А що тобе бентежить у цій фразі? Ну нормально так собі націнили, на 100% (припускаючи що зі справжнього м'яса ліплять). Тут навели інший приклад, пельменного напівфабрикату по 100 грн/кг, ти як оцінюєш їхні витрати на виробництво?но при этом пишешь про "нормальна у них націнка"
Якщо припустити що це 100% вартості продуктів, то виходить що їм якось получається вкластися в 50 грн на кілограмі, а у Галі балуваної це чомусь виходить у 125 грн.
А якщо самому перекрутити нормального м'яса, без жил, у вірній пропорції змішати, скільки вийде фарш?фаршу за 116 грн в Сільпі
я про ті маштаби, якими вони продають...в промышленных масштабах может тоже машинная
А ти в які конкретно цифри витрат на виробництво реально віришь за відпускної ціни кілограму пельменів-напівфабрикатів 100 грн?ну если ты реально веришь в "50 грн на килограмм"
Трохи дорожче, не набагато. Дружина відмовилася від того не з метою економії, а тому що віднедавна значно зросла якість готового фаршу у порівнянні з колишнім. До того, що на смак перестали відрізняти де страви з покупного, а де з саморобленого.якщо самому перекрутити нормального м'яса, без жил, у вірній пропорції змішати, скільки вийде фарш?
трохи не розумію контекст обговорення, але в деяких супермаркетах можуть покупцю перекрутити на фарш свіжокуплене м"ясо.А якщо самому перекрутити нормального м'яса,фаршу за 116 грн в Сільпі
Як на мене, сенс є. Бо вони там мелють занадто грубо і доводиться ще раз молоти домашньою електромясорубкою.таким сервісом немає необхідності думати, як самостійно перекручувати м"ясо на фарш
Они говорят что все что они продают это ручная лепка.я про ті маштаби, якими вони продають...в промышленных масштабах может тоже машинная
Вот это уже другое дело.але в деяких супермаркетах можуть покупцю перекрутити на фарш свіжокуплене м"ясо.
Они своими промышленными могут хоть в пыль перекрутить костизанадто грубо
Але в супермаркетах м'ясорубки налаштовані так, щоб скоріше молоти. Відповідно, грубше виходить.своими промышленными могут хоть в пыль перекрутить кости
Спробуй сходити в інший магазин з таким самим сервісом.Як на мене, сенс є. Бо вони там мелють занадто грубо і доводиться ще раз молоти домашньою електромясорубкою.таким сервісом немає необхідності думати, як самостійно перекручувати м"ясо на фарш
Саме так.Бывает даже прямо сразу при тебе.
Це як кому і залежно для яких страв. Я люблю котлетки та голубці, які самі в роті тануть, а не відчувати в них структуру помолукрупный помол будет вкуснее.
Ну с таким рассуждениями можно и крысиные хвостики сварить. Тоже ж тепловая обработка как никак
нет, это так не работаетА ти в які конкретно цифри витрат на виробництво реально віришь за відпускної ціни кілограму пельменів-напівфабрикатів 100 грн?
Озвуч, будь ласка.
Нормальна така в них націнка.
Поцікавився у дружини, на 1 кг пельменів, які вона досить часто ліпить, йде близько 600г фаршу за 116 грн в Сільпі на сьогоднішній день і борошно за якісь копійки, 10-15 грн.
Я один ролик смотрел, так там говорили что вот то самое, в тех самых странах местные не особо то и употребляют в пищу. Это такое "шоу" для туристов придумали. Кто знает где правдаНу с таким рассуждениями можно и крысиные хвостики сварить. Тоже ж тепловая обработка как никак
конечно можно и не только их, в определённых странах такое в пищу употребляют, что аж волосы дыбом встают, там где их нет...
А шо, ця фігня хіба дорого коштує?Riznychenko, за два часа, необходимые для лепки пельменей, можно напроходить опросов на стоимость 2 кг магазинных пельменей )
Если хорошо постараться )
Ага, а потом зарплату пробуй выбивать за "стажировку"Галя позиционирует как ручная, в некоторых магазинах живые люди стоят лепят за стеклом
Но может это показуха.
роботодавці часто шахраї, які не платять за стажування, і в них на посаді постійно безкоштовні стажери@Mirage, о чем речь ?