YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Реєстрація
26.10.07
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
В любом случае контент это чей то труд. А для вас украли булочку в АТБ а Вы сидите и хомячите ее в тихую довольный. Потом у многих людей кто создает контент, отпадает желание делать что-то качественное и толковое потому что все равно украдут, смысл вкладываться финансово и творчески.
Проблема в тому що купа сучасних фільмів - лайно. І якщо я куплю неякісну булочку - я можу її повернути і отримати гроші назад і так майже з будь яким товаром. Якщо ж я куплю неякісний фільм - хєр мені хтось щось поверне. І навіть якщо фільм якісний ніхто не гарантує що придбавши його я зможу подивись його через місяць і він не зникне із підписки
 
Реєстрація
22.06.20
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Якщо ж я куплю неякісний фільм
Это абстрактное понятие на уровне вкусовщины. Всегда не понимал когда в очереди перед тобой спрашивают у продавца «Это вкусная колбаса?». Блин, ну продавцу может и вкусно а тебе нет. И продавец что должен перепробовать все 100 видов колбасы с витрины чтобы ответить на такие тупые вопросы?)
 

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
И продавец что должен перепробовать все 100 видов колбасы с витрины чтобы ответить на такие тупые вопросы?)
Хороший має якось розбиратися чим торгує. Не обов'язково все пробувати, можна наприклад поділитися фідбеком клієнтів чи описати загальні риси - оця жирніше, оцю люди багато беруть. Але пробувати теж треба.
Якщо до теми, то є ключова різниця з ковбасою в тому, що якщо я купив ковбасу, то в мене вона з'явилася, а в продавця - зникла, і він її більше нікому не продасть.
Дуже подобається, як працює рефанд в стімі - дає пограти трохи, не сподобалося - миттєво повертають гроші
 
Реєстрація
22.06.20
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
хєр мені хтось щось поверне
Зашел ради интереса в КС ТВ. Там есть функция купить фильм. В ХД качестве новый парк юрского периода стоит 159грн. Даже если не понравится то и не жалко. Такой же ценник на билет в кино если что.
 
Реєстрація
22.02.25
Місто
Львів
Всегда не понимал когда в очереди перед тобой спрашивают у продавца «Это вкусная колбаса?»
Я в шоці, ми з тим дописувачем начебто не в одній Україні, а на різних планетах живемо!

Щодо смаку ковбас. Ми живемо в одному зі спальних районів Львова, дружина ходить по м'ясопродукти на один з кількох базарчиків, у і навколо яких розташовані близько десятка магазинчиків дрібних місцевих мереж виробників м''ясопродуктів. "Галицька свіжина", "Родинна ковбаска", "Домажирські ковбаси", "Ходорівський м'ясокомбінат", "Стрілківські ковбаси" і т.д.
В більшості з них продавчині її знають, і навіть там де не знають кожного її візиту радять то чи інше свіжопривезене, або що сьогодні найкращої якості, а що краще не брати. Бо всі приблизно одного віку з нею і відносяться як до своєї.

До прикладу, кілька років тому коли з'явилася бомбезна недорога ковбаса "Гуцульська" "Домажирських ковбас",
власне продавчиня її порадила спробувати і наші смаки на 100% співпали.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
22.06.20
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
свіжопривезене, або що сьогодні найкращої якості, а що краще не брати
Как это все связано с словом «Вкусно»?
бомбезна недорога
Это антонимы. Килограмм хорошей колбасы априори не может стоить дешевле килограмма мяса. Если конечно там «шарика» вместе с будкой не перекрутили и приправками не закрасили
 
Реєстрація
22.02.25
Місто
Львів
Как это все связано с словом «Вкусно»?
Якщо ви не знали, то втаємничу. Якість, а значить і смак ковбас у дрібних місцевих виробників може трохи відрізнятися в кращу чи гіршу сторону в залежності від партії. Тому ковбасу з гіршої партії, якщо вже й брати, то виключно найсвіжішу, щойно привезену, про що продавчині і інформують дружину.



Килограмм хорошей колбасы априори не может стоить дешевле килограмма мяса
"Гуцульска" - це напівкопчена ковбаса, що смаком нагадує колишню "Московську", але в якій сала рази в три більше. І знов таки, якщо це сало найсвіжіше - то смакує бомбезно. Щоправда, розмітали її завжди як гарячі пиріжки, тому на старе сало ніколи не напорювався.
За рахунок цього й недорога була коли на ринок її виводили. Зараз вже подорожчала і якість дещо погіршилася.
 
Останнє редагування:
Зверху