Не, я как мандаринки из под елки - по одной бутылке, по особым случаям)). А все остальное - Оболонь 3-х дневное))Dаmіеn, несколько ящиков на год ?) пахнет трезвостью
Не, я как мандаринки из под елки - по одной бутылке, по особым случаям)). А все остальное - Оболонь 3-х дневное))Dаmіеn, несколько ящиков на год ?) пахнет трезвостью
Очень странно... такой мочи поискать ещё"Сармат" і прям засумував
ну мені дуже подобалося їх пшеничне пиво та і не тільки. я шанувальник легкого пива, сармат був як раз таким, але завжди не проти спробувати щось новенькеОчень странно... такой мочи поискать ещё"Сармат" і прям засумував
(я этого сармата мегатонны продал через свои магазины)
Попробуйте Жашківське пшеничне в АТБ продают, думаю вам понравится.ну мені дуже подобалося їх пшеничне пиво та і не тільки. я шанувальник легкого пива, сармат був як раз таким, але завжди не проти спробувати щось новеньке
не выдержали конкуренции с "черниговским". По информации с одесского форума от непосредственных участников событий, собственники (Эфес) разобрали оборудование (довольно современное) и отправили в Турцию.Ще колись було гарне одеське пиво Чорномор.
як на мене то на той час було найкраще бюджетне пиво. Ми з друзями прям дуже багато його тоді пили. Рисове пиво смачте. Потім рогань випустив свій рисовий кампай, воно хоч по смаку було схоже, але оборотів було більше тому і рубило швидше , якось не прижилосяне выдержали конкуренции с "черниговским". По информации с одесского форума от непосредственных участников событий, собственники (Эфес) разобрали оборудование (довольно современное) и отправили в Турцию.Ще колись було гарне одеське пиво Чорномор.
Ну, "Добрый Шубин" уж точно не моча...Очень странно... такой мочи поискать ещё"Сармат" і прям засумував
(я этого сармата мегатонны продал через свои магазины)
Особливо в суботу зранку, наливаймо і будьмобыло нектаром богов...
Ще до подій 2013-14 бував у друга в Макіївці, то він мене водив у якусь овер круту пивнуху, здається оцей «Добрий Шубін» була її назва. Там ще пиво по кранах подавалося і кухлі для пива були метрові. Чудове там було пиво…Ну, "Добрый Шубин" уж точно не моча...Очень странно... такой мочи поискать ещё"Сармат" і прям засумував
(я этого сармата мегатонны продал через свои магазины)
... Как-то, году в 97-98 в мой кишлак в один из ларьков привезли "Краматорское темное" - на излете его производства в Крамахе. Выхватил 3 последних бутылки, офигев от счастья. Сколько ж я его попил в свое время возле ларька "Соки-воды" на ж/д вокзале в Дружковке (продавщица всегда тихонько спрашивала: 'Мальчики, "Краматорское" будете? Мне тут прдкинули пару ящиков..."). По сравнению с ослиной мочой, именовавшимся "Жигулевским" Дружковской пищевкусовой фабрики (на чешском оборудовании!), "Краматорское" было нектаром богов...
Може бельгійське, чеське або нідерландське виробляють у більш нормальних умовах? Без цих "нюансів"Після побаченого на заводі в мішках поїденого чимось/кимось ячменю разом з мишиними катяхами - окрім як з приватних маленьких броварень - іншого пива не споживаю.
Краще кухоль крафту раз-два на тиждень, ніж літри віджатого з гуано, в погоні за «оборотами» (і який невіглас це слово завірусив? % об. - читається як «відсоток обʼємних одиниць», або «обʼємний відсоток», бо алкоголь є рідиною)
Дрожжи забыли, без дрожжей ничего у вас из этих трех факторов не получится.За умови тієї ж технології, гарне пиво - це поєднання трьох факторів.
Вода, солод (ячмінь чи інше), та хміль.
Миші є і в приватних)Kovalevgen, ну да, ще певне дріжжі) Я не бровар. Лише спостерігач мишиних какашек в мішках, ахах.
А маленткі броварні панацея в тому, що маленьке виробництво - маленьке коло споживачів, і їхня думка з приводу якості - важлива, бо інакше ринок можна й втратити.
Нефільтроване пиво - да. Це міф. Там замутнювач, і як усе інше пиво - фільтроване. Інакше воно скисає за кілька днів.
Колись у моєї тещі був ковбасний цех, то, не повірите, я їв її ковбаску. І баличок. І сосиски, сардельки і тд.Миші є і в приватних)Kovalevgen, ну да, ще певне дріжжі) Я не бровар. Лише спостерігач мишиних какашек в мішках, ахах.
А маленткі броварні панацея в тому, що маленьке виробництво - маленьке коло споживачів, і їхня думка з приводу якості - важлива, бо інакше ринок можна й втратити.
Нефільтроване пиво - да. Це міф. Там замутнювач, і як усе інше пиво - фільтроване. Інакше воно скисає за кілька днів.
Той хто був на виробництві ковбаси, той не їсть ковбасу.
Хто був на виробництві плавленого сиру - не їсть плавний сир.
Хто працював в кулінарії сільпо - не їсть їз кулінарію.
Короче менше знаєш краще спиш. На будь якому харчовому виробництві є свої особливості про які краще не знати іншим.
"Зубов бояться в рот не давать" (с)
мабуть ковбаси були добрі не з щурятини і не з туалетного папіруКолись у моєї тещі був ковбасний цех, то, не повірите, я їв її ковбаску. І баличок. І сосиски, сардельки і тд.Миші є і в приватних)Kovalevgen, ну да, ще певне дріжжі) Я не бровар. Лише спостерігач мишиних какашек в мішках, ахах.
А маленткі броварні панацея в тому, що маленьке виробництво - маленьке коло споживачів, і їхня думка з приводу якості - важлива, бо інакше ринок можна й втратити.
Нефільтроване пиво - да. Це міф. Там замутнювач, і як усе інше пиво - фільтроване. Інакше воно скисає за кілька днів.
Той хто був на виробництві ковбаси, той не їсть ковбасу.
Хто був на виробництві плавленого сиру - не їсть плавний сир.
Хто працював в кулінарії сільпо - не їсть їз кулінарію.
Короче менше знаєш краще спиш. На будь якому харчовому виробництві є свої особливості про які краще не знати іншим.
"Зубов бояться в рот не давать" (с)
Хто з Вінниці може памʼятає ковбасний цех з Сосонки, тм Солоха.
Усе відносно та дуже субʼєктивно.