Я правильно розумію - якщо не вакцинуєшся"хочу сказати наступне: смертність від коронавірусу в Україні вражає негативно статистикою. І вакцинація – це ледь не найдійніший спосіб того, щоб не стати цифрою цієї статистики. Підроблений сертифікат не врятує", - наголосив міністр.
Ууууу, это же Натриты! На порядок хуже нитритов, которые хуже нитратов!plebis, а особенно в совокупности с натрием - вообще аллес капут...
Если съесть килограмм соли за раз или даже жменьку нит(ритов,ратов) ой как поплохеет. Порядок зависит от количества потреблённого.Ууууу, это же Натриты! На порядок хуже нитритов, которые хуже нитратов!
Ну да.Если съесть килограмм соли за раз или даже жменьку нит(ритов,ратов) ой как поплохеет.
Это ж женщины) Свои тараканы в голове. Хотя вот месяц назад говорила "чего я тебя не послушала и не сделала" когда я делал. Планировала чиповаться на 30 октября, но не успела.Alcogolic, а дружину чому не чипували?
Жалко. Но не потащу ж я силой её.её не жалко
тиомерсал ) очень активно используется в фармпромышленности, особенно в штатах
Він не про те питав. Згідно карантинних норм заборонено виходити без документів. Або: як перевірити, що сертифікат належить тобі.Captain, паспортные данные указаны в международном свидетельстве о вакцинации (он без QR-кода). Международный и национальный сертификаты (с QR-кодами) не имеют привязки к паспорту, только ФИО/ФИ.
Якщо в Covid сертифікаті не вказані паспортні дані а вказані тільки прізвище, ім'я та рік народження. То нічого не треба показувати як-от паспорт? А як тоді будуть знати що це саме я?паспортные данные указаны в международном свидетельстве о вакцинации (он без QR-кода).
Не ставив Дію бо вона зі старим паспортом марна. Писали що тільки РНОКПП покаже. Чи в моєму випадку буде досить (прізвище ім'я теж буде)?у вас у дії нема паспорта?
Тіко в тім разі, як пред'являтиме ксерокопія Captain'а.що можна показувати замість паспорта-книжки поки новий не отримав? Ксерокопія паспорта підходить?