Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Цілком потужна олія! Мені подобається.Гудзак, чем не устраивает Розумний вибір по 60 грн за 0.85 л?
Тю, так у них же один производитель Кернел.Да привык к "Щедрому дару'. Видимо, придется менять марку. Однозначно.Гудзак, чем не устраивает Розумний вибір по 60 грн за 0.85 л?
Розумний вибір то власна торгова марка продуктової мережі, вони з Кернел заключили контракт на поставку олії під власною торговою маркою та з прописаними умовами по якості, об'єму і тд, тому в односторонньому порядку змінити не можутьтогда манёвр с емкостью мне непонятен - там оставляем 0.85, а тут уже 0.725
Наприклад я не купую олію в інтернеті. Навіщо цей напряг з походом на пошту чи поштомату, + невідома якість. Закінчилася олія, 5хв до АТБ і в тебе вже є олія з перевіреною якістю.Чем не устраивает господ Олия по 50 за литер с олх от фермеров ?
Чем не устраивает господ Олия по 50 за литер с олх от фермеров ?
масло бистро перегорає, для тривалоі готовки не підходить, а от як завершальних штрих це бімба, французи зпіонерили смажану картопельку і назвали це блюдо "по франзузьки" бо в кінці додають масло.walerka, А ще краще використовувати вершкове масло. Воно більш корисніше, за олію та смалець.
Поки жила бабуся (до 2012 р) то щороку перед Різдвом різали свиней і топили смалець...читав колись про харчові вподобання украінців до 20 ст, так ось соняшникову олію майже не використовували і це не тому, що іі не було чи вона була дорога, просто люди використовували смалець і не розуміли для чого ім та олія, що такого в ній корисного, крім зручності.
а я здивувався коли побачив, що він досих пір нормально так промисловими маштабами продається навіть поляки возять нам йогоПоки жила бабуся (до 2012 р) то щороку перед Різдвом різали свиней і топили смалець...читав колись про харчові вподобання украінців до 20 ст, так ось соняшникову олію майже не використовували і це не тому, що іі не було чи вона була дорога, просто люди використовували смалець і не розуміли для чого ім та олія, що такого в ній корисного, крім зручності.
Ну да, так і є. Перегорає. Трохи не подумав за це.масло бистро перегорає, для тривалоі готовки не підходить, а от як завершальних штрих це бімба, французи зпіонерили смажану картопельку і назвали це блюдо "по франзузьки" бо в кінці додають масло.walerka, А ще краще використовувати вершкове масло. Воно більш корисніше, за олію та смалець.
В Європі зараз на полицях в основному ріпакова олія, вона найдешевша, навіть дешевша за соняшниковуа тепер останні медичні дослідження розповідають про те, що соняшник яд і стоіть майже на останньому місці по корисності, і навіть смалець є менш шкідливим чим соняшникова олія