Revolut

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".
 
Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
підкажіть, чи вірно я зрозумів що крипта в Реполюті це закрита система - крипту не можна завести ззовні на свій рахунок і не можна вивести з революту, її можна лише купити-продати всередині додатку і / або відправити іншому користувачі. Опцій вводу / виводу немає ?
Ще й є комісія :-( за покупку
 

Дракон

® вылез из пещеры
Реєстрація
27.05.08
Місто
село ТроєщинО
Зробив покупку в інтернет-магазині, яку сплатив одноразовою карткою Револют, але як виявилося, як це зазвичай буває, що не всі оплачені мною покупки були в наявності, тому що було мені вислали, а за те, чого не виявилося повернули гроші назад на реквізити одноразової карти Револют. Може, хто мав таку ситуацію? Цікавить, чи повернуться мені гроші на рахунок Револют в такій ситуації?
 

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Дракон, якщо операція буде як reversal, хоч і частковий, то - так, сума має повернутися на баланс.
 
Реєстрація
18.11.19
Місто
Харьков
Не подскажите, в каких банкоматах Германии можно снять без комиссии с Revolut или с зарубежной карты вцелом?
 
Реєстрація
04.12.20
Місто
Одесса
Реєстрація
26.10.07
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
1. Это тут при чём ?!

2. Какой NL счёт ?! (телепаты у всех в отпуске)
1,2 - це усе при тому, що у Wise немає комісій за sepa платежі, незалежно від їх напряму. Немає там 95 євроцентів за платіж.
Чи є у Революті реквізити для поповнення через sepa і чи беруть вони комісії за таке поповнення я не знаю, але зазвичай комісій за прийом платежів за реквізитами немає.
Post automatically merged:

Перевірив тарифи Революта, за вхідні платежі через сепа немає комісії теж. Тобто з вайза на Революті сепа буде без комісії
 
Останнє редагування:

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut організовує продаж своїх акцій на $500 млн на тлі «сплячого» ринку IPO, пише Bloomberg. Так один із найдорожчих стартапів Європи шукає спосіб, щоб винагородити своїх акціонерів.
Відповідна угода може збільшити оцінку компанії до понад $40 млрд порівняно з $33 млрд, яку він востаннє отримав під час раунду збору коштів у 2021 році.
Revolut став однією з найдорожчих фінтех-компаній у світі та найдорожчим британським технологічним стартапом на тлі бурхливої глобальної експансії. Чотири роки тому він залучив £800 млн за рекордної оцінки в $33 млрд.
Фінтех-стартап подав заявку на банківську ліцензію в січні 2021 року. До цього Revolut отримав європейську банківську ліцензію від Банку Литви. Створені приблизно в один час зі стартапом Миколи Сторонського та Влада Яценка, необанки Starling та Monzo отримали банківську ліцензію у Великій Британії у перші роки існування, коли ще не мали мільйонів клієнтів. Більший за них Revolut досі працює на ліцензії електронних грошей.
У травні 2023 року стало відомо, що фіндиректор Revolut Мікко Саловаара залишає посаду на тлі дворічних намагань фінтех-стартапу отримати банківську ліцензію у Великій Британії. Джеймс Редфорд, виконавчий директор Revolut NewCo UK, відділу, який займався питанням банківської ліцензії у Великій Британії, пішов із компанії у березні цього року.
Раніше Банк Англії повідомив, що планує відхилити заявку Revolut на банківську ліцензію Великої Британії.
У грудні 2023-го Revolut опублікував свої відкладені звіти за 2022 рік, заявивши, що дохід перевищив $1 млрд, а база нових клієнтів зростає приблизно на 1 млн щомісяця.
Компанія ще не відзвітувала про результати за минулий рік, але раніше прогнозувала, що дохід у 2023-му становитиме близько 2 млрд фунтів стерлінгів (близько $2,4 млрд).
https://forbes.ua/news/revolut-orga...splyachogo-rinku-ipo-bloomberg-21062024-21905
 
Зверху