Александр Комаров вещает

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Президент "Киевстар": на оккупированных территориях поддерживать работу сети помогает местное население​

 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Перебої з е/е призводять до відключення понад 1 тис. сайтів "Київстару" - глава компанії​

Провідний український мобільний оператор "Київстар" має понад 1 тис. відключених сайтів (станцій) на день через перебої з електроживленням, повідомив президент компанії Олександр Комаров.

"До проблеми втрачених сайтів на окупованих територіях та лінії фронту додалася проблема масового відключення сайтів через перебої з електроживленням. Через це деякий час протягом доби не працює більше ніж тисяча сайтів, з найбільшими втратами в денний час. Як бачите, найбільше страждають Київська, Черкаська, Чернігівська, Полтавська та Сумська області", - написав він на своїй сторінці у фейсбуці в понеділок.

Згідно з наданими Комаровим даними, на 13:00 понеділка без живлення були 672 сайти компанії, з яких 292 - у Києві, майже 100 - у Сумській області та близько 60-70 - у Чернігівській, Черкаській і Полтавській областях.

На той самий момент не працювали 427 станцій, зокрема 234 - у Києві, 74 - у Сумській області, 26-30 - у Чернігівській і Полтавській.

Комаров уточнив, що найбільших проблем компанія зазнає на рівні кінцевих базових станцій мобільного зв'язку і точок колективного доступу (ТКД) мережі фіксованого зв'язку, які розміщені загалом більше ніж на 60 тис. майданчиків у всій Україні.

"Більшість кінцевих базових станцій здатні автономно працювати кілька годин, адже обладнані акумуляторами (АКБ). Це великий блок, який складається з набору акумуляторів, здатних підтримувати сайт, який споживає від 6 кВт*год. АКБ також треба заряджати – від 24 до 48 годин кожен", - зазначив він.

Як пояснив президент компанії, за графіка відключень, який діє, акумулятори фізично не встигають повністю підживлюватися. За його словами, частково в мобільній мережі з цією ситуацією "Київстар" справляється за допомогою генераторів - 420 стаціонарних і 264 мобільних, які вже працюють.

Комаров додав, що розв'язати проблему на 100% неможливо, але є кроки, які мають покращити ситуацію.

"Зокрема, ситуацію допоможе поліпшити підключення базових станцій до більш пріоритетного енергопостачання, закупівля ще більшої кількості генераторів і збільшення кількості "польових" технічних команд, закупівля нових комплектів літієвих акумуляторів, у яких велика місткість і швидкий цикл перезаряду", - пояснив він.

До цього глава "Київстару" додав динамічне відключення обладнання деяких діапазонів (наприклад, 2600 LTE або ін.), щоб решта обладнання на базових станціях працювала на 20-30% довше на акумуляторах, і краудсорсинг живлення від приватних або державних генераторів. При цьому він також наголосив на необхідності охорони додаткового обладнання.
 

Merida

Заблокирован
Реєстрація
31.05.20
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
 

Kladoff

Характер Скверный
Реєстрація
13.07.12
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Не реально думаю, как пиар вполне
 
Реєстрація
02.04.20
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Ого ця тітка схожа на того бульдогодовбня кісільова
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

"Киевстар" довел мощность генераторов на сети до 37 МВт и в январе-феврале увеличит ее еще на 4 МВт​

"Киевстар", крупнейший мобильный оператор Украины, довел суммарную мощность генераторов в своей сети до 37 МВт, из которых 20 МВт приходится на большие стационарные генераторы для резервирования ключевых технологических площадок, сообщил президент компании Александр Комаров.

"Эти объекты сети полностью зарезервированы, имеют достаточный запас топлива, чтобы справиться с последствиями блэкаута. Только вчера за сутки было 14 отключений технологических площадок в 8 регионах Украины", – отметил он.

Комаров добавил, что в январе-феврале компания планирует увеличить количество стационарных и мобильных дизель генераторов на других объектах сети еще на 40% – до 14 МВт.

"По состоянию на сегодня имеем 700 стационарных и мобильных дизель генераторов с суммарной мощностью около 10 МВт. В январе-феврале увеличим их количество, а соответственно и мощность еще на 40% – до 14 МВт", - написал президент "Киевстара".

По его словам, несмотря на все усилия, имеющихся мощностей недостаточно. Комаров обратился с призывом о сотрудничестве к представителям бизнеса, которые имеют генераторы мощностью от 6 кВт и могут подключать телеком-оборудование в рамках кампании "Бизнес объединяется ради победы", чтобы оно работало в периоды исчезновения электропитания.

"На сегодняшний день имеем около 400 подключений к генераторам третьих лиц, чья (суммарная) мощность составляет около 3 МВт. А также в обработке еще более 600 заявок, занимаемся анализом технической возможности подключения", – сообщил президент "Киевстара".

В декабре директор департамента по развитию фиксированого интернета Минцифры Юрий Мацик указывал, что из 32 тыс. станций мобильной связи генераторами обеспечены только 7%, аккумуляторами - 93%. По его словам, для узла связи, где есть коммутация трафика, необходимы генераторы мощностью 20-30 кВт. Для базовой станции – 6-8 кВт.
 
Реєстрація
04.06.17
Місто
None
Телефон
Redmi 5 Redmi 8 mi 9 lite
Більшість рішень у бізнес житті Kyivstar ми намагаємося приймати на основі кількісних показників, бо правильні цифри ніколи не брешуть. Минув рік з початку активної фази війни Росії проти України, і, озираючись назад, я зібрав декілька ключових цифр про нашу роботу за цей період:
10 700 000 000 грн – виплатили податків і зборів.
3 500 000 000 грн – інвестували у технологічний розвиток.
92% мережі працює в звичному режимі сьогодні. Це неймовірний результат, враховуючи, що 8% – на окупованих територіях.
815 населеним пунктам повернули зв’язок, де відбудували більше 600 базових станцій.
700 нових БС стандарту 4G побудували та на 20% збільшили покриття 4G.
39,2 МВт досягла генеруюча потужність Київстар. На 75% збільшили кількість дизель-генераторів та встановили 18 000 нових аккумуляторных батарей. Програма інвестицій у енергостійкість триває.
300 000 000 грн – внесок у United24 на відновлення цифрової інфраструктури.
130 000 000 грн – сума допомоги від Київстар. Кошти пішли на гуманітарні потреби військових, лікарень, літніх людей, постраждалих від війни, а також на посилення кіберзахисту країни.
4 000 000 грн щомісяця перераховують у фонд Повернись живим Київстар та наші абоненти, які обрали суперсилу «Допомога ЗСУ» у своєму тарифі. Ця цифра зростає кожен місяць.
1450 бомбосховищ та 830 модульних будинків для переселенців підключені до безкоштовного інтернету.
Увесь минулий рік Київстар активно допомагав людям та країні долати виклики війни. Більше того, це стало одним із трьох ключових напрямків нашої діяльності на рівні з забезпеченням роботи зв`язку та підтримкою абонентів.
Усвідомлюємо, що від майбутнього країни залежить і наше майбутнє, тому робимо все можливе, аби разом рухатися назустріч перемозі.
Слава Україні! Слава ЗСУ!
Post automatically merged:

;)
 
Реєстрація
23.01.22
Місто
Коломия
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

"Киевстар" в I кв.-2023 построит 170 базовых станций​


"Киевстар", крупнейший мобильный оператор Украины, за первый квартал 2023 года построит 170 и модернизирует более 1 тыс. базовых станций, эти работы во многом связаны со значительной миграцией населения в города и села запада страны, сообщил президент компании Александр Комаров в Facebook во вторник.

"Уровень доступности сети "Киевстар" на свободной территории Украины составляет более 99%. Это соответствует уровню до 24 февраля 2022 года. Тем не менее, есть сложности в поддержании такого качества связи, над решением которых активно работаем", – отметил глава компании.

По его словам, время от времени у компании возникают трудности с удержанием соответствующего уровня доступности сети из-за непогоды и связанных с ней предупредительных отключений электросети, а иногда трудности вызваны вопросами безопасности, безответственным отношением арендодателей и проблемами получения доступа к сети.

Комаров указал, что "Киевстар" не снижает темпы замены аккумуляторов и подключения новых генераторов, доведя общее количество последних до примерно 1900, так как угроза блекаутов сохраняется, а нынешняя улучшившаяся ситуация с энергоснабжением является сезонным явлением, связанным с удачными действиями ПВО и профицитом в генерации.

Глава компании также сообщил, что в Харьковской и декупированных территориях Херсонской области восстановительные работы сети находятся на финальном этапе.

Как сообщалось, в 2022 году "Киевстар" построил 659 новых базовых станций, что примерно соответствует уровню 2021 года. Всего у компании около 14 тыс. базовых станций и других объектов сети.

Комаров на Business Wisdom Summit 15 марта сообщил, что "Киевстар" установил 1790 генераторов, из которых 700 предоставлены бизнесом на условиях краудфандинга. Их общая мощность достигла 40 МВт.
 
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Так ось чому у людей гроші з рахунку зникають і MNP на Київстар не працює. Просто Київстарові нема коли глюками займатися - вони базові станції будують...
 
Зверху