російському Спутніку-V, чесно скажу, не знаю", - прокоментував Ткаченко.
 
Реєстрація
03.01.18
Місто
Винница
"Фейк: у складі вакцин від COVID-19 є ртуть. Склад кожної вакцини, що використовується в Україні, є і на сайті МОЗ, і на сайті про вакцинацію, і в будь-яких джерелах, яких наразі в інтернеті чимало."

О то не совсем фейк, ртуть ( оно же консервант именуемый тиомерсал ) очень активно используется в фармпромышленности, особенно в штатах. Ее там мало, и не в том привычном виде как мы ее видим в градусниках, но оно там есть. Есть не во всех вакцинах, как правило.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Karbofos, в якій із щеплень проти ковидки є тіомерсал?
Post automatically merged:

В пище ртуть содержится в дозах иногда больших, чем в вакцинах: в консервированном тунце — 165 мкг/кг, в жареном палтусе — 70 мкг/кг, в вареной лососине и креветках — 27 мкг/кг. Согласно данным ВОЗ, в среднем за сутки с пищей мы получаем 2,4 мкг этого элемента.
Ще забули лісові гриби додати, які ми так любимо.
 

Set

Реєстрація
28.10.10
Місто
Хмельницкий
Зверху