Реєстрація
09.10.13
Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...
 
Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
24.04.20
Місто
Bruges
В Бельгии Али автоматом плюсует НДС к заказу. Если выше 150 евро, то еще плюс пошлина и сбор за растаможку (это уже местная почта счета выставляет). А если магазин автоматом не начисляет НДС, то там беспошлинный порог лишь около 9 евро :)
 
Реєстрація
16.11.10
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Реєстрація
06.05.09
Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Кочевник, Все йде до того, що в ЄС нарешті уніфікують митні правила. Тобто, Aliexpress доведеться відкрити юрособу і склад в ЄС (якщо їх цікавить цей ринок) і ввозити товари зі сплатою всіх мит. Потім по ЄС мита не буде. Але вартість товару не буде відрізнятися від того ж місцевого Amazon.
Коли у нас хотіли понизити мито до €22, я трохи передивлявся митні правила ЄС. На той час було мито на все вартістю вище €22 й доставкою з-за меж ЄС. Але у деяких країн були свої правила. Зараз все це уніфікують.
 
Реєстрація
26.01.17
Місто
Львів
Aliexpress доведеться відкрити юрособу і склад в ЄС (якщо їх цікавить цей ринок) і ввозити товари зі сплатою всіх мит.
але зараз вже так і є, принаймні в Польщі, доставка 2 дні з локального складу. Ціна товару змінюється якщо вибрати доставку на сайті не Україну, а Польщу.
 
Реєстрація
21.03.18
Місто
Харьков
Тарасио, https://s.click.aliexpress.com/e/_Dcf1dpZ
Post automatically merged:

Алі не дає оплатити монетами товар. Як вилічити? Виникла проблема 2 тижні тому
Напишіть в техпідтримку (пишіть з впн, якщо не грузить ) скиньте їм скріншот як виглядає помилка, напишіть шо не проходить оплата монетками.
 
Реєстрація
24.04.09
Місто
Чернигов
Телефон
mi6
В США за Алі/Шейн податок штату автоматом стягується
Дивлячись який штат.
Чи то ви розділові знаки в школі ще не проходили?
Хтось за когось має звичку додумувати.
Це було твердження.
 
Реєстрація
27.06.09
Місто
Одесса
Телефон
Pixel 7pro
Всем привет. Оплатил покупку с помощью PayPal и написал продавцу получил ли он платеж. Он отвечает что товара в наличии нет и не будет. Я естественно сказал чтобы вернул деньги. Он пишет чтобы я подал заявку на возврат. Но вот проблема в том что ни в каких закладках этого товара нет. Те ни в покупках ни в отмеченных ни в возврате и тп. Всегда было так что если refund то этот товар появляется в закладке refund я подтверждаю и продавец возмещает. Сейчас это товар ииего покупку я вижу только из переписки с продавцом. Как сделать refund?
 

Вкладення

  • Screenshot_20240708-080711.png
    Screenshot_20240708-080711.png
    167 КБ · Перегляди: 22
Реєстрація
16.11.10
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Понятно что деньги вернутся на PayPal. Но мне надо подать на возмещение в AliExpress. И кстати продавец пишет что кнопка возврата будет а не есть.
Подождите пару дней, ну или через поддержку заявку можно подать.
 
Реєстрація
16.11.10
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Реєстрація
24.04.09
Місто
Чернигов
Телефон
mi6
Заявку на возрат денег нужно на ПэйПэле оформлять. Тогда селлер не будет платить комиссию за переводы.
Возврат всегда без комиссии, т к это возврат, а не перевод.
Спасибо, кэп
 
Реєстрація
26.01.17
Місто
Львів
Но вот проблема в том что ни в каких закладках этого товара нет.
не зовсім розумію про які закладки йдеться. Заходите в свої замовлення і там має бути кнопка скасувати замовлення. Або чекаєте 30-45 днів і замовлення скасується автоматично через те що продавець не надіслав.
 
Зверху