ПотапаПапа
ОстапаПапа
лёжа на резиновой женщине
Спробуй домашню сметану додавати. Мене так мукачівці навчили. Якщо свіжа сметана, то цікавий смак. Аби не магазинна.І, до речі, люблю безлактозне молоко (до кави) і йогурт, вони більш солодкі в смаку.
певно йдеться про вершки?Спробуй домашню сметану додавати. Мене так мукачівці навчили. Якщо свіжа сметана, то цікавий смак. Аби не магазинна.І, до речі, люблю безлактозне молоко (до кави) і йогурт, вони більш солодкі в смаку.
оце так мазохізм! колись спробую! пив каву з чилі, з сіллю, з морозивом, чорну, білу, а зі сметаною - навіть не чув ніколи!Сметана то хіба не вершки, які скисли?
Ні, мова саме про свіжу сметану, яка кисла сама, без штучних кисляків.
Внєзапно, лактоза - це молочний цукор, який складається з глюкози та якоїсь молочної фігні, і внєзапно, лактоза - солодка! Якшолюблю безлактозне молоко (до кави) і йогурт, вони більш солодкі в смаку
мої мені виписують віскі і коньяк прямо в рецепт з печаткоюмоя сімейна
"Безлактозне молоко" - це звичайне молоко у яке доданий фермент який в організмі людини дозволяє її нормально перетравити. З таким же успіхом можна купити його в таблектах і закидуватись ними разом із звичайним молоком.Внєзапно, лактоза - це молочний цукор, який складається з глюкози та якоїсь молочної фігні, і внєзапно, лактоза - солодка! Якшорезиновебезлактозні молоко/йогурт більш солодкі - там якась інша дічь замість лактози.
Благородний доне, люблю алкоголь, але каву з коньяком не дуже (за міцне - дуже складно підібрати дозу, щоб не занажто). Більше із калуа чи з куантро. Обожнював свого часу із "самбука кафе", але його вкрай рідко можна знайти...Каву? Каву треба пити з коньяком, благородні дони... IMHO. Звісно, кому не заборонили лікарі. Btw, моя сімейна доктор обожнює каву, коньяк та сигарети.
дякую, не знав. Ось, УП пише:"Безлактозне молоко" - це звичайне молоко у яке доданий фермент який в організмі людини дозволяє її нормально перетравити.
А metro бреше, що в процесі виробництва забирають лактозуВиробники харчових продуктів просто додають лактазу до складу звичайного коров’ячого молока.
Лактаза розщеплює лактозу в складі молока, а отже люди з непереносимістю можуть безпечно його споживати. Безлактозне молоко зберігає практично той самий смак, вигляд та поживну вартість, що й звичайне.
До того ж, смак безлактозного молока може бути дещо солодшим через те, що лактаза розщепила лактозу на солодші глюкозу та галактозу.
Я, до речі, іноді підпиваю, коли розумію що випив за день вже 3-4 звичайних і від наступної звичайної може стати зле.А багато з вас безкофеінову каву пʼє?
я думав, що вони не альо. Але якось спробував капсули неспрессо без кофеїну і, дійсно, були прикольні. Після чого зрозумів що таким чином можна й пити каву післяобідСмак звісно усе одно відрізняється трохи, але несуттєво і прийнято, бувають кофеїнові значно гірші.
Останнім часом доводиться. Стало зрозуміло, що після маминих інсультів не завжди виходить пити навіть слабку із кофеїном у дні із високим атмосферним тиском.безкофеінову каву пʼє?
Колись на виставці собак у січні ( з ранку до вечора на мінус 10) так змерз, що якби не знайома собачниця з кавою і коньяком, то захворів би точно. З тих пір на прохолодні виставки брав термос з гарячою кавою та коньяком. Ще до кави пасує Рига та Вана Таллінн бальзам.Каву треба пити з коньяком, благородні дони...
Колись мені смакував до кави мадярський Unicum, але з часом набрид. Та й купувати його стало дуже проблемно...Ще до кави пасує Рига та Вана Таллінн бальзам.
Уникум ще та... Але якщо звикнути... Дуже важко кинути...Колись мені смакував до кави мадярський Unicum, але з часом набрид. Та й купувати його стало дуже проблемно...Ще до кави пасує Рига та Вана Таллінн бальзам.
А Єгермейстер в каву не зайшов.