Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
але треба мати натхнення
фиг его знает, раньше помню только такого типа и существовали и сам пару раз пробовал, не сказал бы что ерунда...
Я ж дав посилання на конкретно перевірену річ. Та, що з аліка, продавалась в Єві, там кут лез інший і відстань між лезами більше. Важче шаткувать і полоски ширше получаютьсятипа этот
Тіпу "еко-шоколад"? Як "еко-шкіра" та інше лайно?Альтернативний шоколад
О, гарний синонім дляАльтернативний шоколад
Напевно воно вже так і є.«...Експерти, опитані CNBC, вважають, що ринок солодощів незворотньо розділиться на два табори. Більша частина масового ринку перейде на сурогати та рослинні аналоги. Водночас справжні плитки зі 100% вмістом какао-продуктів перейдуть у категорію Luxury. "Альтернативний шоколад захопить мас-маркет, тоді як справжній шоколад дедалі більше ставатиме предметом розкоші, доступним не кожному", – зазначають аналітики.» ©
давно проблемно знайти просто шоколад
Резюме:
«...Експерти, опитані CNBC, вважають, що ринок солодощів незворотньо розділиться на два табори. Більша частина масового ринку перейде на сурогати та рослинні аналоги. Водночас справжні плитки зі 100% вмістом какао-продуктів перейдуть у категорію Luxury. "Альтернативний шоколад захопить мас-маркет, тоді як справжній шоколад дедалі більше ставатиме предметом розкоші, доступним не кожному", – зазначають аналітики.» ©
А с каких пор она обычная стала? Всегда считал что там только за бренд половина цены формируется.обычная (!) "Милка"
Так она всегда "молочная" была, по сути смесь с сухим молочным порошком, а коровки на рекламе такое не дают)А с каких пор она обычная стала?
А "сухе молоко" звідки береться?смесь с сухим молочным порошком
з пташиногоА "сухе молоко" звідки береться?смесь с сухим молочным порошком
Риттер тоже разный бывает - много видов с пальмовым маслом, бывает и без, надо читать (вместо того чтобы уверенно взять и не тратить время на это, даже этот немецкий шоколадРезюме:
«...Експерти, опитані CNBC, вважають, що ринок солодощів незворотньо розділиться на два табори. Більша частина масового ринку перейде на сурогати та рослинні аналоги. Водночас справжні плитки зі 100% вмістом какао-продуктів перейдуть у категорію Luxury. "Альтернативний шоколад захопить мас-маркет, тоді як справжній шоколад дедалі більше ставатиме предметом розкоші, доступним не кожному", – зазначають аналітики.» ©
То-то я думаю, с чего это обычная (!) "Милка" по 80-90 гривен за плитку...Очумели...
А вообще очень вкусный "Риттер Спорт". Там и вкусов куча и вкусы вкусные
И плитка 100 граммовая и делают немцы...но плитка 100+ гривен
Недавно вот хотелось шоколада, не было денег особо лишних, пришлось идти к Пеце
Батончиков взяла пару с карамелью. Ну такое себе, но есть можно и даже во рту сладко становится.![]()
З молока ескортниць?Самий натуральний ,це Дубайський шоколад .
Ні, там мабуть саме какао-боби проходять обробку в "ескортницях" на кшталт кави Black Ivory або Kopi Luwak... і, підозрюю, що ті ескортниці повинні бути незайманими – якось так нмд...З молока ескортниць?Самий натуральний ,це Дубайський шоколад .