продовжую пост №90.
Насамперед велике вдячний форумчанину
Digatal, за надану допомогу.
Вчора звязався по обратной связі на сайті Новой Почти. сьогодні отримав відповідь ( цитую :Доброго дня. з вами по даному питанні зв"яжеться курівництво!
Ваш вантаж прибуває сьогодні!). біля 14:00 позвонив парніша, розтєряним переляканим голосом сказав що він представник Нової почти. розказав що випадково мій товар був відправлений в Ужгород, за що приносим вибачення, люди які здійснили помилку будуть оштрафовані ( ну це я думаю врятлі). в 13:00 вантаж вже був зареєстрований в Луцьку і направляється на Ковель до вказаного відділення. Також парніша розказав що у разі затримки вантажу мені Нова Пошта компенсує 20% від вартості доставки за кожен просрочений день - про що я раніше узнав у форумчанина
Digatal, . Близько 17:00 отримав повідомлення , що вантаж на складі та відразу ж туди попрямував. в ітозі працівники шукали вантаж біля години, шукали по моїй накладній і не могли знайти. Ну факт того що він потрапив випадково в Ужгород, а звідти його вже по Новій накладній відправили сюди. Коли найшли і сказали з Вас 15 грн, я розповів що до мене телефонували та сказали за 20% знижку, після чого працівники з неохотой взяли гроші і включили мороз.
P.S : поки я близько години чекав на свій вантаж, який так не могли найти, один з відвідувачів катав скаргу. Розповів що вже близько тижня чекає вантаж з Києва, його весь час ніяк не можуть довести...
|