Яке пиво ви полюбляєте?

Какого производителя украинского пива Вы предпочитаете?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    639
Реєстрація
23.03.15
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Реєстрація
25.02.18
Місто
Харків
Dаmіеn, несколько ящиков на год ?) пахнет трезвостью 😁
Не, я как мандаринки из под елки - по одной бутылке, по особым случаям)). А все остальное - Оболонь 3-х дневное))
Смотрите что бы не забродили ваши "мандаринки" на таком сроке. А то точно будет особый случай :)
 
Реєстрація
21.10.24
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme 6 pro та 13 5G
"Сармат" і прям засумував
Очень странно... такой мочи поискать ещё
(я этого сармата мегатонны продал через свои магазины)
ну мені дуже подобалося їх пшеничне пиво та і не тільки. я шанувальник легкого пива, сармат був як раз таким, але завжди не проти спробувати щось новеньке
 
Реєстрація
25.02.18
Місто
Харків
ну мені дуже подобалося їх пшеничне пиво та і не тільки. я шанувальник легкого пива, сармат був як раз таким, але завжди не проти спробувати щось новеньке
Попробуйте Жашківське пшеничне в АТБ продают, думаю вам понравится.
 
Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa <--> Berlin
Ще колись було гарне одеське пиво Чорномор.
не выдержали конкуренции с "черниговским". По информации с одесского форума от непосредственных участников событий, собственники (Эфес) разобрали оборудование (довольно современное) и отправили в Турцию.
 
Реєстрація
21.10.24
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme 6 pro та 13 5G
Ще колись було гарне одеське пиво Чорномор.
не выдержали конкуренции с "черниговским". По информации с одесского форума от непосредственных участников событий, собственники (Эфес) разобрали оборудование (довольно современное) и отправили в Турцию.
як на мене то на той час було найкраще бюджетне пиво. Ми з друзями прям дуже багато його тоді пили. Рисове пиво смачте. Потім рогань випустив свій рисовий кампай, воно хоч по смаку було схоже, але оборотів було більше тому і рубило швидше , якось не прижилося
 

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Реєстрація
29.01.14
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
"Сармат" і прям засумував
Очень странно... такой мочи поискать ещё
(я этого сармата мегатонны продал через свои магазины)
Ну, "Добрый Шубин" уж точно не моча... :cool:

... Как-то, году в 97-98 в мой кишлак в один из ларьков привезли "Краматорское темное" - на излете его производства в Крамахе. Выхватил 3 последних бутылки, офигев от счастья. Сколько ж я его попил в свое время возле ларька "Соки-воды" на ж/д вокзале в Дружковке (продавщица всегда тихонько спрашивала: 'Мальчики, "Краматорское" будете? Мне тут прдкинули пару ящиков..."). По сравнению с ослиной мочой, именовавшимся "Жигулевским" Дружковской пищевкусовой фабрики (на чешском оборудовании!), "Краматорское" было нектаром богов...
 
Реєстрація
02.04.20
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
Після побаченого на заводі в мішках поїденого чимось/кимось ячменю разом з мишиними катяхами - окрім як з приватних маленьких броварень - іншого пива не споживаю.
Краще кухоль крафту раз-два на тиждень, ніж літри віджатого з гуано, в погоні за «оборотами» (і який невіглас це слово завірусив? % об. - читається як «відсоток обʼємних одиниць», або «обʼємний відсоток», бо алкоголь є рідиною)
 
Реєстрація
27.07.16
Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
"Сармат" і прям засумував
Очень странно... такой мочи поискать ещё
(я этого сармата мегатонны продал через свои магазины)
Ну, "Добрый Шубин" уж точно не моча... :cool:

... Как-то, году в 97-98 в мой кишлак в один из ларьков привезли "Краматорское темное" - на излете его производства в Крамахе. Выхватил 3 последних бутылки, офигев от счастья. Сколько ж я его попил в свое время возле ларька "Соки-воды" на ж/д вокзале в Дружковке (продавщица всегда тихонько спрашивала: 'Мальчики, "Краматорское" будете? Мне тут прдкинули пару ящиков..."). По сравнению с ослиной мочой, именовавшимся "Жигулевским" Дружковской пищевкусовой фабрики (на чешском оборудовании!), "Краматорское" было нектаром богов...
Ще до подій 2013-14 бував у друга в Макіївці, то він мене водив у якусь овер круту пивнуху, здається оцей «Добрий Шубін» була її назва. Там ще пиво по кранах подавалося і кухлі для пива були метрові. Чудове там було пиво…
Єдине не памʼятаю ця пивоварня з пивнухою в одному приміщенні була в Макіївці чи вже в Донецьку, пройшло більше 12 років…
 
Реєстрація
16.02.21
Місто
Київ
Після побаченого на заводі в мішках поїденого чимось/кимось ячменю разом з мишиними катяхами - окрім як з приватних маленьких броварень - іншого пива не споживаю.
Краще кухоль крафту раз-два на тиждень, ніж літри віджатого з гуано, в погоні за «оборотами» (і який невіглас це слово завірусив? % об. - читається як «відсоток обʼємних одиниць», або «обʼємний відсоток», бо алкоголь є рідиною)
Може бельгійське, чеське або нідерландське виробляють у більш нормальних умовах? Без цих "нюансів"
 
Реєстрація
02.04.20
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
IvaLen, умови то чудові. Ячмінь купується найдешевший. По факту некондиція.
Про бельгійське не скажу. Лише про українське 😀
За умови тієї ж технології, гарне пиво - це поєднання трьох факторів.
Вода, солод (ячмінь чи інше), та хміль. Вода в Україні думаю чи не найсмачніша. Горілки українськи так точно цінуються - бо в нас традиційно з артезіанської води. Пиво ж ніби також?
Ячмінь то вже жах, що я бачив.
За хміль не шарю, знаю що маленькі броварні пишаються підбором сортів хмелю для своїх пив.
Ну а тип ферментації це ж вже не любителя, так? Мій - верхній. Крім стаута та портера.
 

krebs83

Заброньований ухилянт
Реєстрація
30.09.08
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
T.Visc, а в приватних броварнях нема мишей і там миші не їдять ячмінь? І ячмінь привозять їм з бельгійських гір, який просіяний і відібраний бельгійськими незайманими дівчатами? Ковбасу, я так розумію, Ви не їсте :D
 
Реєстрація
25.02.18
Місто
Харків
За умови тієї ж технології, гарне пиво - це поєднання трьох факторів.
Вода, солод (ячмінь чи інше), та хміль.
Дрожжи забыли, без дрожжей ничего у вас из этих трех факторов не получится.
Маленькие пивоварни тоже не панацея, время от времени случаются бракованные партии, когда что то пошло не так, или кто то провтыкал, тогда там тоже начинают "думать" что с этим делать, чем разбавить "сделать купаж" или каких специй добавить чтобы прикрыть непотребство.
Да и ничего им не мешает для удешевления подсыпать маленько кукурузной муки, а вместо карамельного солода добавить сахарный колерIV и нигде это не указав.
В нефильтрованное пиво почти везде добавляют замутнители, но об этом нигде на этикетках не пишут.
 
Реєстрація
02.04.20
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
Kovalevgen, ну да, ще певне дріжжі) Я не бровар. Лише спостерігач мишиних какашек в мішках, ахах.

А маленткі броварні панацея в тому, що маленьке виробництво - маленьке коло споживачів, і їхня думка з приводу якості - важлива, бо інакше ринок можна й втратити.

Нефільтроване пиво - да. Це міф. Там замутнювач, і як усе інше пиво - фільтроване. Інакше воно скисає за кілька днів.
 
Реєстрація
21.10.24
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme 6 pro та 13 5G
Kovalevgen, ну да, ще певне дріжжі) Я не бровар. Лише спостерігач мишиних какашек в мішках, ахах.

А маленткі броварні панацея в тому, що маленьке виробництво - маленьке коло споживачів, і їхня думка з приводу якості - важлива, бо інакше ринок можна й втратити.

Нефільтроване пиво - да. Це міф. Там замутнювач, і як усе інше пиво - фільтроване. Інакше воно скисає за кілька днів.
Миші є і в приватних)
Той хто був на виробництві ковбаси, той не їсть ковбасу.
Хто був на виробництві плавленого сиру - не їсть плавний сир.
Хто працював в кулінарії сільпо - не їсть їз кулінарію.

Короче менше знаєш краще спиш. На будь якому харчовому виробництві є свої особливості про які краще не знати іншим.
"Зубов бояться в рот не давать" (с) :LOL:
 
Реєстрація
27.07.16
Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Kovalevgen, ну да, ще певне дріжжі) Я не бровар. Лише спостерігач мишиних какашек в мішках, ахах.

А маленткі броварні панацея в тому, що маленьке виробництво - маленьке коло споживачів, і їхня думка з приводу якості - важлива, бо інакше ринок можна й втратити.

Нефільтроване пиво - да. Це міф. Там замутнювач, і як усе інше пиво - фільтроване. Інакше воно скисає за кілька днів.
Миші є і в приватних)
Той хто був на виробництві ковбаси, той не їсть ковбасу.
Хто був на виробництві плавленого сиру - не їсть плавний сир.
Хто працював в кулінарії сільпо - не їсть їз кулінарію.

Короче менше знаєш краще спиш. На будь якому харчовому виробництві є свої особливості про які краще не знати іншим.
"Зубов бояться в рот не давать" (с) :LOL:
Колись у моєї тещі був ковбасний цех, то, не повірите, я їв її ковбаску. І баличок. І сосиски, сардельки і тд.
Хто з Вінниці може памʼятає ковбасний цех з Сосонки, тм Солоха.
Усе відносно та дуже субʼєктивно.
 
Реєстрація
21.10.24
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme 6 pro та 13 5G
Kovalevgen, ну да, ще певне дріжжі) Я не бровар. Лише спостерігач мишиних какашек в мішках, ахах.

А маленткі броварні панацея в тому, що маленьке виробництво - маленьке коло споживачів, і їхня думка з приводу якості - важлива, бо інакше ринок можна й втратити.

Нефільтроване пиво - да. Це міф. Там замутнювач, і як усе інше пиво - фільтроване. Інакше воно скисає за кілька днів.
Миші є і в приватних)
Той хто був на виробництві ковбаси, той не їсть ковбасу.
Хто був на виробництві плавленого сиру - не їсть плавний сир.
Хто працював в кулінарії сільпо - не їсть їз кулінарію.

Короче менше знаєш краще спиш. На будь якому харчовому виробництві є свої особливості про які краще не знати іншим.
"Зубов бояться в рот не давать" (с) :LOL:
Колись у моєї тещі був ковбасний цех, то, не повірите, я їв її ковбаску. І баличок. І сосиски, сардельки і тд.
Хто з Вінниці може памʼятає ковбасний цех з Сосонки, тм Солоха.
Усе відносно та дуже субʼєктивно.
мабуть ковбаси були добрі не з щурятини і не з туалетного папіру :)
 
Зверху