Новини Київстар

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Киевстар": кнопочные телефоны занимают 17% продаж, бюджетные смартфоны - 22%​


Мобильный оператор компания "Киевстар" проанализировал популярность смартфонов в собтсвенной сети магазинов за 2020 год.
Как отмечается в сообщении оператора, самыми востребованными моделями оказались Samsung Galaxy А10S и Xiaomi Redmi 8.
"Уже несколько лет подряд лидерами продаж становятся именно бюджетные смартфоны. Более 22% всех покупок мобильных девайсов были в ценовом диапазоне 3-4 тыс. грн. На Xiaomi приходится 43% продаж, а Samsung выбирают в 28% случаев", - отмечается в отчете оператора.
По данным "Киевстара", эти два бренда составляют большую часть покупаемых смартфонов.
При этом, среди телефонов в высоком ценовом сегменте наиболее популярной в 2020 году была модель Apple Iphone 11.
Согласно информации "Киевстара", несмотря на активное развитие рынка смартфонов, в Украине все еще остаются довольно популярными телефоны с кнопочной клавиатурой. Они занимают 17% от общих продаж, а наиболее популярным брендом является Nokia, телефоны которой выбирают в 42% случаев.
Пик продаж смартфонов по данным "Киевстара" обычно приходится на период июль – август и новогодние праздники.

Помимо стандартной покупки новых смартфонов, абоненты "Киевстара" пользуются услугой trade-in, по условиям которой можно обменять устаревший телефон на более современную модель, оплатив разницу их стоимости.
Чаще всего на обмен отдают телефоны Xiaomi 6A и Xiaomi 7, а также Samsung J3 2016 меняют, как правило, на Samsung серии А (A315, A515, A115).
Наибольшим спросом эта услуга пользуется у жителей Одессы, Кривого Рога, Киева, Днепра и Харькова.
 

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Член набсовета "Киевстара" Казбеги уволился по собственному желанию​


Мобильный оператор "Киевстар" 15 апреля прекратил полномочия члена наблюдательного совета Александра Казбеги (главный директор группы VEON по стратегии) на основании его заявления по собственному желанию.

Согласно сообщению "Киевстара" в системе раскрытия информации Национальной комиссии по ценным бумагам и фондовому рынку (НКЦБФР), Казбеги был членом набсовета "Киевстара" с 31 декабря 2020 года.

Вместо него на эту должность никто не назначен.

 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
Казбеги, это чей? Последние осколки Теленора?
 
  • Haha
Реакції: idea

Валшебнег

Активный пользователь
Реєстрація
28.09.10
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11

Morino

Користувач
Реєстрація
19.02.16
Місто
Львів

Про оновлення IT-систем для покращення обслуговування абонентів передплати​


07.05.2021

З 22.00 14 травня до 8.00 16 травня Київстар проводить масштабне оновлення IT-систем. 30 різних систем обробки даних будуть замінені на єдине сучасне рішення від компанії Ericsson. Це ключовий етап оновлення IT-інфраструктури оператора для поліпшення обслуговування більш ніж 20 млн абонентів передоплати.
Під час технічних робіт мобільний зв’язок (дзвінки, інтернет, SMS, послуги в роумінгу) працюватимуть у звичайному режимі. Можливі тимчасові незручності при поповненні рахунку та підключенні послуг. Якщо в клієнтів є потреба в цих сервісах, компанія просить скористатися ними до початку технічних робіт або після їх завершення. Якщо абоненти поповнять рахунок під час поновлення, то кошти на балансі почнуть відображатися після закінчення робіт, а саме 16 травня.
Також після завершення оновлень протягом 5 днів будуть проводитися додаткові налаштування всіх систем для їх коректної роботи в рамках масштабної інфраструктури оператора. Київстар перепрошує за можливі тимчасові незручності та дякує за розуміння! Ми впроваджуємо нові IT-системи, щоб поліпшити та прискорити процеси обслуговування, зробивши їх більш комфортними для абонентів.
Post automatically merged:

Хоча сьогодні на контракті, дзвінки тупили
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

398 тисяч благодійних SMS та 7,3 млн гривень: як абоненти Київстар допомагають дитячим лікарням​


Вже 2,5 роки Київстар спільно з МБФ «Українська Біржа Благодійності» реалізують ініціативу «Дитяча надія», в рамках якої абоненти мобільного оператора надсилають благодійні кошти через SMS для допомоги дітям з онко та кардіо захворюваннями. За цей час проєкт підтримали понад 147 тисяч українців.
Наприкінці 2018 року національний мобільний оператор започаткував проєкт «Дитяча надія», основна мета якого допомогти дітям з вадами серця та онкологічними захворюваннями. Благодійну ініціативу вдається реалізовувати завдяки SMS-повідомленням небайдужих абонентів Київстар. Загалом для проєкту «Дитяча надія» було відправлено більш як 398 тисяч благодійних SMS, а середній розмір пожертви становить 15 гривень.
«Ініціатива «Дитяча надія» щоразу доводить теорію маленьких добрих справ – разом тисячі невеликих пожертв склали вже понад 7 мільйонів гривень, на які вдалося придбати життєво необхідне обладнання для сотень маленьких пацієнтів. Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, що стають справжньою дитячою надією», говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.
Згідно зі статистикою отриманих SMS-повідомлень, найчастіше підтримують «Дитячу надію» абоненти з львівського регіону. На другому місці за кількістю надісланих благодійних SMS – київський регіон. Статистика показує, що загалом в рамках проєкту абоненти обирають частіше онко напрям для допомоги. Наразі для підтримки онкохворих дітей відправлено 227 тисяч SMS, а для напряму «Допомога дітям з хворобами серця» надіслано 171 тисяча SMS-повідомлень. Дитячою надією стають люди різного віку – від 15 до 60 років. А найчастіше благодійниками проєкту стають чоловіки 35-39 років.
Завдяки всім залученим коштам, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, було закуплено та передано обладнання та матеріали для 34 відділень у 15 лікарнях по всій Україні. Щороку ці медичні заклади допомагають долати хвороби близько 50 тисячам маленьких пацієнтів.
Лікарні звертаються по допомогу для придбання різноманітного обладнання: від розхідних матеріалів та ремонту медичного обладнання до придбання нового обладнання в операційні та палати, або закупівлю високовартісного обладнання, наприклад, для трансплантацій кісного мозку у дітей. Особливо критично не вистачає необхідного медичного обладнання в регіональних лікарнях. В середньому, один проєкт передачі обладнання в лікарню складає 250 тисяч гривень, а щоб зібрати ці кошти, необхідно близько трьох тижнів.
Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один з чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Кошти, які абоненти жертвують через SMS, не обтяжуються податками - 100% пожертв перераховуються УББ на реалізацію проєкту. Звіти щодо використання коштів можна переглянути на порталі dobro.ua.
Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням.
 

Merida

Заблокирован
Реєстрація
31.05.20
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
З 22:00 14 травня до 8:00 16 травня система Мій Київстар буде недоступна через оновлення IT-систем. Вибачте за тимчасові незручності.
пише на компі в мій київстар
 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
З 22:00 14 травня до 8:00 16 травня система Мій Київстар буде недоступна через оновлення IT-систем. Вибачте за тимчасові незручності.
пише на компі в мій київстар
короч, до 16 июнября это продолжится. :alkash:
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Зміни інтерфейсу послуги «Навігатор» для бізнес-клієнтів​


З 14 по 17 травня 2021 сервіс «Навігатор» буде планово переведено на нову технічну платформу, яка з часом дозволить використовувати більш розширений функціонал та зробить користування послугою зручнішим. На першому етапі користувачі отримають доступ до нового інтерфейсу та оновлених карт, що значно покращить та спростить роботу з сервісом.
Для коректної роботи послуги після переведення на нову платформу користувачам необхідно самостійно зробити додаткові налаштування:
  • у системі Мій Київстар повторно визначити «Операторів» для відстежування «Співробітників». Інструкція;
  • на новій платформі сервісу «Навігатор» повторно налаштувати геозону. Інструкція.
У разі виникнення питань щодо налаштувань необхідно звертатись до персонального менеджера або за номером 0 800 303 466
Важливо: в період переходу на нову платформу можливі тимчасові перебої в роботі сервісу.

 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Киевстар" в пяти областях обеспечил доступ к скоростному интернету для свыше 90% жителей​


Мобильный оператор "Киевстар" в пяти областях Украины обеспечил доступ к скоростному интернету для более чем 90% жителей, в частности в Киевской области (96%), Днепропетровской (93%), Житомирской (93%), Харьковской (91%) и Волынской (91%).

Как сообщила пресс-служба компании в четверг, в среднем по Украине этот показатель уже превысил 87%.

"Киевстар" также отмечает, что согласно результатам первого квартала 2021 года, за последний год абоненты начали использовать почти на 30% больше мобильного интернета. А жители маленьких сел, где заработала сеть 900 МГц, по объему использованного трафика приближаются к жителям городов, что подтверждает постепенное преодоление цифрового разрыва между городами и селами.
 

Операция "Ы"

Заблокирован
Реєстрація
18.07.20
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

«Смартфон для батьків» від Київстар став фіналістом престижної міжнародної премії в галузі комунікацій​


Соціальна ініціатива мобільного оператора із цифрової інклюзії для людей старшого покоління потрапила до шорт-листа SABRE Awards EMEA в категорії "Marketing to Seniors ". Журі відзначило досягнення, які вдалося зробити команді проєкту за півтора роки існування ініціативи.
Зокрема, портал batky.kyivstar.ua відвідало понад 120 тисяч унікальних користувачів, а навчальні відео зібрали більш ніж 150 тисяч переглядів на YouTube. Крім цього, було розгорнуто інформаційну кампанію з охопленням аудиторії у понад 18 мільйонів, аби мотивувати людей поважного віку знайомитися зі смартфонами та закликати молодь допомогти своїм рідним отримати необхідні навички.
«Завдяки проєкту ми побачили, що технології здатні змінити життя старшого покоління на краще – вони допомагають знайти нове хобі, вирішувати побутові проблеми та найголовніше – краще зрозуміти своїх дітей та онуків, заговорити з ними однією мовою. Тому ми не зупиняємось і цього року прагнемо знайти партнерів, з якими зможемо разом просувати цифрову грамотність в Україні та розповідати про корисні онлайн-сервіси, що можуть наповнити життя наших рідних цікавими можливостями», розповідає Анна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій компанії «Київстар».

Мета проєкту «Смартфон для батьків» – забезпечити людей елегантного віку необхідними цифровими навичками; подолати цифровий, а як наслідок і емоційний, розрив між поколіннями; та розвінчати вікові стереотипи щодо використання сучасних технологій. Київстар створив 19 коротких відеоуроків, які допоможуть пенсіонерам дізнатися про всі можливості смартфона та опанувати необхідні онлайн-сервіси. Завдяки курсу кожен охочий може дізнатися, як встановлювати різні корисні додатки на смартфон, як налаштовувати мобільний інтернет, спілкуватися з рідними в месенджері та соцмережах, записуватися до лікаря онлайн, або просто слухати улюблену музику. Користувачі будь-якого мобільного оператора можуть безкоштовно переглянути освітній серіал на офіційному сайті batky.kyivstar.ua.

Зазначимо, що лише декілька українських кейсів потрапили в шорт-лист цьогорічного конкурсу SABRE Awards EMEA. Разом з Київстар серед фіналістів зазначені також Facebook, MasterCard, Netflix, Microsoft, IKEA та інші світові бренди. На конкурсі професійні журі з лідерів галузі визначають найкращі проєкти та компанії за репутаційні досягнення, брендинг та залучення аудиторії. Фінальні переможці у кожній категорії будуть відомі світу 9 червня.

Ініціатива вже неодноразово отримувала визнання міжнародної та професійної спільноти. Зокрема, проєкт здобув перемогу у номінації Telecommunications міжнародної премії European Excellence Awards 2020 й бронзову статуетку Effie Awards Ukraine 2020 у номінації PR, corporate reputation. Також, «Смартфон для батьків» отримав нагороду на X-RAY Marketing Awards в категорії «Соціальний проект року», спеціальну відзнаку Центру «Розвиток КСВ» та є фіналістом у Partnership for sustainability award в категорії Society.


 
Реєстрація
24.11.19
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

Киевстар" запустил безлимит в роуминге на популярные приложения и голосовые звонки в мессенджерах​


Мобильный оператор "Киевстар" сделал 10 приложений в роуминге доступными без тарификации мобильного интернета для всех своих абонентов.

Как отмечается в сообщении компании, безлимит действует для всех абонентов "Киевстара" независимо от формы обслуживания в 135 странах мира и включает также голосовые звонки в популярных мессенджерах.

Для того, чтобы воспользоваться безлимитом, необходимо иметь подключенный пакет мегабайтов или пользоваться услугой "Идеальный роуминг".

"Несмотря на закрытые границы во многих странах, украинцы продолжают путешествовать и пользоваться роумингом. Чтобы дать им больше возможностей для общения, мы делаем полезные приложения безлимитными. Без списания мегабайтов теперь можно не только писать, но и звонить в мессенджерах, пользоваться картами онлайн и другими популярными сервисами. Мы делаем это, чтобы наши абоненты были всегда на связи со своими близкими даже за границей", - цитируется в сообщении директор по маркетингу "Киевстара" Павел Даниман.

Без списания мегабайтов можно пользоваться четырьмя популярными мессенджерами: Viber, Facebook Messenger, Telegram и WhatsApp.

Среди приложений с безлимитным трафиком - онлайн-карты Google Maps и Maps для iOS, туристические приложения Booking, AirBnB, Skyscanner и Tickets.ua.
Это старая новость!
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

В Украине может появиться оператор инфраструктуры связи на базе мощностей "Киевстара"​


Международная группа Veon (владеет украинским оператором мобильной связи компанией "Киевстар") планирует выделение инфраструктурных компаний на базе основного телеком-бизнеса во всех странах присутствия, заявил на встрече с журналистами 26 мая президент "Киевстара" Александр Комаров.

"Во всех странах группы Veon происходит отделение инфраструктурной компании от основного бизнеса. Инфраструктурная компания будет владеть пассивной инфраструктурой", - отметил он.

По словам Комарова, у "Киевстара" сегодня по всей территории Украины размещено около 11 тыс. элементов пассивной инфраструктуры, из которых примерно половину составляют башни.

"Это достаточно большая цифра. Фактически, если мы говорим об эволюции и развитии, это может работать как отдельно стоящий бизнес, предоставляя услуги нашим конкурентам или другим пользователям по этой инфраструктуре", - отметил президент "Киевстара".

По данным компании, она ежегодно строит до 1 тыс. км оптоволоконной сети, которая также может как использоваться самим оператором, так и сдаваться в аренду.

Как сообщалось, в ноябре 2020 года мобильные операторы "Киевстар", "Vodafone Украина" и lifecell заявили, что планируют строить до 30% новых сайтов телеком-сетей на основе модели шеринга инфраструктуры.

По словам генерального директора компании "Vodafone Украина" Ольги Устиновой, мобильные операторы также ждут от государства разрешения на запуск спектрального шеринга, который позволит им делиться не только пассивной инфраструктурой, но и ее активной частью.
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Київстар повертає для абонентів популярну послугу «Щасливий день»​


01.06.2021

До 31 липня включно абоненти Київстар можуть один раз на 7 днів безкоштовно користуватися безлімітним мобільними інтернетом та дзвінками в мережі оператора, навіть якщо вони не оплачували послуги за своїм номером.
Спеціальна пропозиція Київстар – Щасливий день – повторення успішної акції оператора. У минулому році нею вже скористалися більше 4 млн разів. Отримати свій «Щасливий день» можуть всі абоненти Київстар, які обслуговуються на передплаті. Для цього їм достатньо підключити пакет безкоштовних послуг одним із зручних способів:
  • у додатку Мій Київстар
  • зателефонувавши на безкоштовний номер 222
  • надіславши запит *222#
Після активації послуг абоненти отримають відповідне SMS-повідомлення і протягом дня підключення та наступної доби у них будуть діяти безлімітний мобільний інтернет та нетарифіковані хвилини для дзвінків у мережі Київстар. Кожні 7 днів абоненти зможуть підключати таким чином новий пакет послуг знову.

 

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Реєстрація
23.04.19
Місто
Волочиськ
Телефон
iPhone 14
Зверху