Зерно свіжої обжарки від місцевої ростерії...хто що п'є
Зерно свіжої обжарки від місцевої ростерії...хто що п'є
DallmayrНазріло і в мене питання, хто що п'є. З лаваци пійшов десь років 3 назад. Оригінального продукту було знайти важко. Наразі закінчується запас Sakakaffe. На жаль останньої теж приблизилась до цін обсмажування на місці.
Тип упаковки не малозначим. Ваккумбрикет решает.Тут питання в тому що зробив перед війною деякий запас в тепер 100% можу констатувати кава з терміном обсмажування2 місяці і кава з терміном 10 місяців різниця таки є
Зробити на одну позицію крупніший помол і підняти температуру заварки. Можливо, додати кількість кави.Кто в чем кофе заваривает? Я пользуюсь кофемашиной Saeco Viena Superavtomatica, но в последнее время она начала чудить (мелкий помол плохо продавливает водой, а с более крупного помола кофе не вкусный получается). Вот и встал вопрос, чем заменить? Кофемолка есть, а дальше в чем готовить? Ечли бюджетно, то турка или гейзерная кофеварка, если подороже, то рожковая или кофемашина. Но подороже не хотелось бы, кошелек против таких растрат.
Яка саме? Якшо звичайна "ножова" - то можеш її відразу викинуть. Окрім перемолоти перець чи інші спеції вона більш ні для чого не призначена.Кофемолка есть
Це не турка
Гейзерна кавоварка (мока) поширена в Італії, турка (джезва) зі Сходу.Турка така як під капотом
Это гейзерная кофеварка. Сам такими пользуюсь (3 шт. разного объема дома).
Смачна кава з неї виходить, набагато смачніша за дешеві кавові машини повного циклу, з тим самим зерном, але лінуюсь її кожного разу мити (та й слідкувати потрібно, щоб не згоріла, коли вийде вода парою), тому закинув подалі, заварюю в електро-турці, причім спочатку кипить вода, потім засипаю каву і чекаю, поки завариться, якщо навпаки - збігає постійноЭто гейзерная кофеварка
Наразі в них вакууму немаєТип упаковки не малозначим. Ваккумбрикет решает.Тут питання в тому що зробив перед війною деякий запас в тепер 100% можу констатувати кава з терміном обсмажування2 місяці і кава з терміном 10 місяців різниця таки є
У меня это уже на автоматизме. Внутренний таймер уже знает, через сколько нужно подойти к плите чтобы подоспеть. А если чувствую, что предстоит запара по работе и забуду - то ставлю аппаратный таймер. . Ну, с мытьем - то да, приходится заморачиваться. Зато дешево и сердитоале лінуюсь її кожного разу мити (та й слідкувати потрібно, щоб не згоріла, коли вийде вода парою),
Ну как быстро? Я на медленный огонь ставлю, для более плавного и равномерного нагрева. На маленькую кофеварку при этом уходит 10 минут, на среднюю 12-13, на большую может и до 20 минут уходить.Она же быстро закипает. Зачем таймер?